Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 ... 186 187 188 [189]   Go Down

Author Topic: VP Modpack Discussion  (Read 2357 times)

JCC and 2 Guests are viewing this topic.

vpmedia

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 6652
  • www.vpmedia.hu/il2
    • VPMEDIA SKINS
Re: VP Modpack Discussion
« Reply #2256 on: July 06, 2020, 01:16:48 PM »

https://www.sas1946.com/main/index.php/topic,50919.msg556032.html#msg556032

this is the install guide and it has a screen of how you game folder should look like after install

so the stuff you have in the vp_modpack folder goes into the gameroot

jymp

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 20
Re: VP Modpack Discussion
« Reply #2257 on: July 06, 2020, 06:28:25 PM »

Partial success, got installed correctly.. almost, now when I click on Quick Mission I get a box saying "QMB Pro Error, no quick missions found, either the folder "Missions/quickQMB Pro is missing or there are no Quick Missions in the folder "Missions/Quick" QMB Pro your settings or folder structure are incorrect"   EDIT...Nevermind, Ok, as I had read, VP Modpack takes up a huge amount of space, too much space for me, so as I understand I can use SAS Modact to install planes and such one at a time ?
Logged

Chazene

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 37
Re: VP Modpack Discussion
« Reply #2258 on: July 07, 2020, 02:04:27 PM »

I've installed everything as well as the patches with Modact 5.3 and 4.12.2 installed all correctly. Am i not supposed to run this with Modact? When I'm in QMB, when the mission is trying to load, it will give me an error on Landscape loading saying ~mapname~/load.ini file not found. or something like that? any suggestions.
Logged

jjmeow8

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 32
Re: VP Modpack Discussion
« Reply #2259 on: July 09, 2020, 04:18:42 PM »

Where is the 3do folder in VP Modpack where you put the objects from maps in? I can't find one, and any map I try to install always has missing objects. I put a 3do folder under SAS and mapmods and put the objects in it, and added all the necessary lines of text to the static.ini and all.ini but it doesn't seem to work.
Logged

Squashman

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 505
  • I am Spartacus
Re: VP Modpack Discussion
« Reply #2260 on: July 11, 2020, 06:08:17 AM »

Hi jjmeow8

I just tested my Solomon Sea/Coral Sea maps in VP Modpack and they work fine - missions save without dificulty. The folder structure is as follows;


#SAS/Mapmods/3do + Maps/_Tex + Individual map folders + all.ini

Make the 3do folder if you don't have one

All required textures and objects for BAT, HSFX, SAS Modact, are included in the download

I have added extra objects and textures to my install of VP Modpack over the years.

Your install of VP Modpack, may therefore lack some objects included in the other games, or the pathways may be different, so missions may not save. You will have to find which objects are missing and install them into the 3do folder. Also ensure that the corresponding entries are in the static.ini file.

Check out my reply here https://www.sas1946.com/main/index.php/topic,57423.msg709340.html#msg709340

Regards Squash

Logged

OneGunnerUnder

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 17
Re: VP Modpack Discussion
« Reply #2261 on: July 26, 2020, 01:46:19 PM »

Is it possible to revert the engine sounds back to the original?
Logged

edgelord3941

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: VP Modpack Discussion
« Reply #2262 on: August 23, 2020, 05:49:51 PM »

Hello, everybody!
I seem to be having some trouble with trying to host dynamic campaigns on my VP modpack installation. If I go from Main Menu --> Multiplay --> Create New Server I am unable to host a 'campaign'.
The dogfight and cooperative options work without any issues at all; however, the moment I select the campaign option, the game will immediately freeze and crash, it does not matter how long I wait for the mission to start, it never works and stays stuck and then I'll have to CTRL-ALT-DEL and end the game from task manager. This is with both the basic DGEN/NGEN and DCG. However, I am able to have this option work on an updated 4.13.4 steam version with DGEN/NGEN and DCG. Also, both campaign generators work in single-player without any issues. The VP mod compatibility fix had no effect on my issue. I also happened to ask a friend who also has the VP modpack and he was also unable to host a dynamic campaign due to the same issue. I've included the logfile for my VP game in the link below. Any help would be appreciated, I've been trying to get this working for a few days now.
Here's the log file.
http://www.mediafire.com/file/sp01q8ii2rj2mb5/log.lst/file
Logged

vch34278

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 41
Re: VP Modpack Discussion
« Reply #2263 on: August 26, 2020, 06:50:42 AM »

edgelord3941
In folder #SAS\!!00_PAL-MissionProCombo-v4122
Try to remove or rename classes

05572CF6FB4775FC
0E384E24A36BEBF0
130B387CAF526AC2
18CB9ECED995A9CA
22A0C9A2D2CB0F5E
23959E9E62E44FB0
51A0525EA2129E92
57ACFDC40FF0D040
680C5FAC30D5349C
843CAD8CEE509BD0
947F235854E268E8
AA91B9FCCDB7FB8A
B7D74CC8D550EF72
ED2C875881FB3B38


Or use this
https://www.sas1946.com/main/index.php/topic,62173.0.html
Logged

edgelord3941

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: VP Modpack Discussion
« Reply #2264 on: August 28, 2020, 10:28:36 PM »

In folder #SAS\!!00_PAL-MissionProCombo-v4122
Try to remove or rename classes
....

Worked like a charm, appreciate the fix buddy!
Logged
Pages: 1 ... 186 187 188 [189]   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 27 queries.