Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 [2] 3 4 5 6   Go Down

Author Topic: Fairey Battle - brand new model  (Read 19047 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SAS~Storebror

  • retired
  • SAS Honourable Member
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 21408
  • Taking a timeout
    • STFU
Re: Fairey Battle - brand new model
« Reply #12 on: March 19, 2018, 01:11:25 PM »

Yess!
What a beauty - thanks a bomb Ranwers & Vega!
Logged
You live, you learn, you love, you're dead.

western0221

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 6790
  • Live in Japan
    • IL-2 itaki blog
Re: Fairey Battle - brand new model
« Reply #13 on: March 19, 2018, 01:14:17 PM »

Fixed pilots - v2.1
What mods required - on first post

Thanks, Ranwers.

I'm testing v2.1 and new texture missing error comes, sigh ....

Code: [Select]
INTERNAL ERROR: Can't open file '3DO/Plane/Textures/EQUIPMENT-RAF.tga'
WARNING: object '3DO/Plane/Textures/EQUIPMENT-RAF.tga' of class 'TTexture2D' not loaded
INTERNAL ERROR: Texture required
WARNING: object '3DO/Plane/FaireyBattle(Multi1)/Equipment.mat' of class 'TMaterial' not loaded
INTERNAL ERROR: Material: Can't load 'Equipment.mat'
Mission error, ID_04: java.lang.RuntimeException: INTERNAL ERROR: Material: Can't load 'Equipment.mat'

java.lang.RuntimeException: INTERNAL ERROR: Material: Can't load 'Equipment.mat'

at com.maddox.il2.engine.HierMesh.Load(Native Method)
at com.maddox.il2.engine.HierMesh.<init>(HierMesh.java:596)

Texture missing errors are not listed all even not one errors left.
The error log records only the 1st one error reason and behind other errors are not.
After the error will be fixed, only next one error will be recorded .... even if not last.
I'm OK such try and error , reporting results here. But how about you ? I'm not so hurry and no need your hurry ....
Logged

cgagan

  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 5408
Re: Fairey Battle - brand new model
« Reply #14 on: March 19, 2018, 01:25:13 PM »

Sadly, I must report a similar situation to Western's in my vp_modpack setup. I have installed the new mod wheels as suggested and also removed in !_Wheel_Mod_V8 folder "FaireyBattle(Multi1)" plus the old franken mod
Here's the log,
INTERNAL ERROR: Can't open file '3DO/Plane/Textures/EQUIPMENT-RAF.tga'
WARNING: object '3DO/Plane/Textures/EQUIPMENT-RAF.tga' of class 'TTexture2D' not loaded
INTERNAL ERROR: Texture required
WARNING: object '3DO/Plane/FaireyBattle(Multi1)/Equipment.mat' of class 'TMaterial' not loaded
INTERNAL ERROR: Material: Can't load 'Equipment.mat'
INTERNAL ERROR: Material: Can't load 'Equipment.mat'

java.lang.RuntimeException: INTERNAL ERROR: Material: Can't load 'Equipment.mat'

Logged

Piotrek1

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1606
    • SAS IL BYTES BACK
Re: Fairey Battle - brand new model
« Reply #15 on: March 19, 2018, 01:30:48 PM »

Wygl?da wspaniale - Dzi?kuj?
Pozdrawiam. Piotrek
Logged

Ranwers

  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1453
  • FiFi
Re: Fairey Battle - brand new model
« Reply #16 on: March 19, 2018, 02:13:45 PM »

Equipment fix on first post.
Logged
Remember, that it takes considerably longer to create a mod than a pretty screen shot

DU30

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 262
Re: Fairey Battle - brand new model
« Reply #17 on: March 19, 2018, 02:39:56 PM »

thank you sir
Logged

Mission_bug

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 5399
Re: Fairey Battle - brand new model
« Reply #18 on: March 19, 2018, 02:42:53 PM »

Excellent work Ranwers, thank you very much, really appreciated. 8)


That saved me a job. :D

I have the SAM guide by Ian Huntley and was going to set up the scanner to see what would be useful for the 3d program. ;)


I see my old skins work but will need a little adjustment in places. :o




Wishing you all the very best, Pete. ;D
Logged

NavyAce

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 70
Re: Fairey Battle - brand new model
« Reply #19 on: March 19, 2018, 02:52:52 PM »

Hi Ranwers,

       I have just downloaded your Battle as this is an aircraft I have wanted for some time. I am running v 4.12.2m with SAS Modact v 5.3 and AI Flyables v 5.3 and installed the file correctly as far as I know, putting the plane folder in my SAS game folder and the respective air.ini, properties, and weapons files into their places. I had not installed the earlier Frankenplane so I had no deleting to do ahead of time and have no yet installed the wheels or equipment fixes as I wasn't sure I needed them at this point. I booted up the game and all went well with no CTD. I got to the selection screen and went into both FMB and QM and found the plane in the library list in both places, where I could select it. However I noticed when I clicked the black viewing button nothing happened. When I clicked Fly I got to the loading screen which proceeded normally, but when I got to 100% the screen displayed only blue sky instead of the cockpit. I tried hitting f2 to get an external view but nothing happened. Am I missing something? Any ideas what's happening? Thanks to you for all the hard work you do in making these planes for us.

       NavyAce
Logged

David Prosser

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 3515
Re: Fairey Battle - brand new model
« Reply #20 on: March 19, 2018, 02:57:11 PM »

Thanks for making this.

dona

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1089
Re: Fairey Battle - brand new model
« Reply #21 on: March 19, 2018, 03:02:55 PM »

Sweet!!!
Logged

Gaston

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 2866
Re: Fairey Battle - brand new model
« Reply #22 on: March 19, 2018, 03:04:46 PM »

Very nice ! Thanks !

And seems have no problem in BAT...
Logged

SkyFan

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Re: Fairey Battle - brand new model
« Reply #23 on: March 19, 2018, 03:08:12 PM »

Dear Ranwers, thank you very much for your efforts. However unfortunately even after recent fixes my log requires such file as ...3DO/Plane/Textures/JACKET-RAF2.tga
So, may be you have any other MOD containing 3DO/Plane/Textures/ folder with textures for RAF crew?
If yes, please share with our community. I hope it will help.
Thank you beforehand.
Logged
Pages: 1 [2] 3 4 5 6   Go Up
 

Page created in 0.051 seconds with 24 queries.