Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 11   Go Down

Author Topic: A-10 Thunderbolt II by Ranwers - V 1.1 - 20170726  (Read 39707 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

4S_Vega

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 3748
Re: A-10 Thunderbolt II by Ranwers - V 1.0 - 20170523
« Reply #60 on: July 18, 2017, 05:42:24 AM »

Hello all,
I have installed the A-10 and it´s absolutely lovely, but I´ve been having issues with the mod.

The plane has no engine sounds and it just freezes in the air whenever I try to fire the gatling (wich I believe its not a problem with the mod but with the instalation of it)

If anyone can help me to resolve this, it would be very much appreciated as this bird deserves to be flown
Thanks and sorry for the inconvenience ;D

You need the F-16 installed
Logged

Segasensei

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 17
Re: A-10 Thunderbolt II by Ranwers - V 1.0 - 20170523
« Reply #61 on: July 22, 2017, 03:46:10 AM »

Hello guys, i'm having a bit of trouble here ^^'
I'm using BAT up to EP12, i downloaded the BAT core files and expansion packs up to 11 with torrents and installed the checkpoints at Expansion nine

The plane loads in QMB but the engines are off, and i can't start them... And not only that, when i try to start the mission with a take-off, landing gear breaks....
It's not the only plane that does that, He-280 also does that to me...

Anyone have an idea ?

EDIT: I saw you need the F-16... And when i try to pick the F-16, plane does not load and map glitches out...
Logged

Vampire_pilot

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 7669
  • a million fixes
Re: A-10 Thunderbolt II by Ranwers - V 1.0 - 20170523
« Reply #62 on: July 22, 2017, 03:57:04 AM »

sounds like loadout problems...

did you really check that you have all the packs needed to run the F16? loadout packs and all that?

Segasensei

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 17
Re: A-10 Thunderbolt II by Ranwers - V 1.0 - 20170523
« Reply #63 on: July 22, 2017, 04:07:28 AM »

Well... I installed BAT over a fresh install of IL2 thinking it would also provide loadouts etc...

Some planes are missing too ^^'

EDIT: I installed the F-16 Pack on my JTW folder, F-16 still doesn't work... But A-10 does ! I don't know what's going on Oo
Logged

Vampire_pilot

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 7669
  • a million fixes
Re: A-10 Thunderbolt II by Ranwers - V 1.0 - 20170523
« Reply #64 on: July 22, 2017, 06:11:29 AM »

From your somewhat dubious description I really think it's about loadouts. If you have a working BAT, delete the add on F-16 again, you don't need that.
I'd try these mods (the usual packs advised in 1st post for the new jets):
Quote
WEAPONS PACK VER. 1.3
http://www.sas1946.com/main/index.php/topic,48603.0.html

SAS Engine MOD 2.7.1 western Full-pack
http://www.sas1946.com/main/index.php/topic,52489.0.html

WESTERN WEAPONS PACK
http://www.sas1946.com/main/index.php/topic,53426.0.html

Be cautious!
BAT #JTW2 already contains an Engine Mod folder which needs to be deactivated/moved outside when installing a newer Engine MOD

Be aware that you are modding the modpack here. You do that at your own risk.

Seb

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 526
  • Per aspera ad astra
Re: A-10 Thunderbolt II by Ranwers - V 1.0 - 20170523
« Reply #65 on: July 22, 2017, 01:01:24 PM »

Hi Vega.
I noticed that the A-10 has the same problem as the F-105 they used to write.
Namely, you can not land on the flaps fully released.
Regards
Seb
Logged
Noblesse oblige

4S_Vega

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 3748
Re: A-10 Thunderbolt II by Ranwers - V 1.0 - 20170523
« Reply #66 on: July 22, 2017, 04:54:56 PM »

Namely, you can not land on the flaps fully released.

In my game i never had problems to land before plane release, i will check but sounds strange to me
Logged

Ta183Huckebein

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 845
  • aka "OC-Raven"
Re: A-10 Thunderbolt II by Ranwers - V 1.0 - 20170523
« Reply #67 on: July 23, 2017, 07:58:12 PM »

I'd have to report the same issue too.

When full flaps and/or gear is deployed, the aircraft pitches over onto it's right wing in an irrecoverable dive and crashes.

Funnily enough, with all difficulty settings turned off (with regards to flight model modifiers) it doesn't have this problem, but on any sort of "real" settings, it has this rather annoying handling bug
Logged
"Be peaceful, be courteous, obey the law, respect everyone; But if someone puts his hand on you, send him to the cemetery." - Malcolm X

4S_Vega

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 3748
Re: A-10 Thunderbolt II by Ranwers - V 1.0 - 20170523
« Reply #68 on: July 24, 2017, 01:57:52 AM »

Copy, I will check.
Logged

4S_Vega

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 3748
Re: A-10 Thunderbolt II by Ranwers - V 1.0 - 20170523
« Reply #69 on: July 25, 2017, 06:42:20 AM »

Guys, i ve tested the A-10 Landing behaviour, but i don't find any bug.

In configuration with 1xECMpod+2xaim9 with 20% fuel i can open flaps also at 440km/h without problems, touch the grund at 230km/h.

Pls tell me if you are running it into BAT, and explain me fly conditions where you find bug, speed & loadouts.

At the moment i cannot modify it, it seems ok in my game.
Logged

Seb

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 526
  • Per aspera ad astra
Re: A-10 Thunderbolt II by Ranwers - V 1.0 - 20170523
« Reply #70 on: July 26, 2017, 02:53:15 AM »

Hi Vega.
I do not use BAT.
Regards
Seb
Logged
Noblesse oblige

taskf53

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 572
Re: A-10 Thunderbolt II by Ranwers - V 1.0 - 20170523
« Reply #71 on: July 26, 2017, 03:07:40 AM »

@  4S_Vega

412.2 MA 5.3

The problem is the same as for the F 105, if I produce a RedArmor or RedNone mission for example there is no problem for the full flaps
landing. On the other hand, for a RedScramble mission it is no longer the same plane and it is impossible to land cleanly full flaps.
The same in the FMB if i take off in the mission it's impossible to land full flaps.

Thank you. :)

Best regards.
Logged
Pages: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 11   Go Up
 

Page created in 0.061 seconds with 25 queries.