Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11   Go Down

Author Topic: "Years of Triumph" - 103 mission Luftwaffe campaign finally OUT!  (Read 35299 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SAS~Poltava

  • Avid FMB user
  • SAS Honourable Member
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 3553
  • Keep calm and carry on
    • Check out my modded campaigns
Re: "Years of Triumph" - 80 mission Luftwaffe campaign finally OUT!
« Reply #84 on: July 08, 2014, 03:03:16 PM »

This was a new problem to me. What happens if you try the He-51 in QMB?
Logged
My aim: to build campaigns for Mods! You can find them here: http://mission4today.com/index.php?name=Downloads3&file=search&sa=740

Bobbo

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 92
Re: "Years of Triumph" - 80 mission Luftwaffe campaign finally OUT!
« Reply #85 on: July 08, 2014, 06:55:13 PM »

This was a new problem to me. What happens if you try the He-51 in QMB?
It seems to run fun.

But when it shows up in the full misson builder I get a crash to disk when the shooting starts.
Logged

SAS~Poltava

  • Avid FMB user
  • SAS Honourable Member
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 3553
  • Keep calm and carry on
    • Check out my modded campaigns
Re: "Years of Triumph" - 80 mission Luftwaffe campaign finally OUT!
« Reply #86 on: July 11, 2014, 03:56:01 AM »

Could it be a memory problem? Is this the ONLY aircraft you have problems with?
Logged
My aim: to build campaigns for Mods! You can find them here: http://mission4today.com/index.php?name=Downloads3&file=search&sa=740

sowercrowd

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 24
Re: "Years of Triumph" - 80 mission Luftwaffe campaign finally OUT!
« Reply #87 on: November 14, 2014, 08:51:16 AM »

This is a great campaign, already had alot of highclass aerial action but ...when it comes to Francemis 1 and 3  I got the infamous runway explosion...resave in FMB didn't help,so i
slashed these out in campaign.ini and went on.The one that really puzzles me is Bob mis 19, the first Jabo sortie with the E4/B. In briefing screen I'm informed that my rank of Oberst would not be enough to fly etc. and instead players aircraft then is Ju 88 ! ???
This and Bob 19b could also not be loaded properly into FMB .Anyone got a solution ?
Logged

SAS~Poltava

  • Avid FMB user
  • SAS Honourable Member
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 3553
  • Keep calm and carry on
    • Check out my modded campaigns
Re: "Years of Triumph" - 80 mission Luftwaffe campaign finally OUT!
« Reply #88 on: November 15, 2014, 04:06:40 AM »

Curiouse and curioser, as Alice said.

Are you using QMB Pro? It can have some odd side-effects sometimes.
Logged
My aim: to build campaigns for Mods! You can find them here: http://mission4today.com/index.php?name=Downloads3&file=search&sa=740

SAS~Poltava

  • Avid FMB user
  • SAS Honourable Member
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 3553
  • Keep calm and carry on
    • Check out my modded campaigns
Re: "Years of Triumph" - 80 mission Luftwaffe campaign finally OUT!
« Reply #89 on: December 15, 2014, 04:15:59 PM »

Just a small heads-up: I am working on a revision, hunting and searching for bugs in those missions that people have reported having problems with. I think I have a little better understanding of what can be the matter now. Plus I will also add some new missions.

Also I am putting together a simple Mod Pack with all the Mods you need for this campaign, all in one simple download, with a simple one-click JSGME-installation - that can't mess up your game. And besides making the install of all needed Mods easy, it should hopefully also eliminate ALL risks of clashing mods giving strange effects.

Stay tuned!  :)
Logged
My aim: to build campaigns for Mods! You can find them here: http://mission4today.com/index.php?name=Downloads3&file=search&sa=740

flugkapitan

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 119
Re: "Years of Triumph" - 80 mission Luftwaffe campaign finally OUT!
« Reply #90 on: December 15, 2014, 04:18:57 PM »

Thank you!
Logged

spartan18a

  • Supporter
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 688
Re: "Years of Triumph" - 80 mission Luftwaffe campaign finally OUT!
« Reply #91 on: December 16, 2014, 01:17:48 AM »

That would be just GREAT!!!!  :P
Logged
Winning is optional, but trying your best is not.

Flying H

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1231
  • "And you can fly, high as a kite if you want to..
Re: "Years of Triumph" - 80 mission Luftwaffe campaign finally OUT!
« Reply #92 on: December 16, 2014, 02:39:30 PM »

Will you include the Koolhoven into the Mod Pack? I canĀ“t get the plane into my TFM next level install! It ends up with  the dreadful 60% CTD no matter what I try!
Logged
And you can fly, high as a kite, if you want to.........

SAS~Poltava

  • Avid FMB user
  • SAS Honourable Member
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 3553
  • Keep calm and carry on
    • Check out my modded campaigns
Re: "Years of Triumph" - 80 mission Luftwaffe campaign finally OUT!
« Reply #93 on: December 17, 2014, 01:58:09 AM »

Ok, I will do that.

Also: if any of you have spotted problems or bugs not mentioned in this thread: please PM me, and I will try and fix them!

I will give "Years of Triumph" a real working over.  :)
Logged
My aim: to build campaigns for Mods! You can find them here: http://mission4today.com/index.php?name=Downloads3&file=search&sa=740

spartan18a

  • Supporter
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 688
Re: "Years of Triumph" - 80 mission Luftwaffe campaign finally OUT!
« Reply #94 on: December 17, 2014, 05:29:35 AM »

Thanks because it's not doubt one of the most promising campaigns.
Logged
Winning is optional, but trying your best is not.

DaCapo

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: "Years of Triumph" - 80 mission Luftwaffe campaign finally OUT!
« Reply #95 on: December 17, 2014, 07:29:32 AM »

Hello, Poltava.

I'm having issues with your campaign. The starting cutscene only shows an armored car floating in midair with the camera switching angles. Similar to 71st_AH_Lucky, I have no mission briefing. Clicking play spawns me underground with no other planes or objects in the game. I have installed all required planes and maps and I'm using DBW 1.71 with TFM.

Here's the mission loading from the log file.

Code: [Select]
[14:20:18] Loading mission Campaign/DE/YOT/scw-3M.mis...
[14:20:18] Loaded camouflage: PACIFIC
[14:20:18] Loading map.ini defined airfields:
[14:20:19] Load bridges
[14:20:20] Load static objects
[14:20:20] ##### House without collision (3do/Buildings/Furniture/10x1_5_White/mono.sim)
[14:20:20] ##### House without collision (3do/Trains/PRVZb_B/body.sim)
[14:20:20] ##### House without collision (3do/Buildings/Port/Floor/live.sim)
[14:20:20] ##### House without collision (3do/Buildings/46/GunTrench/live.sim)
[14:20:20] ##### House without collision (3do/Buildings/46/ATTrench2/live.sim)
[14:20:21] ##### House without collision (3do/Buildings/46/Trench6/live.sim)
[14:20:21] ##### House without collision (3do/Buildings/46/Trench5/live.sim)
[14:20:21] ##### House without collision (3do/Buildings/46/Trench3/live.sim)
[14:20:21] ##### House without collision (3do/Buildings/46/Trench1/live.sim)
[14:20:21] ##### House without collision (3do/Buildings/46/ATTrench1/live.sim)
[14:20:21] ##### House without collision (3do/Buildings/46/Trench2/live.sim)
[14:20:21] ##### House without collision (3do/Buildings/Port/BaseSegment/live.sim)
[14:20:22] Mission error, ID_04: java.lang.RuntimeException: Regiment 'J_88' NOT found
[14:20:22] java.lang.RuntimeException: Regiment 'J_88' NOT found
[14:20:22] at com.maddox.il2.ai.Squadron.<init>(Squadron.java:56)
[14:20:22] at com.maddox.il2.ai.Squadron.New(Squadron.java:42)
[14:20:22] at com.maddox.il2.ai.Wing.load(Wing.java:119)
[14:20:22] at com.maddox.il2.game.Mission.loadWings(Mission.java:1158)
[14:20:22] at com.maddox.il2.game.Mission._load(Mission.java:546)
[14:20:22] at com.maddox.il2.game.Mission.access$600(Mission.java:113)
[14:20:22] at com.maddox.il2.game.Mission$BackgroundLoader.run(Mission.java:3491)
[14:20:22] at com.maddox.rts.BackgroundTask.doRun(BackgroundTask.java:155)
[14:20:22] at com.maddox.il2.game.MainWin3D.loopApp(MainWin3D.java:108)
[14:20:22] at com.maddox.il2.game.Main.exec(Main.java:437)
[14:20:22] at com.maddox.il2.game.GameWin3D.main(GameWin3D.java:235)
[14:20:22] ##### House without collision (3do/Buildings/England/memorial/live.sim)
[14:20:22] Mission: ActorSpawn for 'vehicles.planes.Plane$JU_52_3MG3E' not found
[14:20:22] Mission: ActorSpawn for 'vehicles.planes.Plane$JU_52_3MG3E' not found
[14:20:22] Mission: ActorSpawn for 'vehicles.planes.Plane$JU_52_3MG3E' not found
[14:20:22] Mission: ActorSpawn for 'vehicles.planes.Plane$JU_52_3MG3E' not found
[14:20:22] Mission: ActorSpawn for 'vehicles.planes.Plane$JU_52_3MG3E' not found
[14:20:25] TankGeneric: Unknown G message (11)
[14:20:25] TankGeneric: Unknown G message (11)
[14:20:25] TankGeneric: Unknown G message (11)
[14:20:25] TankGeneric: Unknown G message (11)
[14:20:25] TankGeneric: Unknown G message (11)
[14:20:25] TankGeneric: Unknown G message (11)
[14:20:25] TankGeneric: Unknown G message (11)
[14:20:25] CarGeneric: Unknown G message (11)
[14:20:25] CarGeneric: Unknown G message (11)
[14:20:25] CarGeneric: Unknown G message (11)
[14:20:25] CarGeneric: Unknown G message (11)
[14:20:25] CarGeneric: Unknown G message (11)
[14:20:25] null
[14:20:25] java.io.EOFException
[14:20:25] at com.maddox.rts.NetMsgInput.readInt(NetMsgInput.java:192)
[14:20:25] at com.maddox.rts.NetMsgInput.readFloat(NetMsgInput.java:201)
[14:20:25] at com.maddox.il2.objects.vehicles.artillery.ArtilleryGeneric$Mirror.netInput(ArtilleryGeneric.java:1000)
[14:20:25] at com.maddox.rts.NetObj.msgNet(NetObj.java:375)
[14:20:25] at com.maddox.rts.MsgNet.invokeListener(MsgNet.java:56)
[14:20:25] at com.maddox.rts.Message._send(Message.java:1217)
[14:20:25] at com.maddox.rts.Message.sendToObject(Message.java:1191)
[14:20:25] at com.maddox.rts.Message.sendTo(Message.java:1134)
[14:20:25] at com.maddox.rts.Message.trySend(Message.java:1115)
[14:20:25] at com.maddox.rts.Time.loopMessages(Time.java:180)
[14:20:25] at com.maddox.rts.RTSConf.loopMsgs(RTSConf.java:101)
[14:20:25] at com.maddox.il2.game.MainWin3D.loopApp(MainWin3D.java:131)
[14:20:25] at com.maddox.il2.game.Main.exec(Main.java:437)
[14:20:25] at com.maddox.il2.game.GameWin3D.main(GameWin3D.java:235)

Oh, I also have your Winter War pack and the briefings are present with the missions working splendidly. Great work!  :)
Logged
Pages: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11   Go Up
 

Page created in 0.045 seconds with 24 queries.