Üdvözletem minden magyar fórumtársnak!
Egy hatalmas kérdésem lenne. Nem vagyok ?s strurmovikos, kb. 1,5 éve telepítettem el?ször, és 4.11-re frissítettem. Aztán megtaláltam ezt az oldalt, UP, DBW, jól hangzott. Szóval, kitöröl, újratelepít, 4.10.1+uP3RC4. Aztán elkezdtem modokat is felrakni, eddig okés.
De aztán láttam, hogy van olyan, hogy a gyári 4.12.2m-re ráhúznak egy TFM412 nev? valamit, amit még egy hozzám hasonló 30+ éves idióta is könnyen tud installálni, aztán van benne a Mig-21-t?l kezdve a Yamatóig minden. Hurrá, szeretem Vietnamot, és a modok zöme meg amúgy is megvan. Pl korvettek és téjé vadászhajók...(pont nekem való csomag

)azt írják, hogy vegyem el? az ?si telepít? cédémet, telepítsem újra, csináljak bel?le 4.12.2-t, modaktivátort, aztán szépen a huszonpár részes csomagelemeit aktiváljam.
Ja, de nem települ. Gondolom, zavarja, hogy már egyszer telepítve van, pedig nem is a C/Programok közé tettem anno.
Most akkor szerezzek egy másik CD-t, vagy megint szedjem le a telepítést? Sajnálom a modokat, a missziókat...ráadásul van, ami csak 4.10-ben jó. Azt látom, hogy van akinek többféle verzió van egyszerre. Mégis hogy? (Gondolom, én vagyok béna...)Mert akkor megtartanám a jelenlegi változatot mint 1946 alternatívot, az újat meg a vietnámi jetek miatt használnám, meg ahhoz való modokkal. Légvédelmi rakéta mod, ilyenek...Válaszaitokat el?re is köszönöm!