Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: 70% crash, any help?  (Read 344 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

herbarnold99

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 262
70% crash, any help?
« on: July 29, 2021, 02:58:37 PM »

Hi, I'm running 4.12.2 modact 5.3

Tried installing the new PV2 version, no luck, so I deleted the files from my mod folder. Unfortunately, it still dumps at 70%.

Here's my log.lst, right after loading the FMs normally:

Code: [Select]
Main begin: PlMisStatic: class 'vehicles.artillery.ArtilleryCY6$Mortar_80mm' not found
java.lang.RuntimeException: PlMisStatic: class 'vehicles.artillery.ArtilleryCY6$Mortar_80mm' not found
at com.maddox.il2.builder.PlMisStatic.configure(PlMisStatic.java:700)
at com.maddox.il2.builder.Plugin.loadAll(Plugin.java:152)
at com.maddox.il2.builder.Builder.<init>(Builder.java:3214)
at com.maddox.il2.gui.GUIBuilder.<init>(GUIBuilder.java:90)
at com.maddox.il2.gui.GUI.create(GUI.java:166)
at com.maddox.il2.game.Main3D.beginApp(Main3D.java:1812)
at com.maddox.il2.game.Main3D.beginApp(Main3D.java:1504)
at com.maddox.il2.game.MainWin3D.beginApp(MainWin3D.java:212)
at com.maddox.il2.game.Main.exec(Main.java:432)
at com.maddox.il2.game.GameWin3D.main(GameWin3D.java:235)
[Jul 29, 2021 8:38:17 PM] -------------- END log session -------------

Haven't touched any vehicle or artillery mods, so kind of perplexed here...

Thanks for any help!

Cheers
Herb
Logged

SAS~tsisqua

  • Tsisqua Tsigawonisgi, but you can call me Bird!
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 290
Re: 70% crash, any help?
« Reply #1 on: July 29, 2021, 06:05:50 PM »

Hi, Herb!
  I'm no modder, but have a look at your mods folder and make sure that it's clean of mods and try again. I recently had problems with my static.ini due to an old mod I forgot was in there. Try loading the game CLEAN, meaning turn off ALL of your mods and see if it loads. Then start adding them back in one at a time. If none of that works maybe someone more clever than I could assist you.

"the 70% crash troubleshooter

a Much rarer crash, but more tricky to pin down. 70% cdt indicates a conflict between one of your ini files (static.ini, technic.ini or chiefs.ini ) and actual new objects in your mod files To fix it you need to find out which line in any of those .ini's points to a worngly installed or missing object. Best thing is to revrt(sic) to backup and start over."

https://www.sas1946.com/main/index.php?topic=22.0

Good luck!
Bird
Logged
"When you have to kill a man, it costs nothing to be polite." Winston Churchill

Epervier

  • 4.09 Guardian Angel !
  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 8315
  • I'm French and Rebel_409! Nobody is perfect!
    • Some tinkering here
Re: 70% crash, any help?
« Reply #2 on: July 30, 2021, 04:02:39 AM »

As I've been saying for... a very long time!
Before installing a new Mod... make a backup of the most important files of the game : the .ini files !  ;)
Logged
If your results are not up to your expectations, tell yourself that as large oak was once an acorn ...

cbradbury

  • member
  • Online Online
  • Posts: 644
Re: 70% crash, any help?
« Reply #3 on: July 30, 2021, 04:18:53 AM »

As I've been saying for... a very long time!
Before installing a new Mod... make a backup of the most important files of the game : the .ini files !  ;)

jgsme is your friend...
Logged

Griffon_301

  • SAS Team
  • member
  • Online Online
  • Posts: 2157
Re: 70% crash, any help?
« Reply #4 on: July 30, 2021, 06:40:59 AM »

The key is the first line in your log!
That 70% has nothing to do with the PV-2....
You can rem out the entries from the 80mm mortar in the static.ini to check if that's the real culprit...
If it is, you need to retrace when and how you have accidentally deleted it...
Logged

herbarnold99

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 262
Re: 70% crash, any help?
« Reply #5 on: July 30, 2021, 12:16:08 PM »

Yeah, I looked at the 80mm mortar entry, and found that it's in the "COCKPIT_DBW" mod that comes with VP mod.

I've got a copy of the game that only has the VP mod though, and it's running fine. Weird.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Fixed! It simply shouldn't have been in that mod. Removed it, all works now.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.043 seconds with 24 queries.