Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 [2]   Go Down

Author Topic: Is "Stab4all" still available on BAT 3.6.1 ?  (Read 982 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SAS~Storebror

  • Editor
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 18954
  • Failure is not an option.
    • What goes around comes around, you'll see
Re: (SOLVED) Is "Stab4all" still available on BAT 3.6.1 ?
« Reply #12 on: May 06, 2019, 05:12:38 AM »

Sounds like a valid suggestion.
We can modify EngineMod accordingly with the next patch.

]cheers[
Mike
Logged
People love using Strategy as a disguise for Non-Action.
In loving memory of times when I cared.

Benjamin2557

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 37
    • sas1946
Re: (SOLVED) Is "Stab4all" still available on BAT 3.6.1 ?
« Reply #13 on: May 06, 2019, 12:12:51 PM »

So this is my conf.ini :
Code: [Select]
[il2]
title=Il2-Sturmovik Forgotten Battles
hotkeys=HotKey game

[window]
width=1920
height=1080
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0
WideScreenFoV=1
UIColor=0
UIDetail=0
UIBackground=en

[GLPROVIDER]
GL=Opengl32.dll

[GLPROVIDERS]
Open GL=Opengl32.dll
DirectX=dx8wrap.dll

[NET]
speed=5000
routeChannels=0
serverChannels=31
localPort=21000
remotePort=21000
SkinDownload=1
serverName=No Name
serverDescription=
remoteHost=
localHost=
socksHost=
checkServerTimeSpeed=1
checkClientTimeSpeed=0

[MaxLag]
farMaxLagTime=10.0
nearMaxLagTime=2.0
cheaterWarningDelay=5.0
cheaterWarningNum=-1

[chat]
region=(dx=0.6925,dy=0.071666665,x=0.0,y=0.0)

[game]
Arcade=0
HighGore=0
mapPadX=0.95486134
mapPadY=0.035185184
viewSet=33
Intro=1
NoSubTitles=0
NoChatter=0
NoHudLog=0
NoLensFlare=0
iconTypes=3
eventlog=eventlog.lst
eventlogkeep=0
3dgunners=1
ScreenshotType=0
RecordingIndicator=0
MapAlpha=0.99
SaveTrk=1
IconUnits=0
SkipParatrooperViews=0
NoMissionInfoHud=0
noKillInfoHud=0
BlockMorseChat=0
SmallMapWPLabels=1
ShowMorseAsText=0
mapPadMode=1


[HotKey game]
PrintScreen=ScreenShot
P=pause
Pause=pause

[HotKey gui]
Escape=activate

[HookViewFly Config]
timeFirstStep=2.0
deltaZ=10.0

[HookView]
MouseLeft=Len

[HookView Config]
AzimutSpeed=0.1
TangageSpeed=0.1
LenSpeed=1.0
MinLen=1.0
DefaultLen=20.0
MaxLen=3000.0
Speed=6
LeanF=0.2
LeanS=0.2
Raise=0.089999996
RubberBand=0.04

[HotKey builder]
MouseLeft=objectMove
MouseRight=popupmenu
Enter=freeView
Shift MouseLeft=worldZoom
Alt MouseLeft=select+
Alt MouseRight=select-
Alt Ctrl=unselect
PageDown=change+
PageUp=change-
End=change++
Home=change--
Ctrl MouseLeft=insert+
Insert=insert+
NumPad-0=insert+
F=fill
Ctrl MouseRight=delete+
NumPad.=delete+
Delete=delete+
Backspace=cursor
Tab=cursor
F10=land
F11=onLand
NumPad-=normalLand
NumPad+=toLand
NumPad-5=resetAngles
NumPad-8=resetTangage90
NumPad-7=stepAzimut-5
NumPad-4=stepAzimut-15
NumPad-1=stepAzimut-30
NumPad-9=stepAzimut5
NumPad-6=stepAzimut15
NumPad-3=stepAzimut30

[MouseXYZ]
F1=SpeedSlow
F2=SpeedNormal
F3=SpeedFast
MouseRight=XYmove
F4 MouseRight=Zmove
MouseMiddle=Amove
F5 MouseRight=Amove
F6 MouseRight=Tmove
F7 MouseRight=Kmove

[MouseXYZ Config]
RealTime=1

[HotKey Console]
Shift Tab=Activate
[Console]
HISTORY=1024
HISTORYCMD=1024
LOAD=console.cmd
SAVE=console.cmd
LOG=0
LOGTIME=0
LOGFILE=log.lst
LOGKEEP=0

[sound]
SoundUse=1
SoundEngine=1
Speakers=0
Placement=0
SoundFlags.reversestereo=0
RadioFlags.Enabled=1
RadioEngine=2
MusicVolume=8
ObjectVolume=14
MusState.takeoff=1
MusState.inflight=1
MusState.crash=1
MusFlags.play=1
MasterVolume=14
Attenuation=7
SoundMode=1
SamplingRate=2
NumChannels=2
SoundExt.occlusions=0
SoundFlags.hardware=1
SoundFlags.streams=1
SoundFlags.duplex=1
SoundExt.acoustics=0
SoundExt.volumefx=0
SoundFlags.voicemgr=0
SoundFlags.static=1
VoiceVolume=12
Channels=2
SoundExt.extrender=0
SoundFlags.bugscorrect=0
SoundSetupId=9
ActivationLevel=0.02
Preemphasis=0.85
RadioLatency=0.5
AGC=1
PTTMode=1
SoundFlags.UseRadioChatter=0
SoundFlags.AutoActivation=0
RadioFlags.PTTMode=0
RadioFlags.PlayClicks=0
ActLevel=0
MicLevel=0
SoundFlags.forceEAX1=0

[rts]
;ProcessAffinityMask=1
mouseUse=2
joyUse=1
trackIRUse=1
DisableIME=0
locale=fr
UseSmartAxis=0
JoyProfile=0

[rts_mouse]
SensitivityX=1.0
SensitivityY=1.0
Invert=0
SensitivityZ=1.0

[rts_joystick]
X=0 1 4 9 16 25 36 49 64 81 100 0
Y=0 1 4 9 16 25 36 49 64 81 100 0
Z=0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100
RZ=0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 0
FF=0
U=0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 0
V=0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 0
1X=0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 0 0
1Y=0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 0 0
1Z=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0 0

[Render_DirectX]
TexQual=3
TexMipFilter=2
TexCompress=0
TexFlags.UseDither=1
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=1
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=0
TexFlags.TexCompressARBExt=1
TexFlags.TexEnvCombine4NV=0
TexFlags.TexEnvCombineDot3=0
TexFlags.DepthClampNV=0
TexFlags.SeparateSpecular=0
TexFlags.TextureShaderNV=0

HardwareShaders=0

Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3

Sky=2
Forest=2
LandShading=3
LandDetails=2

LandGeom=2
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1

VideoSetupId=4

[Render_OpenGL]
TexQual=3
TexMipFilter=2
TexCompress=0
TexFlags.UseDither=1
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=1
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=1
TexFlags.TexCompressARBExt=1

TexFlags.TexEnvCombine4NV=1
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=1
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=1

HardwareShaders=1

Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3

Sky=2
Forest=2
LandShading=3
LandDetails=2

LandGeom=2
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1

VideoSetupId=3
Water=1
Effects=1
ForceShaders1x=0

[Mods]
RandomSplash=1
netCallsign=

Despite having an idea on how to fix it by reading your comments folks, just let me know what's missing in order to make BAT fully functional (Stab4all included). I can't wait ta make it work because it's an incredible supermod  8)
Thanks to developers who took their time to do it and are frequently updating it !
Logged

Benjamin2557

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 37
    • sas1946
Re: (SOLVED) Is "Stab4all" still available on BAT 3.6.1 ?
« Reply #14 on: May 06, 2019, 01:43:41 PM »

Finally I added this on conf.ini and it's working now !  ;)
Code: [Select]
[Mods]
RandomSplash=1
netCallsign=
Stab4all=1

Does anything else can be improved on that file to make BAT just...better ?  :)

Note : just a quick question out of subject is this normal that the aircraft "Piper J3 cub" on WAW module (1st one on the list) doesn't existe on the game ?
Logged

cbradbury

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 107
Re: (SOLVED) Is "Stab4all" still available on BAT 3.6.1 ?
« Reply #15 on: May 06, 2019, 03:07:31 PM »

Finally I added this on conf.ini and it's working now !  ;)
Code: [Select]
[Mods]
RandomSplash=1
netCallsign=
Stab4all=1

Does anything else can be improved on that file to make BAT just...better ?  :)

Note : just a quick question out of subject is this normal that the aircraft "Piper J3 cub" on WAW module (1st one on the list) doesn't existe on the game ?

I thought that might be the problem. Glad you got it sorted.
Logged

KG3_V

  • The Man who cannot land
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 395
Re: (SOLVED) Is "Stab4all" still available on BAT 3.6.1 ?
« Reply #16 on: May 09, 2019, 03:37:41 PM »

BTW, is there any kind of "cheating" mod so i dont have to trim planes ? i use a saitek x52 but its always a pain in the ass to get the plane flying straight in QMB missions
Logged

Benjamin2557

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 37
    • sas1946
Re: (SOLVED) Is "Stab4all" still available on BAT 3.6.1 ?
« Reply #17 on: May 09, 2019, 04:36:40 PM »

BTW, is there any kind of "cheating" mod so i dont have to trim planes ? i use a saitek x52 but its always a pain in the ass to get the plane flying straight in QMB missions
On what are you playing ? Which megamod ?
Stab4all is here to solve that issue.
I remember years ago when I did not know anything about modding on IL-2 so I had to do that but now you have this mod we are talking about.

Envoyé de mon SM-G955F en utilisant Tapatalk

Logged

KG3_V

  • The Man who cannot land
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 395
Re: (SOLVED) Is "Stab4all" still available on BAT 3.6.1 ?
« Reply #18 on: May 09, 2019, 04:39:33 PM »

with bat. which button is it ? shift a ?
Logged

Benjamin2557

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 37
    • sas1946
Re: (SOLVED) Is "Stab4all" still available on BAT 3.6.1 ?
« Reply #19 on: May 09, 2019, 04:44:31 PM »

Ok so follow what I did (edit conf.ini). Then look at your controls setup on the game (something called like that) from the main menu. It's located at the very beginning it's written something like "level stabilization".
You have to configure it yourself.

Envoyé de mon SM-G955F en utilisant Tapatalk
Logged
Pages: 1 [2]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 27 queries.