Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 ... 6 7 8 [9]   Go Down

Author Topic: F-104 Starfighter by gio963tto - V 1.5 - 20180908  (Read 31477 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

xxxautoxxx

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 179
Alternate COCKPIT for F-104 Starfighter by gio963tto
« Reply #96 on: October 10, 2019, 06:47:35 PM »

Hi Gio & Vega !

    A question for you gents - IS it possible to get the 'other' cockpit that you had for this F-104 Starfighter (when it was earlier version) to be back as the default one?
Its currently the same 'F-86 Sabre' one (same as F-100, F-8, A-7, etc..). THe other one was quite good and much more like the authentic Starfighter one.



Thanks !

xxAXX

Logged

SAS~Storebror

  • Editor
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 19371
  • Failure is not an option.
    • What goes around comes around, you'll see
Re: Alternate COCKPIT for F-104 Starfighter by gio963tto
« Reply #97 on: October 10, 2019, 10:29:23 PM »

the 'other' cockpit that you had for this F-104 Starfighter (when it was earlier version)
I've just checked all versions back from 1.0 to 1.5 and they've all had the same F-86K cockpit.
What exactly are you talking about?

]cheers[
Mike
Logged
While love lives, while suns set, while snowmoons rise in november skies, while ties bind, while souls cry, while oceans ride in an endless tide, while love grows, while blood flows, while truth is real you need never feel alone.
In loving memory of times when I cared.

xxxautoxxx

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 179
Re: F-104 Starfighter by gio963tto - V 1.5 - 20180908
« Reply #98 on: October 11, 2019, 11:44:03 AM »

hi Mike,..thanks for quick reply.

  It was in VERY early version of the Starfighter (not the Frankenmod based on L-39).
This same cockpit was displayed. I wish i'd kept all the older/prev versions :(

so IS THERE a way to change the cockpit to this - or another one - ??

thanks,

xAx
Logged

SAS~Storebror

  • Editor
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 19371
  • Failure is not an option.
    • What goes around comes around, you'll see
Re: F-104 Starfighter by gio963tto - V 1.5 - 20180908
« Reply #99 on: October 11, 2019, 12:02:39 PM »

I think the way to go would be to use the alternative cockpit (can be found in the "-F104" cockpit folder included in this mod) and remove the throttle lever and gauges to be found for the 2nd engine.
The cockpit is an F-5 pit, that's why the 2 engines, but removing stuff should be easier than adding something.
That cockpit IMHO comes much closer than what's to be seen in your screenshot (which rather looks like some heavily modded A-4 Skyhawk pit to me).

]cheers[
Mike
Logged
While love lives, while suns set, while snowmoons rise in november skies, while ties bind, while souls cry, while oceans ride in an endless tide, while love grows, while blood flows, while truth is real you need never feel alone.
In loving memory of times when I cared.

xxxautoxxx

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 179
Re: F-104 Starfighter by gio963tto - V 1.5 - 20180908
« Reply #100 on: October 12, 2019, 05:40:27 PM »

ah...that may be it ! i KNEW it was much different than f-86/genereic (looked like the one  i posted)...but that mamkes sense.

Will give that a try.
Thanks again Mike !

cheers.

xAx
Logged

bobtt123

  • inexperienced modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 27
Re: F-104 Starfighter by gio963tto - V 1.5 - 20180908
« Reply #101 on: November 06, 2019, 03:01:28 AM »

Hello, I just installed this mod, but when i tried to load a mission it would give me a mission loading failed. anyone knows what I'm missing or installed wrong?

Code: [Select]
java.lang.ClassNotFoundException: weapons.MGunVYakNS23
[9:55:15 AM] at com.maddox.rts.ObjIO.classForName(ObjIO.java:138)
[9:55:15 AM] at com.maddox.il2.objects.air.Aircraft$_WeaponSlot.<init>(Aircraft.java:273)
[9:55:15 AM] at com.maddox.il2.objects.air.Aircraft.weapons(Aircraft.java:2245)
[9:55:15 AM] at com.maddox.il2.game.Main.preloadAirClasses(Main.java:221)
[9:55:15 AM] at com.maddox.il2.game.Main3D.beginApp(Main3D.java:1540)
[9:55:15 AM] at com.maddox.il2.game.Main3D.beginApp(Main3D.java:1475)
[9:55:15 AM] at com.maddox.il2.game.MainWin3D.beginApp(MainWin3D.java:212)
[9:55:15 AM] at com.maddox.il2.game.Main.exec(Main.java:405)
[9:55:15 AM] at com.maddox.il2.game.GameWin3D.main(GameWin3D.java:235)
[9:55:15 AM] Aircraft cod/ register error in com.maddox.il2.objects.air.SPITFIRE9E
[9:55:15 AM] java.lang.ClassNotFoundException: com.maddox.il2.objects.weapons.Fuze_AN_M101A2
[9:55:15 AM] at com.maddox.rts.ObjIO.classForName(ObjIO.java:138)
[9:55:15 AM] at com.maddox.il2.objects.air.Aircraft$_WeaponSlot.<init>(Aircraft.java:273)
[9:55:15 AM] at com.maddox.il2.objects.air.Aircraft.weapons(Aircraft.java:2245)
[9:55:15 AM] at com.maddox.il2.game.Main.preloadAirClasses(Main.java:221)
[9:55:15 AM] at com.maddox.il2.game.Main3D.beginApp(Main3D.java:1540)
[9:55:15 AM] at com.maddox.il2.game.Main3D.beginApp(Main3D.java:1475)
[9:55:15 AM] at com.maddox.il2.game.MainWin3D.beginApp(MainWin3D.java:212)
[9:55:15 AM] at com.maddox.il2.game.Main.exec(Main.java:405)
[9:55:15 AM] at com.maddox.il2.game.GameWin3D.main(GameWin3D.java:235)
[9:55:15 AM] Aircraft cod/ register error in com.maddox.il2.objects.air.P_51D5NT
[9:55:15 AM] java.util.NoSuchElementException
[9:55:15 AM] at java.util.StringTokenizer.nextToken(Unknown Source)
[9:55:15 AM] at com.maddox.il2.objects.air.Aircraft.weapons(Aircraft.java:2239)
[9:55:15 AM] at com.maddox.il2.game.Main.preloadAirClasses(Main.java:221)
[9:55:15 AM] at com.maddox.il2.game.Main3D.beginApp(Main3D.java:1540)
[9:55:15 AM] at com.maddox.il2.game.Main3D.beginApp(Main3D.java:1475)
[9:55:15 AM] at com.maddox.il2.game.MainWin3D.beginApp(MainWin3D.java:212)
[9:55:15 AM] at com.maddox.il2.game.Main.exec(Main.java:405)
[9:55:15 AM] at com.maddox.il2.game.GameWin3D.main(GameWin3D.java:235)
[9:55:40 AM] Initializing DirectSound playback device...
[9:55:40 AM] Primary buffer created.
[9:55:40 AM] Playback format is set : sampling rate = 44100, num channels = 2.
[9:55:40 AM] Not enought hardware buffers (0), hardware disabled
[9:55:40 AM] Buffer caps : Transfer rate = 0, CPU overhead = 0.
[9:55:40 AM] Default speaker config is : 1310724.
[9:55:40 AM] Direct sound audio device initialized successfully :
[9:55:40 AM] DX Version : 7
[9:55:40 AM] Hardware    - disabled [buffers : 0]
[9:55:40 AM] Extensions  - enabled :
[9:55:40 AM]   EAX ver. 1 [ ]  - disabled
[9:55:40 AM]   EAX ver. 2 [ ]  - disabled
[9:55:40 AM]   EAX ver. 3 [ ]  - disabled
[9:55:40 AM]   I3D ver. 2 [ ]  - disabled
[9:55:40 AM]   ZoomFX     [ ]  - disabled
[9:55:40 AM]   MacroFX    [ ]  - disabled
[9:55:40 AM] SIMD render [X]
[9:55:40 AM] num channels 16
[9:55:40 AM] cannot open file for reading
[9:55:40 AM] Cannot open audio file samples/dev_00i.wav
[9:55:40 AM] cannot open file for reading
[9:55:40 AM] Cannot open audio file samples/bg_cass_01i.wav
[9:55:40 AM] cannot open file for reading
[9:55:40 AM] Cannot open audio file samples/dev_01i.wav
[9:55:40 AM] cannot open file for reading
[9:55:40 AM] Cannot open audio file samples/bg_phb_01i.wav
[9:55:40 AM] cannot open file for reading
[9:55:40 AM] Cannot open audio file samples/dev_01i.wav
[9:55:40 AM] Cannot open audio file samples/infinite 1
[9:55:40 AM] canno
[9:55:40 AM] t open file for reading
[9:55:40 AM] Cannot open audio file samples/MG_Breda127_1x.wav
[9:55:40 AM] cannot open file for reading
[9:55:40 AM] Cannot open audio file samples/MG_Breda127_2x.wav
[9:55:40 AM] cannot open file for reading
[9:55:40 AM] Cannot open audio file samples/MG_Breda127_1i.wav
[9:55:40 AM] cannot open file for reading
[9:55:40 AM] Cannot open audio file samples/MG_Breda127_2i.wav
[9:55:40 AM]
[9:55:41 AM] Loading mission Records/Intro 04 Ed.trk...
[9:55:41 AM] Y=1940 / M=7 / H= 6 , Temperature - 0m = 16.0 .
[9:55:41 AM] Loading map.ini defined airfields:
[9:55:42 AM] Load bridges
[9:55:42 AM] Load static objects
[9:55:43 AM] INTERNAL ERROR: Str2IntClamp() - Clamped 20 to Range 0..1
[9:55:43 AM] INTERNAL ERROR: Str2IntClamp() - Clamped 20 to Range 0..1
[9:55:43 AM] INTERNAL ERROR: Str2IntClamp() - Clamped 20 to Range 0..1
[9:55:43 AM] INTERNAL ERROR: Str2IntClamp() - Clamped 20 to Range 0..1
[9:55:43 AM] INTERNAL ERROR: Str2IntClamp() - Clamped 20 to Range 0..1
[9:55:43 AM] INTERNAL ERROR: Str2IntClamp() - Clamped 20 to Range 0..1
[9:55:43 AM] INTERNAL ERROR: Str2IntClamp() - Clamped 20 to Range 0..1
[9:55:43 AM] INTERNAL ERROR: Str2IntClamp() - Clamped 20 to Range 0..1
[9:55:43 AM] INTERNAL ERROR: Str2IntClamp() - Clamped 20 to Range 0..1
[9:55:43 AM] INTERNAL ERROR: Str2IntClamp() - Clamped 20 to Range 0..1
[9:55:43 AM] INTERNAL ERROR: Str2IntClamp() - Clamped 20 to Range 0..1
[9:55:43 AM] INTERNAL ERROR: Str2IntClamp() - Clamped 20 to Range 0..1
[9:55:43 AM] INTERNAL ERROR: Str2IntClamp() - Clamped 20 to Range 0..1
[9:55:43 AM] INTERNAL ERROR: Str2IntClamp() - Clamped 20 to Range 0..1
[9:55:46 AM] warning: no files : music/crash
[9:55:51 AM] Loading mission QuickQMBPro/Normandy/NormandyRedNoneN00.mis...
[9:55:51 AM] Y=1940 / M=6 / H= 12 , Temperature - 0m = 22.0 .
[9:55:51 AM] Loading map.ini defined airfields:
[9:55:52 AM] Load bridges
[9:55:52 AM] Load static objects
[9:55:53 AM] INTERNAL ERROR: Str2FloatClamp() - Clamped 5 -> 2 (delta = -3) to Range 0..2
[9:55:53 AM] INTERNAL ERROR: Str2FloatClamp() - Clamped 2e+006 -> 1e+006 (delta = -1e+006) to Range 0..1e+006
[9:55:53 AM] INTERNAL ERROR: Can't open file '3do/effects/tracers/20mmYellow_V/mono.sim'
[9:55:53 AM] WARNING: object '3do/effects/tracers/20mmYellow_V/mono.sim' of class 'SIM' not loaded
[9:55:53 AM] INTERNAL ERROR: MeshObj: Can't load SIM 3do/effects/tracers/20mmYellow_V/mono.sim
[9:55:53 AM] Mission error, ID_04: com.maddox.il2.engine.GObjException: Mesh 3do/effects/tracers/20mmYellow_V/mono.sim not created
[9:55:53 AM] com.maddox.il2.engine.GObjException: Mesh 3do/effects/tracers/20mmYellow_V/mono.sim not created
[9:55:53 AM] at com.maddox.il2.engine.Mesh.<init>(Mesh.java:419)
[9:55:53 AM] at com.maddox.il2.engine.MeshShared.<init>(MeshShared.java:37)
[9:55:53 AM] at com.maddox.il2.engine.MeshShared.get(MeshShared.java:27)
[9:55:53 AM] at com.maddox.il2.engine.GunGeneric.loadProperties(GunGeneric.java:375)
[9:55:53 AM] at com.maddox.il2.engine.GunGeneric.set(GunGeneric.java:466)
[9:55:53 AM] at com.maddox.il2.engine.GunGeneric.set(GunGeneric.java:435)
[9:55:53 AM] at com.maddox.il2.objects.air.Aircraft.weaponsLoad(Aircraft.java:2464)
[9:55:53 AM] at com.maddox.il2.objects.air.Aircraft.weaponsLoad(Aircraft.java:2437)
[9:55:53 AM] at com.maddox.il2.objects.air.Aircraft.load(Aircraft.java:2138)
[9:55:53 AM] at com.maddox.il2.game.Mission.loadAir(Mission.java:1290)
[9:55:53 AM] at com.maddox.il2.ai.Wing.load(Wing.java:144)
[9:55:53 AM] at com.maddox.il2.game.Mission.loadWings(Mission.java:1080)
[9:55:53 AM] at com.maddox.il2.game.Mission._load(Mission.java:655)
[9:55:53 AM] at com.maddox.il2.game.Mission.access$600(Mission.java:123)
[9:55:53 AM] at com.maddox.il2.game.Mission$BackgroundLoader.run(Mission.java:411)
[9:55:53 AM] at com.maddox.rts.BackgroundTask.doRun(BackgroundTask.java:155)
[9:55:53 AM] at com.maddox.il2.game.MainWin3D.loopApp(MainWin3D.java:108)
[9:55:53 AM] at com.maddox.il2.game.Main.exec(Main.java:422)
[9:55:53 AM] at com.maddox.il2.game.GameWin3D.main(GameWin3D.java:235)
[9:55:55 AM] null
[9:55:55 AM] java.lang.NullPointerException
[9:55:55 AM] at com.maddox.il2.game.order.OrdersTree.getSection(OrdersTree.java:627)
[9:55:55 AM] at com.maddox.il2.game.order.OrdersTree.missionLoaded(OrdersTree.java:567)
[9:55:55 AM] at com.maddox.il2.game.order.OrdersTree.missionLoaded(OrdersTree.java:531)
[9:55:55 AM] at com.maddox.il2.game.Mission._load(Mission.java:764)
[9:55:55 AM] at com.maddox.il2.game.Mission.access$600(Mission.java:123)
[9:55:55 AM] at com.maddox.il2.game.Mission$BackgroundLoader.run(Mission.java:411)
[9:55:55 AM] at com.maddox.rts.BackgroundTask.doRun(BackgroundTask.java:155)
[9:55:55 AM] at com.maddox.il2.game.MainWin3D.loopApp(MainWin3D.java:108)
[9:55:55 AM] at com.maddox.il2.game.Main.exec(Main.java:422)
[9:55:55 AM] at com.maddox.il2.game.GameWin3D.main(GameWin3D.java:235)
[9:55:57 AM] INTERNAL ERROR: BmpLoad_Pal8() - Bitmap 'PaintSchemes/Pilots/USAAFConrad.BMP'Bad BMP Format!
[9:55:57 AM] Valid BMP format is only  uncompressed 8bit (palette) image
[9:55:57 AM] With width and height equals power of 2
[9:55:57 AM] Pilot PaintSchemes/Pilots/USAAFConrad.BMP NOT loaded
[Nov 6, 2019 9:56:03 AM] -------------- END log session -------------
Logged

bigans

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 180
Re: Alternate COCKPIT for F-104 Starfighter by gio963tto
« Reply #102 on: March 30, 2020, 09:17:19 AM »

Hi Gio & Vega !

    A question for you gents - IS it possible to get the 'other' cockpit that you had for this F-104 Starfighter (when it was earlier version) to be back as the default one?
Its currently the same 'F-86 Sabre' one (same as F-100, F-8, A-7, etc..). THe other one was quite good and much more like the authentic Starfighter one.



Thanks !

xxAXX

This picture is from mb 339's cockpit.

I prefer the F 86's One with the center working radar.

I'm referring to BAT version, that has a problem with nose wheel: it works in opposite way respect to the rudder. So if you want to go right, you have to turn the rudder on the opposite side and vice versa.
Logged
Pages: 1 ... 6 7 8 [9]   Go Up
 

Page created in 0.014 seconds with 26 queries.