Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1] 2 3 4 ... 6   Go Down

Author Topic: TBF-1C/TBM-1C aka Tarpon/Avenger Mk.II  (Read 11026 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Knochenlutscher

  • "Klaatu... verata... n... Necktie. Nectar. Nickel. Noodle."
  • Modder
  • member
  • Online Online
  • Posts: 2931
  • aka Segfej
TBF-1C/TBM-1C aka Tarpon/Avenger Mk.II
« on: November 22, 2018, 11:57:17 AM »

TBF-1C/TBM-1C aka Tarpon/Avenger Mk.II



https://www.mediafire.com/file/bycm1ct9wjztx6j/Tarpons.7z/file

Installation:
Mod comes with Cockpit stuff, and several FM corrections for the other Avengers.
These are optional, and can be used or not.
However during Beta we tested intensely and found them better.

more I can't remember...



Update:

Completely NEW refined FM for TBF1/TBF1C/Tarpon I&II (Wright Cyclone R-2006)
Prop Fix
Java Fix

Actually TBM-1s were also designated Tarpon/Avenger Mk.II.

This Mod contains a US clone in it's proper 3-D if selected as country,
as well as the mainstray of this Mod, the brit Mk.II if selected
proper Nationality.
Go flat US or go GB cupola, so just switch.
Basicly it's a TBF-1C clone and not, just decide yourself.
Loadouts may not be historical and in a special order.
Happy flying,   

Before you start, make sure to meet...
Mods required:
1.US WW2 Air-Ground Ordnance Pack Updated 29/7/16
2.RAF Bomber Command V1.1
3.Barracuda v.1.04 - upd. 13.08.2016

tested in BAT only...


Logged
Wiseman: Did you speak the exact words? Ash: Look, maybe I didn't say every single little tiny syllable, no. But basically I said them, yeah.

Knochenlutscher

  • "Klaatu... verata... n... Necktie. Nectar. Nickel. Noodle."
  • Modder
  • member
  • Online Online
  • Posts: 2931
  • aka Segfej
Re: TBF-1C/TBM-1C aka Tarpon/Avenger Mk.II
« Reply #1 on: November 22, 2018, 11:58:01 AM »

update:

Skins & Templates
Prop Fix added
Java Fix
Logged
Wiseman: Did you speak the exact words? Ash: Look, maybe I didn't say every single little tiny syllable, no. But basically I said them, yeah.

Piotrek1

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1606
    • SAS IL BYTES BACK
Re: TBF-1C/TBM-1C aka Tarpon/Avenger Mk.II
« Reply #2 on: November 22, 2018, 01:01:24 PM »

a lot of weapons 8), that's what I need :), Thank you very much.
Best regards,
Piotrek
Logged

Knochenlutscher

  • "Klaatu... verata... n... Necktie. Nectar. Nickel. Noodle."
  • Modder
  • member
  • Online Online
  • Posts: 2931
  • aka Segfej
Re: TBF-1C/TBM-1C aka Tarpon/Avenger Mk.II
« Reply #3 on: November 22, 2018, 01:46:26 PM »

Sorry, a Quick Fix was needed. Had some Java trouble.
Please go for the updated version in Main Post.

Included are needed Navy Incendiaries loadout options.
Found a video in a ww2 reel showing a TBF-1C with leaking Incs and
Rocket Rails mounted. Makes some I hadn't on my list.


Thanks for your patience
Tobias
Logged
Wiseman: Did you speak the exact words? Ash: Look, maybe I didn't say every single little tiny syllable, no. But basically I said them, yeah.

henkypenky

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 939
  • BAT, WAW & 4.1 Blue Edge
Re: TBF-1C/TBM-1C aka Tarpon/Avenger Mk.II
« Reply #4 on: December 11, 2018, 01:21:30 PM »

Hi Tobias, would you please be so kind as to make some GB 'finflash only' versions available to your great skinpack? European and Pacific camo please. Thanks in advance.
Logged

Piotrek1

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1606
    • SAS IL BYTES BACK
Re: TBF-1C/TBM-1C aka Tarpon/Avenger Mk.II
« Reply #5 on: December 29, 2018, 09:39:06 AM »

Hi Tobias,
I was very happy when you relased Tarpon,  did not have the opportunity to try it earlier, unfortunately after installing everything I receive 20% CTD:

Code: [Select]
[6:26:24 AM] Maximum texture size : 8192
[6:26:24 AM] Maximum simultaneous textures :4
[6:26:24 AM] MaxAnisotropic (1.0 = none) : 16.000000
[6:26:24 AM] 20 Splashscreens available.
[6:26:25 AM] INTERNAL ERROR: Str2FloatClamp() - Clamped 3 -> 2 (delta = -1) to Range 0..2
[6:26:25 AM] INTERNAL ERROR: Str2FloatClamp() - Clamped 5 -> 2 (delta = -3) to Range 0..2
[6:26:25 AM] INTERNAL ERROR: Str2FloatClamp() - Clamped 3 -> 2 (delta = -1) to Range 0..2
[6:26:26 AM] INTERNAL ERROR: Str2FloatClamp() - Clamped 75 -> 32 (delta = -43) to Range 0..32
[6:26:26 AM] INTERNAL ERROR: Str2FloatClamp() - Clamped 600 -> 32 (delta = -568) to Range 0..32
[6:26:28 AM]

and:
Spawn.get( com.maddox.il2.objects.air.Tarpon1 ): com.maddox.il2.objects.air.CockpitTBX1
[5:17:16 AM] java.lang.NoClassDefFoundError: com.maddox.il2.objects.air.CockpitTBX1
[5:17:16 AM] at com.maddox.il2.objects.air.Tarpon1.class$(Tarpon1.java:22)
[5:17:16 AM] at com.maddox.il2.objects.air.Tarpon1.<clinit>(Tarpon1.java:402)
[5:17:16 AM] at java.lang.Class.forName0(Native Method)
[5:17:16 AM] at java.lang.Class.forName(Unknown Source)
[5:17:16 AM] at com.maddox.rts.Spawn.get(Spawn.java:39)
[5:17:16 AM] at com.maddox.rts.Spawn.get(Spawn.java:28)
[5:17:16 AM] at com.maddox.il2.game.Main.preloadAirClasses(Main.java:214)
[5:17:16 AM] at com.maddox.il2.game.Main3D.beginApp(Main3D.java:1540)
[5:17:16 AM] at com.maddox.il2.game.Main3D.beginApp(Main3D.java:1475)
[5:17:16 AM] at com.maddox.il2.game.MainWin3D.beginApp(MainWin3D.java:212)
[5:17:16 AM] at com.maddox.il2.game.Main.exec(Main.java:405)
[5:17:16 AM] at com.maddox.il2.game.GameWin3D.main(GameWin3D.java:235)
[5:17:16 AM] java.lang.NoClassDefFoundError
[5:17:16 AM] at java.lang.Class.forName0(Native Method)
[5:17:16 AM] at java.lang.Class.forName(Unknown Source)
[5:17:16 AM] at com.maddox.il2.game.Main.preloadAirClasses(Main.java:216)
[5:17:16 AM] at com.maddox.il2.game.Main3D.beginApp(Main3D.java:1540)
[5:17:16 AM] at com.maddox.il2.game.Main3D.beginApp(Main3D.java:1475)
[5:17:16 AM] at com.maddox.il2.game.MainWin3D.beginApp(MainWin3D.java:212)
[5:17:16 AM] at com.maddox.il2.game.Main.exec(Main.java:405)
[5:17:16 AM] at com.maddox.il2.game.GameWin3D.main(GameWin3D.java:235)

my #SAS folder (Vp modpack):

I would be grateful for any help.

Greetings,
Piotrek
Logged

Knochenlutscher

  • "Klaatu... verata... n... Necktie. Nectar. Nickel. Noodle."
  • Modder
  • member
  • Online Online
  • Posts: 2931
  • aka Segfej
Re: TBF-1C/TBM-1C aka Tarpon/Avenger Mk.II
« Reply #6 on: December 29, 2018, 10:12:57 AM »

TBX is the Cockpit Class found in SAS Avengers Pack.
I assume VP Modpack doesn't have the TBM-1, install it
manually and it should work.

Hope it Helps
Tobias
Logged
Wiseman: Did you speak the exact words? Ash: Look, maybe I didn't say every single little tiny syllable, no. But basically I said them, yeah.

Piotrek1

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1606
    • SAS IL BYTES BACK
Re: TBF-1C/TBM-1C aka Tarpon/Avenger Mk.II
« Reply #7 on: December 29, 2018, 10:23:14 AM »

Thank you for your answer, I will try to install Avengers Pack and let you know later.

Greetings,
Piotrek
Logged

Piotrek1

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1606
    • SAS IL BYTES BACK
Re: TBF-1C/TBM-1C aka Tarpon/Avenger Mk.II
« Reply #8 on: December 29, 2018, 01:32:36 PM »

Works great,Thank you! I noticed only that after the load is dropped the bomb bay door are not closed.





To have this plane working efficiently in Vp modpack you must install:
SAS_Avengers_V2 package
Western patch  _SAS_Avengers_V2_03 (please follow the patch installation instructions)
and with RAF BOMBER COMMAND MOD V1.1 only what below:
RAF Bomber Command Mod V1.0
RAF Bomber Command - Blenheim IV
RAF Bomber Command - Fairey Battle
RAF Bomber Command - Halifax III
RAF Bomber Command - Lancaster III (New Model)
RAF Bomber Command - Mosquito IV
RAF Bomber Command - Mosquito XVI
RAF Bomber Command - Wellington III
RAF Bomber Command - WhitleyV

and US WW2 Air-Ground Ordnance Pack Updated 29/7/16

Please, If it would not be a big problem, with all due respect for your hard work, whether it would be possible to equip this aircraft with a 75 gallon fuel tank or one like the TBM-3E?


Best regards,
Piotrek
Logged

Knochenlutscher

  • "Klaatu... verata... n... Necktie. Nectar. Nickel. Noodle."
  • Modder
  • member
  • Online Online
  • Posts: 2931
  • aka Segfej
Re: TBF-1C/TBM-1C aka Tarpon/Avenger Mk.II
« Reply #9 on: January 03, 2019, 07:09:52 AM »

I'll noticed that the Bombbay glitch Yesterday myself the first ime.
Will investigate. Can take a while bughunting this
Logged
Wiseman: Did you speak the exact words? Ash: Look, maybe I didn't say every single little tiny syllable, no. But basically I said them, yeah.

Piotrek1

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1606
    • SAS IL BYTES BACK
Re: TBF-1C/TBM-1C aka Tarpon/Avenger Mk.II
« Reply #10 on: January 03, 2019, 08:23:24 AM »

There is no hurry Tobias.

Best regards,
Piotrek
Logged

Knochenlutscher

  • "Klaatu... verata... n... Necktie. Nectar. Nickel. Noodle."
  • Modder
  • member
  • Online Online
  • Posts: 2931
  • aka Segfej
Re: TBF-1C/TBM-1C aka Tarpon/Avenger Mk.II
« Reply #11 on: January 07, 2019, 10:00:26 AM »

Investigation notes:
Code for Bombbay is written in FM and TBF motherclass.
This Mod isn't affecting/rewriting both...
How it is generated, actuated is beyond my imagination.
I got this Bug in 1/20 sorties...
Crazy occurance.
Logged
Wiseman: Did you speak the exact words? Ash: Look, maybe I didn't say every single little tiny syllable, no. But basically I said them, yeah.
Pages: [1] 2 3 4 ... 6   Go Up
 

Page created in 0.054 seconds with 24 queries.