Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 ... 77 78 79 [80] 81 82 83 ... 139   Go Down

Author Topic: Community Universal Patch C.U.P.  (Read 493179 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Moezilla

  • Supporter
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 358
Re: Community Universal Patch C.U.P.
« Reply #948 on: March 17, 2015, 03:56:28 PM »

GREAT thanks a lot moe!
I did cut out the whole flak18 3do too but I could not find a dead_256.tga file.....

Strange...

Logged

SkyHigh

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 300
Re: Community Universal Patch C.U.P.
« Reply #949 on: March 17, 2015, 03:57:33 PM »

Hi Everyone....In response to Griffon_301's reply #933, I, too, have noticed that a lot of the stock planes don't seem to have Jero's modified cowls and spinners (F2A, F4Fs, F6Fs, B-24s, B-29s to name a few). Mod packs like the Martlets and Hellcat Mks show as having the mod. I checked the size of my zip files (via Mediafire) and they matched those posted by others not mentioning any problems, so I don't think I'm missing anything...or am I? Also the P-40 family is displaying the old disappearing top wing panels when viewed down the length of the wing from the outside. I had this problem licked before in DBW 1.71 4.11 by simply going to the Excellent  setting for the display in the game, but that's not taking care of it this time. Other than those two areas, I have a great working vanilla install of CUP with no freezes or crashes to report. I was just wondering if more folks were noticing these model issues. My thanks to all who brought this wonderful addition to the community! :)

I can confirm these findings in my install.
Logged

an-dre-as

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 28
Re: Community Universal Patch C.U.P.
« Reply #950 on: March 17, 2015, 03:59:36 PM »

Hallo all!

When I start a Quick Mission in WAW with some specific planes, like the Brucker BFC-181 or the L-5, the game stops loading at 100%.
After pressing ESC the planes in the config-menue are turned around or have graphic-errors.

I hope the Pros here knows this behavior an can tell me whats wrong or misssing in my clean CUP-Installation, whith no addons in JSGME activatet.

Greetings
Andreas






Logged

edc1

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 222
Re: Community Universal Patch C.U.P.
« Reply #951 on: March 17, 2015, 04:03:11 PM »

Hi Monty,
Can you tell me if Russia Infantry will be included in any future objects
list update.
Cheers edc1(Stan)
Logged

spitfire-MKIX

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 252
Re: Community Universal Patch C.U.P.
« Reply #952 on: March 17, 2015, 04:04:53 PM »

OK, I've downloaded the fix for WAW and now the game starts, but there's another issue   >:(

I can't load any map in QMB, I end up on each time with this kind of error message: "Mission loading failed: Landscape '[Name of the map]/load.ini' loading error"

I also have weird 3D objects, exactly like polo199:


- I get many tanks and objects with strange textures or no 3D object at all:

DO NOT QUOTE PICS

I also have several errors in log.lst, some of them seem to be related to load.ini:

Code: [Select]
AutoMounting SFS files from folder SFS_MAPS finished.
INTERNAL ERROR: Str2FloatClamp() - Clamped 3 -> 2 (delta = -1) to Range 0..2
INTERNAL ERROR: Str2FloatClamp() - Clamped 5 -> 2 (delta = -3) to Range 0..2
INTERNAL ERROR: Str2FloatClamp() - Clamped 3 -> 2 (delta = -1) to Range 0..2
INTERNAL ERROR: Str2FloatClamp() - Clamped 75 -> 32 (delta = -43) to Range 0..32
INTERNAL ERROR: Str2FloatClamp() - Clamped 120 -> 60 (delta = -60) to Range 0..60
INTERNAL ERROR: Str2FloatClamp() - Clamped 1024 -> 512 (delta = -512) to Range 1..512
INTERNAL ERROR: Can't open file '3DO/Effects/GunShells/GunsmokeI.tga'
WARNING: object '3DO/Effects/GunShells/GunsmokeI.tga' of class 'TTexture2D' not loaded
INTERNAL ERROR: Texture required
WARNING: object '3DO/Effects/GunShells/Cannonsmoke.mat' of class 'TMaterial' not loaded
[...]
Ship: Value of [IJNMusashi_1942]:<Mesh> not foundCan't set property
java.lang.RuntimeException: Can't set property
at com.maddox.il2.objects.ships.BigshipGeneric$SPAWN.getS(BigshipGeneric.java:226)
at com.maddox.il2.objects.ships.BigshipGeneric$SPAWN.LoadShipProperties(BigshipGeneric.java:422)
at com.maddox.il2.objects.ships.BigshipGeneric$SPAWN.<init>(BigshipGeneric.java:774)
at com.maddox.il2.objects.ships.ShipJFC1.<clinit>(ShipJFC1.java:22)
at java.lang.Class.forName0(Native Method)
at java.lang.Class.forName(Unknown Source)
at com.maddox.rts.Spawn.get_WithSoftClass(Spawn.java:84)
at com.maddox.rts.Spawn.get_WithSoftClass(Spawn.java:57)
at com.maddox.il2.game.Main.preloadChiefClasses(Main.java:243)
at com.maddox.il2.game.Main3D.beginApp(Main3D.java:1648)
at com.maddox.il2.game.Main3D.beginApp(Main3D.java:1579)
at com.maddox.il2.game.MainWin3D.beginApp(MainWin3D.java:212)
at com.maddox.il2.game.Main.exec(Main.java:432)
at com.maddox.il2.game.GameWin3D.main(GameWin3D.java:235)
[...]
No spawner for 'com.maddox.il2.objects.vehicles.planes.Plane$BF_109K4C3'
[...]
Loading map.ini defined airfields:
INTERNAL ERROR: TGAFile_LoadTexture('maps/_tex/water/animated/waternoise00.BumpH')- Bump loading problem (Bad Size)
INTERNAL ERROR: LoadTextureFromTga('MAPS/_Tex/water/animated/waternoise00.tga')
WARNING: Error: 'WARNING: Error: 'WARNING: Error: 'WARNING: Error: 'WARNING: Error: 'WARNING: Err'
WARNING: TLandscape::LoadMap('CoralSea/load.ini') - errors in loading
Landscape 'CoralSea/load.ini' loading error
java.lang.RuntimeException: Landscape 'CoralSea/load.ini' loading error
at com.maddox.il2.engine.Landscape.LoadMap(Landscape.java:436)
at com.maddox.il2.engine.Landscape.LoadMap(Landscape.java:385)
at com.maddox.il2.game.Mission.loadMain(Mission.java:1063)
at com.maddox.il2.game.Mission._load(Mission.java:753)
at com.maddox.il2.game.Mission.access$6(Mission.java:732)
at com.maddox.il2.game.Mission$BackgroundLoader.run(Mission.java:462)
at com.maddox.rts.BackgroundTask.doRun(BackgroundTask.java:155)
at com.maddox.il2.game.MainWin3D.loopApp(MainWin3D.java:108)
at com.maddox.il2.game.Main.exec(Main.java:449)
at com.maddox.il2.game.GameWin3D.main(GameWin3D.java:235)
Landscape 'CoralSea/load.ini' loading error
java.lang.RuntimeException: Landscape 'CoralSea/load.ini' loading error
at com.maddox.il2.engine.Landscape.LoadMap(Landscape.java:436)
at com.maddox.il2.engine.Landscape.LoadMap(Landscape.java:385)
at com.maddox.il2.game.Mission.loadMain(Mission.java:1063)
at com.maddox.il2.game.Mission._load(Mission.java:753)
at com.maddox.il2.game.Mission.access$6(Mission.java:732)
at com.maddox.il2.game.Mission$BackgroundLoader.run(Mission.java:462)
at com.maddox.rts.BackgroundTask.doRun(BackgroundTask.java:155)
at com.maddox.il2.game.MainWin3D.loopApp(MainWin3D.java:108)
at com.maddox.il2.game.Main.exec(Main.java:449)
at com.maddox.il2.game.GameWin3D.main(GameWin3D.java:235)

I know this kind of issues has been reported before, but I couldn't find any solution.

Any ideas??
Logged
My config: Zalman Z11 case - Akasa VenomPower 550W - MSI Z77A-G43 Gaming - Intel Core i5-3570 @ 3.4 GHz overclocked @ 4.2 GHz - MSI Core Frozr L - 2*4 GB Kingston HyperX Fury DDR3-1600 Dual Channel + 4 GB Single Channel - MSI Gaming X GeForce GTX 1080 - 1 TB + 2 TB HDD.

Griffon_301

  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 2199
Re: Community Universal Patch C.U.P.
« Reply #953 on: March 17, 2015, 04:07:12 PM »

I will check my up objects sfs file tomorrow..bed is calling now :)
Thanks anyhow for your help hello :)

Cheers
phil
Logged

Upkeep

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: Community Universal Patch C.U.P.
« Reply #954 on: March 17, 2015, 04:21:19 PM »

Spitfire-MKIX.  Do you have water=4 mod enabled?  If so, try deactivating it and see if you can load the maps. I think it may then work. A few people are having problems with this. Of course it may be something different in your case but it is worth a try.
Logged

{64s}Takeshi

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 201
Re: Community Universal Patch C.U.P.
« Reply #955 on: March 17, 2015, 04:29:15 PM »

Hi all,
waw crash at 70%...I thought it was a coorupted file so i d/l again but for same result.
Maybe some one can help me.

Code: [Select]
2015-03-17 23:13:17:015 (dinput.dll) : JVM Parameters injector activated
2015-03-17 23:13:17:015 (dinput.dll) : Applying JVM Memory Settings from IL-2 Selector...
2015-03-17 23:13:17:015 (dinput.dll) : Adding JVM Option: -Xms444M
2015-03-17 23:13:17:015 (dinput.dll) : Adding JVM Option: -Xmx444M
2015-03-17 23:13:17:015 (dinput.dll) : Adding JVM Option: -Xss4096K
2015-03-17 23:13:17:015 (dinput.dll) : Adding JVM Option: -XX:PermSize=64M
2015-03-17 23:13:17:015 (dinput.dll) : Adding JVM Option: -XX:MaxPermSize=64M
2015-03-17 23:13:17:015 (dinput.dll) : Checking duplicate JVM Options...
2015-03-17 23:13:17:015 (dinput.dll) : Checking mandatory JVM Options...
2015-03-17 23:13:17:015 (dinput.dll) : Adding JVM Option: -Djava.class.path=.
2015-03-17 23:13:17:015 (dinput.dll) : Adding JVM Option: -Xverify:none
2015-03-17 23:13:17:031 (dinput.dll) : Adding JVM Option: -Xcomp
2015-03-17 23:13:17:031 (dinput.dll) : Final JVM Option List:
2015-03-17 23:13:17:031 (dinput.dll) : -Xms444M
2015-03-17 23:13:17:031 (dinput.dll) : -Xmx444M
2015-03-17 23:13:17:031 (dinput.dll) : -Xss4096K
2015-03-17 23:13:17:031 (dinput.dll) : -XX:PermSize=64M
2015-03-17 23:13:17:031 (dinput.dll) : -XX:MaxPermSize=64M
2015-03-17 23:13:17:031 (dinput.dll) : -Djava.class.path=.
2015-03-17 23:13:17:031 (dinput.dll) : -Xverify:none
2015-03-17 23:13:17:031 (dinput.dll) : -Xcomp
2015-03-17 23:13:17:031 (dinput.dll) : IL-2 Process ID = 0000096C
2015-03-17 23:13:17:031 (dinput.dll) : Starting Watchdog at E:\IL2\4.12.2\bin\selector\basefiles\IL-2 Watchdog.exe 3
2015-03-17 23:13:17:859 (dinput.dll) : Watchdog process started.
2015-03-17 23:13:17:953 (dinput.dll) : Hooked "SAS_CreateJavaVM" function activated, injecting JVM Parameters
2015-03-17 23:13:18:156   (watchdog) : Couldn't get parent IL-2 process handle, exiting.
2015-03-17 23:13:18:203 (dinput.dll) : Java Virtual Machine Initialization with additional parameters successful!
2015-03-17 23:13:18:234    (wrapper) : ProcessAttach, attached Processes =  1
2015-03-17 23:13:18:234    (wrapper) : Calling GetCommandLineParams()
2015-03-17 23:13:18:234    (wrapper) : Command Line Parameter No. 1 = /f:none
2015-03-17 23:13:18:234    (wrapper) : Command Line Parameter No. 2 = /m:#waw
2015-03-17 23:13:18:234    (wrapper) : Command Line Parameter No. 3 = /lb:il2fb.exe
2015-03-17 23:13:18:234    (wrapper) : MODS Folder = "#waw"
2015-03-17 23:13:18:234    (wrapper) : No FILES Folder set.
2015-03-17 23:13:18:234    (wrapper) : Calling LinkIl2fbExe()
2015-03-17 23:13:18:234    (wrapper) : Trying to link back to E:\IL2\4.12.2\il2fb.exe through LoadLibrary()
2015-03-17 23:13:18:234    (wrapper) : Calling CreateModsFolderList()
2015-03-17 23:13:18:375    (wrapper) : Scanning #waw folder took 138 milliseconds.
2015-03-17 23:13:18:375    (wrapper) : Total number of modded files = 7655.
2015-03-17 23:13:18:375    (wrapper) : Calling SortList()
2015-03-17 23:13:18:375    (wrapper) : Sorting modded files list took 2.031 milliseconds.
2015-03-17 23:13:18:390    (wrapper) : Calling RemoveDuplicates()
2015-03-17 23:13:18:390    (wrapper) : Removing 552 Duplicates took 0.211 milliseconds.
2015-03-17 23:13:38:531    (wrapper) : ThreadAttach, attached Threads =  1
2015-03-17 23:13:38:578    (wrapper) : ThreadAttach, attached Threads =  2
2015-03-17 23:13:38:578    (wrapper) : ThreadDetach, attached Threads =  1
2015-03-17 23:13:38:578    (wrapper) : ThreadAttach, attached Threads =  2
2015-03-17 23:13:38:578    (wrapper) : ThreadAttach, attached Threads =  3
2015-03-17 23:13:38:593    (wrapper) : ThreadDetach, attached Threads =  2
2015-03-17 23:13:38:593    (wrapper) : ThreadDetach, attached Threads =  1
2015-03-17 23:13:38:593    (wrapper) : ThreadAttach, attached Threads =  2
2015-03-17 23:13:40:687    (wrapper) : ThreadAttach, attached Threads =  3
2015-03-17 23:13:40:875    (wrapper) : ThreadAttach, attached Threads =  4
2015-03-17 23:13:41:093    (wrapper) : ThreadAttach, attached Threads =  5
2015-03-17 23:13:41:500    (wrapper) : ThreadAttach, attached Threads =  6
2015-03-17 23:13:41:781    (wrapper) : ThreadAttach, attached Threads =  7
2015-03-17 23:13:42:046    (wrapper) : ThreadAttach, attached Threads =  8
2015-03-17 23:13:42:109    (wrapper) : ThreadAttach, attached Threads =  9
2015-03-17 23:14:25:218    (wrapper) : ThreadDetach, attached Threads =  8
2015-03-17 23:14:25:218    (wrapper) : ThreadDetach, attached Threads =  7
2015-03-17 23:14:25:218    (wrapper) : ThreadDetach, attached Threads =  6
2015-03-17 23:14:25:578    (wrapper) : ThreadDetach, attached Threads =  5
2015-03-17 23:14:25:796    (wrapper) : ThreadDetach, attached Threads =  4
2015-03-17 23:14:25:921    (wrapper) : ProcessDetach, attached Processes =  0
2015-03-17 23:14:25:921    (wrapper) : Total files opened = 124339
2015-03-17 23:14:25:921    (wrapper) : Total search time consumed = 1666.245 milliseconds (1.666245460510 Seconds)
2015-03-17 23:14:25:921    (wrapper) : Search Time per File = 13400.827 nanoseconds (0.000013400827 Seconds)
2015-03-17 23:14:25:921    (wrapper) : Average Search Iterations required per File = 8.0
2015-03-17 23:14:25:921 (dinput.dll) : JVM Parameters injector deactivated

EDIT: resolved with post 222
Logged

spitfire-MKIX

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 252
Re: Community Universal Patch C.U.P.
« Reply #956 on: March 17, 2015, 04:31:58 PM »

Spitfire-MKIX.  Do you have water=4 mod enabled?  If so, try deactivating it and see if you can load the maps. I think it may then work. A few people are having problems with this. Of course it may be something different in your case but it is worth a try.

I've already tried this, I realised this test without any mods activated in JSGME to see if there are interfences with other mods, so the issue can't be this, I think
Logged
My config: Zalman Z11 case - Akasa VenomPower 550W - MSI Z77A-G43 Gaming - Intel Core i5-3570 @ 3.4 GHz overclocked @ 4.2 GHz - MSI Core Frozr L - 2*4 GB Kingston HyperX Fury DDR3-1600 Dual Channel + 4 GB Single Channel - MSI Gaming X GeForce GTX 1080 - 1 TB + 2 TB HDD.

Barkhorn1x

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 409
Re: Community Universal Patch C.U.P.
« Reply #957 on: March 17, 2015, 06:13:00 PM »

Exceedingly minor issue.  Essex class carriers have a weird wire texture for the moving port side elevator.  Any way to remove the elevator animation?
Logged

gereloco_22

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 48
Re: Community Universal Patch C.U.P.
« Reply #958 on: March 17, 2015, 06:47:35 PM »

I have overheating problem at all helicopters and some others planes fully loaded  :( in The Jet Age
Logged

dpeters95

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 450
Re: Community Universal Patch C.U.P.
« Reply #959 on: March 17, 2015, 07:32:13 PM »

Dpeters95,
I am not sure you are right here old mate?

Rod

Rod, if you look at his first post, Page 79, Reply #936, I believed he was referring to the menu picture (P-47 in hanger).  I didn't believe he really meant the loading screens.  If he did, then yes, they should randomly change but that Menu background picture is the same no matter what module that I load...
Logged
Pages: 1 ... 77 78 79 [80] 81 82 83 ... 139   Go Up
 

Page created in 0.074 seconds with 29 queries.