Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: FMB not working at all  (Read 1041 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sa_475th_Chaney

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 294
FMB not working at all
« on: February 26, 2017, 05:38:47 AM »

My FMB let's me select a map but that is about it. I only have expansion 1 and 2 installed so I don't know if I need the others for fmb to work. I have used fmb in dbw and it worked fine. I can't select objects to put on the map. When I use ctrl+F no objects come up. I can't even select a base to start at. Wondering why this is.
Logged

nyali

  • Supporter
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 501
Re: FMB not working at all
« Reply #1 on: February 26, 2017, 07:28:41 AM »

you should be able to have full access without any of the updates, guessing you have a corrupted download or install, did you check the file sizes before and after installation ?
Logged

sa_475th_Chaney

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 294
Re: FMB not working at all
« Reply #2 on: February 26, 2017, 07:42:03 AM »

you should be able to have full access without any of the updates, guessing you have a corrupted download or install, did you check the file sizes before and after installation ?

When I ran the executable it said all files were ok. This is weird. QMB works flawlessly. Maybe there are certain commands i'm not using. This is frustrating.
Logged

sa_475th_Chaney

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 294
Re: FMB not working at all
« Reply #3 on: February 26, 2017, 07:50:24 AM »

You normally can right-click and options come up and I can't do that so I can't set waypoints or even make a homebase. GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Logged

SAS~vampire_pilot

  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 5559
  • The man of a million fixes
Re: FMB not working at all
« Reply #4 on: February 26, 2017, 08:03:39 AM »

can you access the objects box through view -> object ?




Logged

sa_475th_Chaney

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 294
Re: FMB not working at all
« Reply #5 on: February 26, 2017, 11:59:00 AM »

Working now. user error. lol.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.014 seconds with 26 queries.