Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8   Go Down

Author Topic: Defense of the Reich campaign 2.1 - modded  (Read 22936 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Boelcke

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1370
Re: Defense of the Reich campaign 2.1 - modded
« Reply #48 on: October 12, 2010, 08:04:23 AM »

Hi Gerson, a very strange error message ...

... dgen.exe 4.0.8.7 is a community patched version, i recommend to use the version 4.0.8.6 which is the latest official version.

I need some informations:

If i have understand you right, you have installed the version 4.0.8.6 and the error occured?

Does it happen before you could choose one of the subcampaigns?

Do you have any problems with other dgen campaigns, especialy with Luftwaffe campaigns?

Do you use enjoyr´s patch?

Do you have installed UP 2.01 and Antos Bf 109 ultimate pack?

Logged

Gerson

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 259
Re: Defense of the Reich campaign 2.1 - modded
« Reply #49 on: October 12, 2010, 08:44:27 AM »

Thanks for your fast reply Boelcke
I installed 4.0.8.6.and no error occurred
I do have enjor's patch, and I'm running UP2.01 with Antos Bf ultimate pack
Everything is there at the right place
All your previous campaigns are working fine
I started a new career ( Luftwaffe/ def of the Reich/choose the difficulty settings/hitted start button)
The game freezed and a flickering screen appeared
I decided to remove the file planedeodat thinking that this could be the cause
Now when I start the campaign the game comes back to the initial screen
Do you need more information?
Thanks
Gerson

 
Logged

Boelcke

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1370
Re: Defense of the Reich campaign 2.1 - modded
« Reply #50 on: October 13, 2010, 05:26:45 AM »

Gerson, think enjoyr patch is the problem, but it´s my fault, i missed the description on the download page of my campaign how to add a new version of the campaign to enjoyr´s patch. I will add i asap.

To solve your problem:

Look into the DGEN folder of Il2 and delete the following files

campaignsDeo.dat
campaignsDeo_ru.dat
campaignsDeo_de.dat
classesDeo.dat
planesDeo.dat
squadronsDeo.dat


Then install the "defense of the Reich" campaign again, but to desktop or into  a temp folder and rename the files

campaignsDeo.dat
campaignsDeo_ru.dat
campaignsDeo_de.dat
classesDeo.dat
planesDeo.dat
squadronsDeo.dat

into

campaignsDe¦.dat
campaignsDe¦_ru.dat
campaignsDe¦_de.dat
classesDe¦.dat
planesDe¦.dat
squadronsDe¦.dat

and copy it into the dgen folder overwriting the old ones.

Now it should work.

Logged

Gerson

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 259
Re: Defense of the Reich campaign 2.1 - modded
« Reply #51 on: October 13, 2010, 05:32:38 AM »

Hi Boelcke
Ill do exactly what you said
Just a small question: Whats that symbol after the De in the line "campaignsDe ?.dat
Thanks
Gerson
Logged

Gerson

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 259
Re: Defense of the Reich campaign 2.1 - modded
« Reply #52 on: October 13, 2010, 06:09:33 AM »

Hi Boelcke
I just copy and pasted your lines over the old ones in the DGen folder created on the desktop after a new install
Then i copied and pasted the new DGen folder on the desktop over the games DGen folder overriding the old one
But no joy
Now I'm back to the first scenario: freezing game with a flickering screen
Remember when I removed the "planedeodat " the game do not freezed anymore but returned to the initial screen
Just to let you know: in this new install to the desktop i only installed the "RV_modded_v2.1.exe" without the others files contained in the DL Zip file
Thanks again, and sorry to disturb you
Best regards
Gerson
   
Logged

Boelcke

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1370
Re: Defense of the Reich campaign 2.1 - modded
« Reply #53 on: October 13, 2010, 06:10:19 AM »

If you can´t produce the symbol ¦ copy and paste it from this text.
Logged

Boelcke

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1370
Re: Defense of the Reich campaign 2.1 - modded
« Reply #54 on: October 13, 2010, 06:12:25 AM »

Did you also delete the files

campaignsDeo.dat
campaignsDeo_ru.dat
campaignsDeo_de.dat
classesDeo.dat
planesDeo.dat
squadronsDeo.dat

in the dgen folder? If not, you have the campaign double in the campaign rooster, that´s the problem.
Logged

Gerson

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 259
Re: Defense of the Reich campaign 2.1 - modded
« Reply #55 on: October 13, 2010, 06:17:51 AM »

Hi Boelcke
Yes I deleted the lines BEFORE adding the new ones created in the temp install on the desktop
And I realized that I have in my Mission/Campaign/DE/ a folder called LWP_Defence_of_Reich_1943 which is an old campaign created by " Flatspinman "
Do you think that this can be an issue?
Thanks
Gerson
Logged

Boelcke

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1370
Re: Defense of the Reich campaign 2.1 - modded
« Reply #56 on: October 13, 2010, 06:20:20 AM »

Hm, that´s strange, have no clue

i think the old version from enjoyrs pack did work?
Logged

Gerson

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 259
Re: Defense of the Reich campaign 2.1 - modded
« Reply #57 on: October 13, 2010, 06:23:56 AM »

I added more information on the previous post
Logged

Boelcke

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1370
Re: Defense of the Reich campaign 2.1 - modded
« Reply #58 on: October 13, 2010, 06:27:07 AM »

no, FSM´s campaign is a static campaign, that´s no problem

please try the USAAF fighter campaign "battle over germany" which is also included and reort if this campaign works

Also make a new try to start the german campaign and copy and paste the whole dgenerror.log here into the thred, i will check it this evening after work, i have to eave now.
Logged

Gerson

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 259
Re: Defense of the Reich campaign 2.1 - modded
« Reply #59 on: October 13, 2010, 07:13:39 AM »

Tried the USAAF campaign and had the same problem

Do I have to activate something for the DGen Error log to work?

I remember something like to add a line to the confi.ini (DGenErrorlog=1) but I'm not sure

Ill wait for your after work reply

Thanks

Gerson
Logged
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8   Go Up
 

Page created in 0.06 seconds with 23 queries.