Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: A/C won't takeoff at start of mission  (Read 625 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

duffys tavern

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1183
A/C won't takeoff at start of mission
« on: July 30, 2017, 01:06:15 PM »

BAT 12
Strange thing happened after a computer crash while running BAT 12. Now in "BAT 12", all a/c, weather in QMB or FMB, at the start of mission always start in the air. I've checked the missions, that start on a RW or CV, and they're all correct but a/c starts in the air. I made a quick little mission taking off from a RW but it still starts in the air. I also have BAT 9 & 11 and they are fine, unaffected. Log shows no indication of a problem. I guess I could upgrade my 11 to 12 and leave it at that, but if it happened once maybe it could happen again. So was just wondering if anyone else has experienced  this? Any help appreciated.
Logged

SAS~vampire_pilot

  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 5410
  • The man of a million fixes
Re: A/C won't takeoff at start of mission
« Reply #1 on: July 30, 2017, 01:13:20 PM »

check difficulties. maybe "Take off" got deactivated?
Logged

duffys tavern

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1183
Re: A/C won't takeoff at start of mission
« Reply #2 on: July 30, 2017, 01:25:59 PM »

Yea thought of that, all the missions still show a/c taking off. It is curious.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.013 seconds with 26 queries.