Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1] 2   Go Down

Author Topic: Opengl doesn't work  (Read 1670 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Marsouin

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 41
Opengl doesn't work
« on: August 07, 2019, 02:53:54 PM »

Hello,

My BAT doesn't run anymore when I choose Opengl.

Maybe the dll is corrupted.

Where can I get a good Opengl ?

Thanks.


Marsouin
Logged

SAS~Storebror

  • retired
  • SAS Honourable Member
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 19882
  • Taking a timeout
    • STFU
Re: Opengl doesn't work
« Reply #1 on: August 07, 2019, 10:40:29 PM »

Maybe it's something completely different.
Where can we get your PC specs, the conf.ini and a logfile?

]cheers[
Mike
Logged
What goes around comes around, you'll see

Marsouin

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 41
Re: Opengl doesn't work
« Reply #2 on: August 08, 2019, 01:31:38 PM »

Hello SAS~Storebror

First at all, I have a new computer with Windows 10 64 bits, a Gefore RTX 2060 MSI, 16G RAM.

I have BAT and IL2 4134 and IL2 414. The two last run with OpenGL.

Nothing in the log file. I clean it before launching BAT.

Thanks for your help.

Marsouin


Logged

Venator77

  • Missioneer
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 687
Re: Opengl doesn't work
« Reply #3 on: August 08, 2019, 02:57:39 PM »

Have you tried running BAT in DirectX mode?
Logged

SAS~Storebror

  • retired
  • SAS Honourable Member
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 19882
  • Taking a timeout
    • STFU
Re: Opengl doesn't work
« Reply #4 on: August 08, 2019, 11:12:45 PM »

Nothing in the log file. I clean it before launching BAT.
Please use the forum search function to find out which log file I've requested.
And don't forget the conf.ini next time please.
If you want help, you need to provide information.

]cheers[
Mike
Logged
What goes around comes around, you'll see

Marsouin

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 41
Re: Opengl doesn't work
« Reply #5 on: August 09, 2019, 10:47:03 AM »

Hello,

Yes Venator77, BAT runs in DirectX
Logged

Venator77

  • Missioneer
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 687
Re: Opengl doesn't work
« Reply #6 on: August 09, 2019, 11:04:32 AM »

Is there any reason why you want to run BAT in OpenGL?
Logged

Marsouin

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 41
Re: Opengl doesn't work
« Reply #7 on: August 09, 2019, 12:28:08 PM »

Venator77,

The reason is that I'm programer and I don't like that a program doesn't works any more :).
Logged

SAS~Storebror

  • retired
  • SAS Honourable Member
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 19882
  • Taking a timeout
    • STFU
Re: Opengl doesn't work
« Reply #8 on: August 09, 2019, 11:49:42 PM »

I'm a programmer myself too, and as such I know how vital it is to provide sufficient information alongside with bug reports.
That being said, I think we still didn't see a log nor a conf.ini.
So if this thread is just about chatting, please let me know and I'll move it to the appropriate board section.

]cheers[
Mike
Logged
What goes around comes around, you'll see

Marsouin

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 41
Re: Opengl doesn't work
« Reply #9 on: August 10, 2019, 06:49:53 AM »

Hello,

My computer :

i7-8700 3,2 GHz

NVIDIA Geforce RTX 260 driver 26.21.14.3160

Windows 10 64 bits

My conf.ini

Code: [Select]
[il2]
title=Il2-Sturmovik Forgotten Battles
hotkeys=HotKey game

[window]
width=1600
height=1200
;width=1280
;height=960
;width=1024
;height=768
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0
WideScreenFoV=1
UIColor=1
UIDetail=2
UIBackground=rnd
; ajout als
Use3RendersUI=0

[GLPROVIDER]
GL=Opengl32.dll
;GL=Opengl32.dll

[GLPROVIDERS]
Open GL=Opengl32.dll
DirectX=dx8wrap.dll

[NET]
speed=25000
routeChannels=0
serverChannels=31
localPort=21000
remotePort=21000
SkinDownload=1
serverName=No Name
serverDescription=
remoteHost=
localHost=
socksHost=
checkServerTimeSpeed=1
checkClientTimeSpeed=0
disableNetStatStatistics=0
showPilotNumber=1
showPilotPing=1
showPilotName=1
showPilotScore=1
showTeamScore=0
cumulativeTeamScore=0
showPilotArmy=1
showPilotACDesignation=1
showPilotACType=1
filterUserNames=0
reflyKIADelay=0
maxAllowedKIA=-1
reflyKIADelayMultiplier=0.0
reflyDisabled=0
allowMorseAsText=1
allowCustomSounds=1

[MaxLag]
farMaxLagTime=10.0
nearMaxLagTime=2.0
cheaterWarningDelay=5.0
cheaterWarningNum=-1

[chat]
region=(dx=0.6925,dy=0.071666665,x=0.0,y=0.0)

[game]
Arcade=0
HighGore=0
mapPadX=0.66875017
mapPadY=-0.03
viewSet=57
Intro=0
NoSubTitles=0
NoChatter=0
NoHudLog=0
NoLensFlare=0
iconTypes=3
eventlog=eventlog.lst
eventlogkeep=0
3dgunners=1
ScreenshotType=0
RecordingIndicator=0
MapAlpha=0.99
SaveTrk=1
IconUnits=0
SkipParatrooperViews=0
NoMissionInfoHud=0
noKillInfoHud=0
BlockMorseChat=0
SmallMapWPLabels=1
ShowMorseAsText=1
mapPadMode=1
lowInfoHud=1
MapPadSmall=0
MapIconLarge=0
MapPadAlpha=0.6
ClearCache=1
TypeClouds=1

[HotKey game]
PrintScreen=ScreenShot
P=pause
Pause=pause

[HotKey gui]
Escape=activate

[HookViewFly Config]
timeFirstStep=2.0
deltaZ=10.0

[HookView]
MouseLeft=Len

[HookView Config]
AzimutSpeed=0.1
TangageSpeed=0.1
LenSpeed=1.0
MinLen=1.0
DefaultLen=20.0
MaxLen=3000.0
Speed=6
LeanF=0.39
LeanS=0.39
Raise=0.2
RubberBand=0.5

[HotKey builder]
MouseLeft=objectMove
MouseRight=popupmenu
Enter=freeView
Shift MouseLeft=worldZoom
Alt MouseLeft=select+
Alt MouseRight=select-
Alt Ctrl=unselect
PageDown=change+
PageUp=change-
End=change++
Home=change--
Ctrl MouseLeft=insert+
Insert=insert+
NumPad-0=insert+
F=fill
Ctrl MouseRight=delete+
NumPad.=delete+
Delete=delete+
Backspace=cursor
Tab=cursor
F10=land
F11=onLand
NumPad-=normalLand
NumPad+=toLand
NumPad-5=resetAngles
NumPad-8=resetTangage90
NumPad-7=stepAzimut-5
NumPad-4=stepAzimut-15
NumPad-1=stepAzimut-30
NumPad-9=stepAzimut5
NumPad-6=stepAzimut15
NumPad-3=stepAzimut30

[MouseXYZ]
F1=SpeedSlow
F2=SpeedNormal
F3=SpeedFast
MouseRight=XYmove
F4 MouseRight=Zmove
MouseMiddle=Amove
F5 MouseRight=Amove
F6 MouseRight=Tmove
F7 MouseRight=Kmove

[MouseXYZ Config]
RealTime=1

[HotKey Console]
Shift Tab=Activate

[Console]
HISTORY=1024
HISTORYCMD=1024
LOAD=console.cmd
SAVE=console.cmd
LOG=1
LOGTIME=0
LOGFILE=log.lst
LOGKEEP=0

[sound]
SoundUse=1
SoundEngine=1
Speakers=2
Placement=0
SoundFlags.reversestereo=0
RadioFlags.Enabled=1
RadioEngine=2
MusicVolume=3
ObjectVolume=14
MusState.takeoff=0
MusState.inflight=0
MusState.crash=1
MusFlags.play=1
MasterVolume=14
Attenuation=7
SoundMode=0
SamplingRate=2
NumChannels=3
SoundExt.occlusions=0
SoundFlags.hardware=1
SoundFlags.streams=1
SoundFlags.duplex=1
SoundExt.acoustics=0
SoundExt.volumefx=0
SoundFlags.voicemgr=0
SoundFlags.static=1
VoiceVolume=12
Channels=2
SoundExt.extrender=0
SoundFlags.bugscorrect=0
SoundSetupId=8
ActivationLevel=0.02
Preemphasis=0.85
RadioLatency=0.5
AGC=1
PTTMode=1
SoundFlags.UseRadioChatter=0
SoundFlags.AutoActivation=0
RadioFlags.PTTMode=0
RadioFlags.PlayClicks=0
ActLevel=0
MicLevel=0
SoundFlags.forceEAX1=0

[rts]
;ProcessAffinityMask=1
mouseUse=2
joyUse=1
trackIRUse=1
DisableIME=0
locale=fr
UseSmartAxis=0
JoyProfile=0

[rts_mouse]
SensitivityX=1.0
SensitivityY=1.0
Invert=0
SensitivityZ=1.0

[rts_joystick]
X=0 1 4 9 16 25 36 49 64 81 100 0
Y=0 1 4 9 16 25 36 49 64 81 100 0
Z=0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100
RZ=0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 0
FF=0
U=0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 0
V=0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 0
1X=0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 0 0
1Y=0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 0 0
1Z=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0 0
1RZ=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0 0
1U=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0 0
1V=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0 0
1X1=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0 0
1X2=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0 0
1Y2=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0 0
1Z2=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0 0
1Y1=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0 0
1Z1=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0 0
1RZ2=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0 0
1U2=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0 0
1V2=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0 0


[Render_DirectX]
Shadows=1
TexQual=2
TexLarge=0
TexCompress=0
TexMipFilter=2
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.UseDither=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.PolygonStipple=1
TexFlags.DrawLandByTriangles=1
Specular=1
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3
TexLandQual=2
TexLandLarge=0
LandShading=0
LandDetails=0
LandGeom=2
Sky=1
Water=1
Effects=1
Forest=0
HardwareShaders=0
ForceShaders1x=0
TexFlags.TexEnvCombine4NV=0
TexFlags.TexEnvCombineDot3=0
TexFlags.DepthClampNV=0
TexFlags.SeparateSpecular=0
TexFlags.TextureShaderNV=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=0
TexFlags.TexCompressARBExt=1
PolygonOffsetFactor=-0.0625
PolygonOffsetUnits=-1.0
VideoSetupId=2

[Render_OpenGL]
TexQual=3
TexMipFilter=3
TexCompress=2
TexFlags.UseDither=0
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=0
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=1
TexFlags.UsePaletteExt=1
TexFlags.TexAnisotropicExt=1
TexFlags.TexCompressARBExt=0

TexFlags.TexEnvCombine4NV=1
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=1
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=1

HardwareShaders=1

Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3

Sky=2
Forest=3
LandShading=3
LandDetails=2

LandGeom=3
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1

VideoSetupId=17
Water=4
Effects=2
ForceShaders1x=0
PolygonOffsetFactor=-0.0625
PolygonOffsetUnits=-1.0

[quick]
Custom26=TMTAEurope
Custom27=TMTAPacific

[Mods]
Flyby=1
FlybyFov=60.0
ToggleMusic=1
RandomSplash=1
PALHUDMode=1

FOVAnim=1
FOVLog=1
FOVSpeed=200
FOVDefault=90

SpeedbarTAS=1
SpeedbarSIToo=1
SpeedbarShowExtraInfo=1
SpeedbarUnits=1

netCallsign=
Stab4all=1
PALShowChocks=1
PALShowCatGear=1
DumpFuel=1

PALGameMenuStatusBar=1
PALGameMenuShowFPS=0
PAL3DStart=0
PAL3DSepAim=0.7
PAL3DSepGun=1.35
PAL3DSepPit=1.5
PAL3DSepExt=25.0
PAL3DConvAimL=-0.01
PAL3DConvAimR=-0.01
PAL3DConvGunL=-0.09
PAL3DConvGunR=-0.09
PAL3DConvPitL=-0.13
PAL3DConvPitR=-0.13
PAL3DConvExtL=-0.55
PAL3DConvExtR=-0.55
PAL3DDOFfNumber=0.0
PAL3DDOFFocus=50.273582
PAL3DAdjustVariable=1
PAL3DFullColorFrames=0
PAL3DRenderStereo=1
PAL3DFilterLeft=R___
PAL3DFilterRight=_GB_
PAL3DCockpitSoftViewEnabled=1
PAL3DCockpitSoftView=0.075
PAL3DCockpitTurretInertiaEnabled=1
PAL3DCockpitTurretInertia=0.0010
PAL3DFollowInertiaEnabled=1
PAL3DFollowInertia=0.009999999776482582
PAL3DFollowInertiaAngle=0.01
PAL3DExternalSoftView=0.075
PAL3DExternalTrackIR=0
PAL3DExternalMouseInertia=1

;ngHUDicons=1
;ngHUDsector=1
;ngHUDtrainer=1


I clean the log.lst every times before running BAT with OpenGl.

After BAT stops to run, there is nothing inside.

Here, the initlog.lst in "D:\IL2 BAT\"

Code: [Select]
2019-08-10 13:39:30:578 (dinput.dll) : JVM Parameters injector activated
2019-08-10 13:39:30:578 (dinput.dll) : Applying JVM Memory Settings from IL-2 Selector...
2019-08-10 13:39:30:579 (dinput.dll) : Added JVM Option: -Xms444M
2019-08-10 13:39:30:579 (dinput.dll) : Added JVM Option: -Xmx444M
2019-08-10 13:39:30:579 (dinput.dll) : Added JVM Option: -Xss4096K
2019-08-10 13:39:30:579 (dinput.dll) : Added JVM Option: -XX:PermSize=64M
2019-08-10 13:39:30:579 (dinput.dll) : Added JVM Option: -XX:MaxPermSize=64M
2019-08-10 13:39:30:582 (dinput.dll) : Checking mandatory JVM Options...
2019-08-10 13:39:30:582 (dinput.dll) : Added JVM Option: -Djava.class.path=.
2019-08-10 13:39:30:582 (dinput.dll) : Added JVM Option: -Xverify:none
2019-08-10 13:39:30:583 (dinput.dll) : Added JVM Option: -Xcomp
2019-08-10 13:39:30:583 (dinput.dll) : IL-2 Process ID = 00002B44
2019-08-10 13:39:30:583 (dinput.dll) : Starting Watchdog at D:\IL2 BAT\bin\selector\basefiles\IL-2 Watchdog.exe 1
2019-08-10 13:39:30:692 (dinput.dll) : Watchdog process started.
2019-08-10 13:39:30:692 (dinput.dll) : Starting Pipe Logger at D:\IL2 BAT\bin\selector\basefiles\PipeLogger.exe
2019-08-10 13:39:30:709 (dinput.dll) : PipeLogger process started.
2019-08-10 13:39:30:725 (dinput.dll) : Hooked "SAS_CreateJavaVM" function activated
2019-08-10 13:39:30:725 (dinput.dll) : OpenGL Mode detected, checking IL-2 Graphics Extender Availability...
2019-08-10 13:39:30:725 (dinput.dll) : Trying D:\IL2 BAT\il2ge.dll
2019-08-10 13:39:30:725 (dinput.dll) : il2ge.dll found, loading library.
2019-08-10 13:39:30:737   (watchdog) : IL-2 Parent Process Handle = 0000031C, ID=00002B44
2019-08-10 13:39:30:737 (PipeLogger) : Starting
2019-08-10 13:39:30:739 (PipeLogger) : PipeLogger Process ID: 0000295C; Parent (IL-2) Process ID: 00002B44
2019-08-10 13:39:30:740 (PipeLogger) : Listener thread awaiting client connection on \\.\pipe\SAS_PIPE_LOGGER
2019-08-10 13:39:30:737   (watchdog) : IL-2 Watchdog started.
2019-08-10 13:39:30:778   (watchdog) : Splash Screen Mode = 1
2019-08-10 13:39:30:778   (watchdog) : Message Window Created.
2019-08-10 13:39:30:778 (dinput.dll) : IL-2 Graphics Extender loaded successfully, trying to call Init() method...
2019-08-10 13:39:30:778 (dinput.dll) : Init() method found, calling it now.
2019-08-10 13:39:30:779 (dinput.dll) : Injecting JVM Parameters
2019-08-10 13:39:30:791 (dinput.dll) : Java Virtual Machine Initialization with additional parameters successful!
2019-08-10 13:39:30:793    (wrapper) : ProcessAttach, attached Processes =  1
2019-08-10 13:39:30:793    (wrapper) : Calling GetCommandLineParams()
2019-08-10 13:39:30:793    (wrapper) : Command Line Parameter No. 1 = /f:none
2019-08-10 13:39:30:794    (wrapper) : Command Line Parameter No. 2 = /m:#dof3
2019-08-10 13:39:30:794    (wrapper) : Command Line Parameter No. 3 = /lb:il2fb.exe
2019-08-10 13:39:30:794    (wrapper) : MODS Folder = "#dof3"
2019-08-10 13:39:30:794    (wrapper) : No FILES Folder set.
2019-08-10 13:39:30:794    (wrapper) : Calling LinkIl2fbExe()
2019-08-10 13:39:30:794    (wrapper) : Trying to link back to D:\IL2 BAT\il2fb.exe through LoadLibrary()
2019-08-10 13:39:30:794    (wrapper) : Calling CreateModsFolderList()
2019-08-10 13:39:30:820    (wrapper) : Scanning #dof3 folder took 25 milliseconds.
2019-08-10 13:39:30:820    (wrapper) : Total number of modded files = 11721.
2019-08-10 13:39:30:820    (wrapper) : Calling SortList()
2019-08-10 13:39:30:821    (wrapper) : Sorting modded files list took 1.441 milliseconds.
2019-08-10 13:39:30:821    (wrapper) : Calling RemoveDuplicates()
2019-08-10 13:39:30:821    (wrapper) : Removing 289 Duplicates took 0.020 milliseconds.
2019-08-10 13:39:30:880   (watchdog) : Splash Screen Created.
2019-08-10 13:39:31:106 (PipeLogger) : il2fb.exe Termination detected, terminating Pipe Logger.
2019-08-10 13:39:31:107 (PipeLogger) : All Writers Threads finished, exiting.

I hope, you have all you want.

Sorry for my English.

]cheers[

Marsouin


Logged

Cloyd

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 406
Re: Opengl doesn't work
« Reply #10 on: August 10, 2019, 07:15:00 AM »

Wrong log file, Marsouin. You need to provide log.lst, not initlog.lst
Logged

Marsouin

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 41
Re: Opengl doesn't work
« Reply #11 on: August 10, 2019, 07:21:10 AM »

I know, but as i have writte, when opengl is choosed, nothing is wrotten inside.

Here the log file with DirectX (it runs well)

Code: [Select]

[10 août 19 13:19:23] ------------ BEGIN log session -------------

[10 août 19 13:19:23] ----------- Switched to pipe mode ----------
OpenGL provider: dx8wrap.dll
OpenGL library:
  Vendor: 1C.Multimedia.Dev/Maddox.
  Render: DirectX8.
  Version: 1.1
  Extensions: GL_EXT_secondary_color GL_ARB_multitexture GL_EXT_texture_env_combine GL_ARB_texture_compression
Size: 1600x1200
ColorBits: 32
DepthBits: 24
StencilBits: 8
isDoubleBuffered: true

*** Looking for Advanced CPU Instructions...
[x] PentiumPro
[x] Multimedia (MMX)
[x] 3D (SSE)
[x] 3D (SSE2)
[-] 3D (3DNow)
ColourBits 32, ABits 0, ZBits 24

*** Looking for Render API Extensions ...
[-] 'GL_EXT_paletted_texture' extension - Palettized textures (8 bit RGBA palette).
[-] 'GL_EXT_compiled_vertex_array' extension - Compiled Vertex arrays.
[-] 'GL_EXT_clip_volume_hint' extension - Frustum clipping optimization.
[x] 'GL_EXT_secondary_color' extension - Secondary Color for 3D fog & specular optimization.
[-] 'GL_EXT_separate_specular_color' extension - SeparateSpecular for 3D fog & specular optimization.
[x] 'GL_ARB_multitexture' extension - Multitexturing.
[x] 'GL_EXT_texture_env_combine' extension - Multitextures advanced combining for special effects.
[-] 'GL_NV_texture_env_combine4' extension - Multitextures advanced combining for special effects.
[-] 'GL_EXT_texture_env_dot3' extension - Dot3 Bump advanced combining.
[-] 'GL_NV_depth_clamp' extension - Corrects Shadows rendering
[-] 'GL_NV_texture_shader' extension - NV Pixel Shaders
[x] 'GL_ARB_texture_compression' extension - Saves texture memory by 400
[-] 'GL_EXT_texture_filter_anisotropic' extension - Anisotropic texture filtering.

Maximum texture size : 16384
Maximum simultaneous textures :8
MaxAnisotropic (1.0 = none) : 1.000000
WARNING: 'Perfect' Mode required latest drivers with 'vertex buffer' support
WARNING: 'Perfect' Mode required pixels shaders
WARNING: 'Perfect' Mode required latest drivers with vertex shaders support'GL_ARB_vertex_program'
WARNING: 'Perfect' Mode is not supported for this combination of hardware and drivers.
15 Splashscreens available.
INTERNAL ERROR: Str2FloatClamp() - Clamped 75 -> 32 (delta = -43) to Range 0..32
INTERNAL ERROR: Str2FloatClamp() - Clamped 120 -> 60 (delta = -60) to Range 0..60
Initializing DirectSound playback device...
Primary buffer created.
Playback format is set : sampling rate = 44100, num channels = 2.
Not enought hardware buffers (0), hardware disabled
Buffer caps : Transfer rate = 0, CPU overhead = 0.
Default speaker config is : 1310724.
Direct sound audio device initialized successfully :
DX Version : 7
Hardware    - disabled [buffers : 0]
Extensions  - enabled :
  EAX ver. 1 [ ]  - disabled
  EAX ver. 2 [ ]  - disabled
  EAX ver. 3 [ ]  - disabled
  I3D ver. 2 [ ]  - disabled
  ZoomFX     [ ]  - disabled
  MacroFX    [ ]  - disabled
SIMD render [X]
num channels 32
Cannot open audio file samples/infinite 1

fps:1000 avg:985 max:1000 min:744 #fr:4925

[10 août 19 13:19:43] -------------- END log session -------------


Logged
Pages: [1] 2   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 26 queries.