Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Transparent Runways  (Read 1406 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Aviar

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 180
Transparent Runways
« on: April 05, 2015, 02:11:37 AM »

I have not seen this particular problem posted before so lucky me. A lot of my runways/taxiways/parking in DOF, WAW and JTW are transparent. My module file sizes look correct so I'm kind of stumped.

Burma:
[/URL]


Crimea:
[/URL]


Sands of Time:
[/URL]


Aviar
Logged
Intel i7-4790 4-Core @3.60GHz + Asus Z97-C Motherboard + 16GB DDR-3 1600 SDRAM @800 MHz + NVIDIA GTX 760 - 2GB + Creative SB ZX SBX + Logitech X-530 5.1 Speakers + 27" AOC LED - 2752 + Logitech G15 Gaming Keyboard + CH FighterStick-Pro Throttle-Pro Pedals + Logitech G13 Gameboard + GoFlight GF-T8 Module + WIN 8.1

vpmedia

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 6652
  • www.vpmedia.hu/il2
    • VPMEDIA SKINS
Re: Transparent Runways
« Reply #1 on: April 05, 2015, 03:55:50 AM »

It's caused by this mod:
http://www.sas1946.com/main/index.php?topic=4270.0

My stock map upgrade mod has normal textures for the runways:
http://www.sas1946.com/main/index.php/topic,20703.0.html
or you can extract them from the sfs files.

Moezilla

  • Supporter
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 355
Re: Transparent Runways
« Reply #2 on: April 05, 2015, 04:43:48 AM »

Logged

Aviar

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 180
Re: Transparent Runways
« Reply #3 on: April 05, 2015, 12:30:17 PM »

It's caused by this mod:
http://www.sas1946.com/main/index.php?topic=4270.0

vpmedia,

I don't understand what you are trying to tell me. I don't have any mods enabled....only 'stock' CUP.

Or are you saying that this is how everyone's stock CUP install looks like?

Aviar
Logged
Intel i7-4790 4-Core @3.60GHz + Asus Z97-C Motherboard + 16GB DDR-3 1600 SDRAM @800 MHz + NVIDIA GTX 760 - 2GB + Creative SB ZX SBX + Logitech X-530 5.1 Speakers + 27" AOC LED - 2752 + Logitech G15 Gaming Keyboard + CH FighterStick-Pro Throttle-Pro Pedals + Logitech G13 Gameboard + GoFlight GF-T8 Module + WIN 8.1

Moezilla

  • Supporter
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 355
Re: Transparent Runways
« Reply #4 on: April 05, 2015, 12:35:31 PM »

Yes all cup installs will look like that unless you add a mod to the module folders to override the textures. Vpmedia has given you some info here and I gave you an answer in the thread I linked where you asked the same question. Now it's over to you to put the pieces together or live with it as it is.
Logged

vpmedia

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 6652
  • www.vpmedia.hu/il2
    • VPMEDIA SKINS
Re: Transparent Runways
« Reply #5 on: April 05, 2015, 10:37:40 PM »

Sorry Aviar, I'm not a CUP user so I was thinking that you have installed that mod.
Since you cannot remove things from sfs files you need to add those textures to your mods folder, they will override the ones in the sfs.
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.137 seconds with 24 queries.