Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1] 2 3 4   Go Down

Author Topic: Balaton térkép  (Read 7356 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Royzewic

• 4.12.2
  • member
  • It's a thin line between cowardness and cleverness
Balaton térkép
« on: January 14, 2014, 09:55:42 AM »

Van Balaton térkép HSFX 7.01 -hez, vagy valahogy meg lehet oldani hogy bent legyen?

Casper

• member
  • "Come on, Mav, do some of that pilot shit!"
Re: Balaton térkép
« Reply #1 on: March 01, 2014, 08:02:40 PM »

MAGYAROOOOOK  ;D
Egyébként az benne van az alapjátékban is vagy nem ugyanarról beszélünk?  ???
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly.

Royzewic

• 4.12.2
  • member
« Reply #2 on: March 01, 2014, 10:41:39 PM »

de, csak QMB-ben nem lehet kiválasztani, s?t még ModAct-al is csak szimpla dogfight lehet... :((((

sniperton

• member
« Reply #3 on: March 02, 2014, 01:16:50 PM »

Azért nincs, mert még nem csinált senki. A QMB küldetések is szerkeszthet?k az FMB-ben, és elvileg bármely térképhez készíthet?k ilyenek, csak sokkal macerásabb a dolog, mint egy normál single mission. Ha érdekel, itt nagyjából összeszedték, mire kell odafigyelni:

http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=40850&highlight=quick+mission

Egyébként kár, hogy a Balaton térkép az öregecskék közül való (tök lapos és csak generikus objektek vannak benne/rajta), bár asszem a HSFX-változatban már legalább újak a textúrák. Francos jó lenne valóságos 3D-ben körülrepkedni a tihanyi apátságot...  ;)

Knochenlutscher

• "always check your trash..."
  • Modder
  • member
  • aka Segfej
« Reply #4 on: March 03, 2014, 03:33:01 AM »

Adjál egy két napot és kipszkálom neked a QMB fáljakat, egy kis türelem.
Azt hittem valami nagyon nagy bajod van a játékkal. Ez nem sokáig tart, amúgy egy kis próba, mert én vissza húzzom a DBW
 QMB-ket hogy neked müködjennek. Na végre, már találkozznak, mindig jó ha magyar van böven.
Indulok, hív a meló, Sziasztok
Wiseman: Did you speak the exact words? Ash: Look, maybe I didn't say every single little tiny syllable, no. But basically I said them, yeah.

vpmedia

• Modder
  • member
  • www.vpmedia.hu/il2
    • VPMEDIA SKINS
« Reply #5 on: March 03, 2014, 04:40:35 AM »

Csináltam régeben egy kicsit fejlettebb Balaton térképet, HSFX-ben valószín?leg ennek a régebbi verziója van. DBW-ben sajnos egy ?srégi változatot raktak csak be. Ebben az újban sok vár/várrom (Veszprém, Tihany, Szigliget, Nagyvázsony, stb) és egyéb épület került berakásra, valamint a legtöbb falu kapott templomot, vasútállomások realisztikusabbak lettek, Veszprém már nem egy szilárd burkolatú hanem füves repül?tér. A Bakony hegyeit és Badacsonyt is igyekeztem kicsit realisztikusabbra megcsinálni. Dgen kompatibilis.

http://ulozto.cz/xNnczNTk/vp-mapmod-balaton-7z

Elvileg minden textúra mellékelve van de a téli verziónak kell egy fájl GW_AlteredBush8aw.tga ami DBW-ben alapból benne van, ha HSFX ben nincs akkor a load_w.ini-ben a GW_AlteredBush8aw.tga helyett a standard AlteredBush8aw.tga-t kell használni.

Üdv
István

u.i.: majd rakok fel egy két képet a térképr?l

Royzewic

• 4.12.2
  • member
« Reply #6 on: March 03, 2014, 07:43:52 AM »

és Modact-al is kompatibilis lesz? mert a postot már korábban irtam azóta átváltottam Modact-ra de ez még a HSFX 7.2 el?tt volt. Megéri visszapakolnom a HSFX-et?

vpmedia

• Modder
  • member
  • www.vpmedia.hu/il2
    • VPMEDIA SKINS
« Reply #7 on: March 03, 2014, 08:57:32 AM »

Próbáld ki.
Én csak DBW-vel rendelkezem szóval csak azon tudtam tesztelni.
Ha gond lesz akkor vagy nem tölt be a térkép (akkor nyomd meg a shift+tab-ot, ott kiírja melyik textúra hiányzik) vagy nem tudsz küldetést menteni (akkor pedig az universal static ini checker megmondja melyik épület/objektum kell). Modacthoz ajánlott a Boomers Object Pack nev? mod felrakása ami nagyjából ugyanazokat az objektumokat/épülteteket rakja fel mint a DBW.

sniperton

• member
« Reply #8 on: March 03, 2014, 09:08:03 AM »

Köszönöm, István! Valami viszont nem stimmel.

HSFX 7.0 alá raktam be, ahol alapból két szett is van: "Balaton 1/2" és "Balaton 1/2 (Hawk5)". A "Balaton" a régi, lapos, a Hawk5-féle egy rendes, dombos, de új objektumok nélkül.

Ha a tiedet beteszem vagy a MODS mappába, vagy Files/maps mappába, a Balaton 2 (a téli) rendesen hozza a domborzatot, de nincsenek benne új objektumok, és Veszprémnek még mindig beton kifutója van. A nyári viszont betöltésnél simán csak elszáll. Nem vagyok a modolás Paganinije, úgyhogy lehet, hogy valamit rosszul csinálok. Viszont a _Tex/land/summer mappádban nincs semmi, csak egy "handy" almappa egyetlen árva fájllal. Az meg csak f?, amin legelhet a steak...  :D

Übrigens, Herr aka Segfej, frage gehorsamst, was zum Teufel bedeutet "Knochenlutscher"?

vpmedia

• Modder
  • member
  • www.vpmedia.hu/il2
    • VPMEDIA SKINS
« Reply #9 on: March 03, 2014, 09:53:39 AM »

Javítottam: http://ulozto.cz/x1jNQiBZ/vp-mapmod-balaton-7z

Viszont a téli verzió sajnos még nincs teljesen kész, csak a nyári.

sniperton

• member
« Reply #10 on: March 03, 2014, 02:44:10 PM »

Oké, István, hálás köszönet, ez most rendesen m?ködik, füves pálya és várnegyed Veszprémben, kicsi apátsági épület Tihanyban, csak a visszhang hiányzik...  ;)

Viszont ha egyszer ráunnál az 1916 (vagy Jet Era) projektre, én nagyon örülnék, ha folytatnád ezt a dolgot. A Szlovákia térkép ugyan hadászatilag kb. semmire se jó, viszont annyira gyönyör?en és annyi szeretettel vannak megcsinálva a települések, hogy gyakran csak a nézel?dés öröméért rendezek magamnak ott sétarepüléseket... Amúgy a 60/70/80-as évek újrafásítási programjáig a Balaton-felvidéken baromi kopár volt a táj (mint most Zánka fölött), nem volt ott semmi, csak bazalttufa meg sz?l?, a Badacsony olyan kopasz volt, mint most a budaörsi Kopárok.

Royzewic

• 4.12.2
  • member
« Reply #11 on: March 03, 2014, 07:08:04 PM »

ezt hova kell betennem  map modolásnál egyálalán nem vagyok otthon
Pages: [1] 2 3 4   Go Up

Page created in 0.069 seconds with 26 queries.