Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 [2]   Go Down

Author Topic: CTD 60% after BATEP09-09B  (Read 1739 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tartenmuche

  • Supporter
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 393
Re: CTD 60% after BATEP09-09B
« Reply #12 on: March 31, 2017, 12:17:42 PM »

Dear Storebror
youpee it works.
Many thanks.
Tart
Logged
Intel Core Duo E8400 3GHz, Nvidia GeForce GTX 750 Ti, 2x2 gb DDR2 1066 mHZ

JimmyBlonde

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 143
Re: CTD 60% after BATEP09-09B
« Reply #13 on: March 31, 2017, 07:27:56 PM »

Ok, posting in the proper thread... (sorry)

I had to edit my air, ships, stationary and cheifs ini files to get mine running, the following classes were showing as missing:

Several Ju-88s
P.7 (Poland)
RWD 12
Do-24s (all)
Yamato_1942
Musashi

Plus the loadouts on the HS-126 were showing errors in the log. If needed I can re-install the update to provide the log but I think you guys probably have a good idea of what it would say from this information.

There was also a duplicate Engine mod file in the BAT mods folder, well not exact duplicate but it looked like an old version had been left in with the newer one having "BAT" added to the title. Just let me know if you need any more info. I might go for a complete re-install since I must have missed an instruction on one of the updates somewhere along the line so I'm pretty sure it's my own fault somehow but, just in case it is helpful information, this is what happened with BATEP09 for me.

P.S. I have tried re-installing BATEP09, didn't work for me.
Logged

markino

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 515
Re: CTD 60% after BATEP09-09B
« Reply #14 on: April 04, 2017, 12:23:12 AM »

Well, I realized what had happened: I had confused BATservice 07 with BATEP07 and I haven't install BATEP07. Of course then I got errors when I tried to install BATEP09.

Then I reinstalled BATEP07, BATEP08, BATEP09,Batcats, Checkpoint and BATEP10. Now all run fine... :) I hope I have done everything correctly....

Thanks for all! Ciao!

Marco
Logged
Pages: 1 [2]   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 26 queries.