Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 ... 5 6 7 [8]   Go Down

Author Topic: Channel40 beta update  (Read 43986 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vpmedia

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 6652
  • www.vpmedia.hu/il2
    • VPMEDIA SKINS
Re: Channel40 beta update
« Reply #84 on: June 09, 2016, 10:31:27 PM »

VF_Jetdoc

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 67
Re: Channel40 beta update
« Reply #85 on: June 14, 2016, 08:01:29 PM »

 does anyone have a link for the following channel map
 Channel 1942-45 vers. Dieppe (Can)(Cat)
Logged

vpmedia

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 6652
  • www.vpmedia.hu/il2
    • VPMEDIA SKINS
Re: Channel40 beta update
« Reply #86 on: June 14, 2016, 10:22:57 PM »

Try extracting it from CUP. From the all.ini you can tell the load.ini name, from the load.ini you can tell the rest of the filenames to be added to the sfs extractors filelist.txt...job done. Boomers object pack is required for modact of course. Btw the name you posted is just a display name, the real name of the map is in the all.ini.

VF_Jetdoc

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 67
Re: Channel40 beta update
« Reply #87 on: June 14, 2016, 10:43:41 PM »

Thank you sir for your help what you have done  rocks
Logged

VF_Jetdoc

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 67
Re: Channel40 beta update
« Reply #88 on: June 15, 2016, 05:47:40 AM »

S~! now have the map installed and is working just fine; the hard working that
 you have done with this stand alone makes me see something new everyday that
I fly thank you sir.
Logged

vpmedia

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 6652
  • www.vpmedia.hu/il2
    • VPMEDIA SKINS
Re: Channel40 beta update
« Reply #89 on: October 25, 2016, 11:08:25 PM »

Theres a brand new version of this map available via my modpack.

(pics here: http://www.sas1946.com/main/index.php/topic,24522.msg561348.html#msg561348)

jg1234

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 174
Re: Channel40 beta update
« Reply #90 on: January 25, 2018, 12:08:33 PM »

vpmedia - Thank You !!!

Fast Question.  If I have the VP Modpack fully installed and patched as well as the conf settings set to your suggestions in the first post, is there anythign else I need to do to get the same results seen in your pictures above ?

I have a Win7 machine, I5 3.2ghz quad processor, 8GB Ram, and a 4GB 1059Ti video card.

Thanks - jg1234
Logged

vpmedia

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 6652
  • www.vpmedia.hu/il2
    • VPMEDIA SKINS
Re: Channel40 beta update
« Reply #91 on: January 25, 2018, 01:06:51 PM »

Make sure that you're running in OpenGL mode.

conf.ini:

[GLPROVIDER]
GL=Opengl32.dll

my graphics settings:

[Render_OpenGL]
TexQual=3
TexMipFilter=3
TexCompress=0
TexFlags.UseDither=0
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=0
TexFlags.UseClampedSprites=1
TexFlags.DrawLandByTriangles=0
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=1
TexFlags.TexCompressARBExt=0

TexFlags.TexEnvCombine4NV=1
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=1
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=1

HardwareShaders=1

Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3

Sky=2
Forest=3
LandShading=3
LandDetails=2

LandGeom=3
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1

VideoSetupId=17
Water=3
Effects=1
ForceShaders1x=0

PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0

jg1234

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 174
Re: Channel40 beta update
« Reply #92 on: January 25, 2018, 01:34:28 PM »

Thanks vpmedia for providing those settings !!!

I'll make sure that's what I have in my conf file.

Cheers - jg1234
Logged

lexsey

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 71
  • sitting on 4.10
Re: Channel40 beta update
« Reply #93 on: July 06, 2018, 06:11:25 PM »

http://www.mediafire.com/?y8s7rysynrvmj7e

Try this fellas.  Just load it in your mod folder and it should overwrite the texture from your install with the blank texture.  Re-name it if needed so it loads at the top of your mod menu.  Let us know if it works for you.

Thank you very much, it solve my problem with that airfield plates!
https://s8.postimg.cc/lzqkd08ed/screenshot.jpg

But it makes all kronstadt walls are invisible, and there is no possibility to fix that skins, so I just replace walls to they winter versions in static.ini

Code: [Select]
[buildings.House$KronstWall1]
Title       KronstWall1
MeshLive        3do/Buildings/Russia/Piter/Kotlin/Kronst_Wall1_W/live.sim
MeshDead      3do/Buildings/Russia/Piter/Kotlin/Kronst_Wall1_W/live.sim
Body            RockHuge
Panzer        10.00

[buildings.House$KronstWall2]
Title       KronstWall2
MeshLive        3do/Buildings/Russia/Piter/Kotlin/Kronst_Wall2_W/live.sim
MeshDead      3do/Buildings/Russia/Piter/Kotlin/Kronst_Wall2_W/live.sim
Body            RockHuge
Panzer        10.00

[buildings.House$KronstWall3]
Title       KronstWall3
MeshLive        3do/Buildings/Russia/Piter/Kotlin/Kronst_Wall3_W/live.sim
MeshDead      3do/Buildings/Russia/Piter/Kotlin/Kronst_Wall3_W/live.sim
Body            RockHuge
Panzer        10.00

[buildings.House$KronstWall4]
Title       KronstWall4
MeshLive        3do/Buildings/Russia/Piter/Kotlin/Kronst_Wall4_W/live.sim
MeshDead      3do/Buildings/Russia/Piter/Kotlin/Kronst_Wall4_W/live.sim
Body            RockHuge
Panzer        10.00

[buildings.House$KronstWall5]
Title       KronstWall5
MeshLive        3do/Buildings/Russia/Piter/Kotlin/Kronst_Wall5_W/live.sim
MeshDead      3do/Buildings/Russia/Piter/Kotlin/Kronst_Wall5_W/live.sim
Body            RockHuge
Panzer        10.00

[buildings.House$KronstWall6]
Title       KronstWall6
MeshLive        3do/Buildings/Russia/Piter/Kotlin/Kronst_Wall6_W/live.sim
MeshDead      3do/Buildings/Russia/Piter/Kotlin/Kronst_Wall6_W/live.sim
Body            RockHuge
Panzer        10.00

[buildings.House$KronstWall7]
Title       KronstWall7
MeshLive        3do/Buildings/Russia/Piter/Kotlin/Kronst_Wall7_W/live.sim
MeshDead      3do/Buildings/Russia/Piter/Kotlin/Kronst_Wall7_W/live.sim
Body            RockHuge
Panzer        10.00

[buildings.House$KronstWall8]
Title       KronstWall8
MeshLive        3do/Buildings/Russia/Piter/Kotlin/Kronst_Wall8_W/live.sim
MeshDead      3do/Buildings/Russia/Piter/Kotlin/Kronst_Wall8_W/live.sim
Body            RockHuge
Panzer        10.00

Logged

lexsey

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 71
  • sitting on 4.10
Re: Channel40 beta update
« Reply #94 on: July 18, 2019, 03:39:39 PM »

The walls decided to jump out where you least expect them, after making them visible.
One of these lying in the Dover Castle. I think this was just forgotten to delete in due time


Logged

lexsey

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 71
  • sitting on 4.10
Re: Channel40 beta update
« Reply #95 on: June 20, 2021, 10:45:57 AM »

Finally found the smooth way how to make Kronstadt's plate visible and make it invisible on this map in same time. This map uses small square of plate in folder 3do\Buildings\Russia\Piter\Kotlin\Kronstadt01\, so if cut the needed area, plate in airfields will disappear.
https://www.mediafire.com/file/ofl413zv01wbqzr/Kronstadt01.rar/file

Still have to deal with kronstadt1 object  which flying over Dover castle,  currently I had to lower it below the ground level in static.ini

Code: [Select]
[buildings.House$KronstWall1]
Title       KronstWall1
MeshLive        3do/Buildings/Russia/Piter/Kotlin/Kronst_Wall1/live.sim
MeshDead      3do/Buildings/Russia/Piter/Kotlin/Kronst_Wall1/live.sim
AddHeightLive   -35.36
AddHeightDead   -35.36
Body            RockHuge
Panzer        10.00






I understood that bugs may be fixed already in the current version in modern packs
Logged
Pages: 1 ... 5 6 7 [8]   Go Up
 

Page created in 0.069 seconds with 23 queries.