Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 ... 10 11 12 [13] 14 15 16 ... 26   Go Down

Author Topic: Fix Cockpits  (Read 74929 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

greybeard

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1775
  • diligo veritatem
    • Old stuff about RB3D and a tiny "IL2 corner"
Re: Fix Cockpits
« Reply #144 on: November 23, 2014, 02:13:37 AM »

Just becouse I'm a lazy bastard?? hahaha just kidding... I see your point, Ciao

I think your joke is a bit too harsh. If you look at my specs, you can see how old is my rig. Taking in account that I overloaded my IL-2 install (in addition to UP2.01) with 44 mods (for a total of 4.64 GB), you may understand how loading of my game currently requires 4 (four) minutes! I must make some choice. Since I can't watch, e.g., Corsair cockpit that I never fly in game... why to load?

Hope I make myself understood.
Logged
CPU: AMD Athlon 64 - RAM: 2GB DDR @ 201 MHz - MoBo: ASUSTeK Computer INC. A8N-SLI (Socket 939) - Vidcard: 1024MB NVIDIA GeForce 9400 GT (Club3D) - Screen: L1750SQ (1280x1024@75Hz) - Audio: Realtek AC'97 Audio.

bergkamp

  • If you can't find it here, it doesn't exist
  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 356
Re: Fix Cockpits
« Reply #145 on: November 23, 2014, 05:41:23 AM »

Anyone notice this with I-16 type18 and 24:





in comparison to this with the I-16 type24SPB





Both on same install TFM412
Logged

shardana

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 499
Re: Fix Cockpits
« Reply #146 on: November 23, 2014, 01:33:42 PM »

Just becouse I'm a lazy bastard?? hahaha just kidding... I see your point, Ciao

I think your joke is a bit too harsh. If you look at my specs, you can see how old is my rig. Taking in account that I overloaded my IL-2 install (in addition to UP2.01) with 44 mods (for a total of 4.64 GB), you may understand how loading of my game currently requires 4 (four) minutes! I must make some choice. Since I can't watch, e.g., Corsair cockpit that I never fly in game... why to load?

Hope I make myself understood.

Hey Greybeard I've been around SAS since it's beginning, what I asked for was another opportunity so to have the choice between single installs and a bundle one, I see your point, I've just moved from an old sony vaio sgn that took some 6 minutes to load my 18gb of mods...... :) not harsh intended then....ciao
Logged

Korrigan

  • SAS Honourable Member
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 709
Re: Fix Cockpits
« Reply #147 on: November 23, 2014, 01:34:58 PM »

@Bergkamp
Yes, it's a conflict with the "02_Seaplane_He-60" mod.
Logged

bergkamp

  • If you can't find it here, it doesn't exist
  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 356
Re: Fix Cockpits
« Reply #148 on: November 24, 2014, 03:34:18 AM »

Korrigan,

Thanks mate. I will disable one or the other.
Logged

PA_Jeronimo

  • SAS Honourable Member
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1076
  • I like curves
Re: Fix Cockpits
« Reply #149 on: November 24, 2014, 06:16:33 AM »

OK, I have all models of I-16 from DBW working, with the exception of the UTI and the Type-15, but get me the same problem that Bergkamp says.





I've seen Korrigan solution but I do not use TFM, I made just to install DBW for testing, someone knows how it could be solved? :-[
Logged

The Radge

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1025
Re: Fix Cockpits
« Reply #150 on: November 25, 2014, 02:56:49 AM »

Hello Jeronimo! :)
I want to thank you especially for the Yak/MiG family cockpits fixes - I want to make a mod that will retexture them in the best way (much better that Magnas' textures, but I'm also not an author...)
Can I also ask you for doing the same you did for the La(GG), I-16, IL-2 planes, please? :)

Hello again! :)
Did you see this msg?
Logged

PA_Jeronimo

  • SAS Honourable Member
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1076
  • I like curves
Re: Fix Cockpits
« Reply #151 on: November 25, 2014, 03:31:22 AM »

Hello Jeronimo! :)
I want to thank you especially for the Yak/MiG family cockpits fixes - I want to make a mod that will retexture them in the best way (much better that Magnas' textures, but I'm also not an author...)
Can I also ask you for doing the same you did for the La(GG), I-16, IL-2 planes, please? :)

Hello again! :)
Did you see this msg?

Of course, you can already delete one list.
Logged

The Radge

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1025
Re: Fix Cockpits
« Reply #152 on: November 25, 2014, 03:44:45 AM »

What do you mean?
Logged

SkyHigh

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 300
Re: Fix Cockpits
« Reply #153 on: November 25, 2014, 10:10:26 AM »

You can strike the I-16 off the list-which conceivably implies the others are on it.
Logged

PA_Jeronimo

  • SAS Honourable Member
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1076
  • I like curves
Re: Fix Cockpits
« Reply #154 on: November 25, 2014, 04:25:25 PM »

I'm back to posting the modification of the I-16, I had a few small bugs that I've corrected, sorry for the inconvenience.

http://www.mediafire.com/download/ytdp2acyb0yfhis/
Logged

PA_Jeronimo

  • SAS Honourable Member
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1076
  • I like curves
Re: Fix Cockpits
« Reply #155 on: November 26, 2014, 02:48:45 AM »

Ok, adapted to the cockpit of the Yak-1 to the Red_Fox90 Mod, http://www.sas1946.com/main/index.php/topic,33275.0.html

DOWNLOAD Yak-1 post Series 49

Enjoy ;)

Logged
Pages: 1 ... 10 11 12 [13] 14 15 16 ... 26   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 27 queries.