Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 [2]   Go Down

Author Topic: ZEME KORUNY CESKÉ  (Read 3627 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

archie1971

• Modder
  • member
Re: ZEME KORUNY CESKÉ
« Reply #12 on: January 22, 2013, 10:47:53 AM »

nevím ,ale jsem ujetý na tichomo?í a japonsko ,ted mne dostává první sv?tová válka

Jjuurraa

• member
« Reply #13 on: January 24, 2013, 11:59:45 AM »

Ja mam zas rad CBF... Cina,Barma,Filipiny... Hlavne me tu chybi: P-43 Lancer, Seversky P-35A, Vanguard P-66 a CAC Boomerang (ikdyz ten do CBF vlastne nepatri) a za japonciky ruzne verze Micubisi A5M1, A5M2, A5M3 .... Bombardery mi zas tak nechybi, ale sikla by se: Perry,Ann,Nell,Lily.. Martin B-10...  Osobne ale davam prednost zapadni fronte 1939/40 po bitvu o Britanii... Mam rad Phoney war/Sitzkrieg :-), zde bych uvital D.520, MB.151 pro Francii (Caudron s Arsenalem jsou pekne, ale neco jim stale chybi), Fairey Foxe a Hurikana se 4x13,2mm pro Belgii, jak rikam, spise stihacky... Skua pro FAA a Defiant pro RAF

archie1971

• Modder
  • member
« Reply #14 on: January 24, 2013, 12:07:08 PM »

já mám rád hodn? boje v ?ínu ve t?icátých letech ,a jak jsem napsal  jinak boje v tichomo?í , a boj v NAD ?ESKOSLOVENSKEM, A TED TEN MOD Z PRVNÍ SV?TOVÉ

archie1971

• Modder
  • member
« Reply #15 on: January 24, 2013, 12:10:01 PM »

jinak  pro francii  D520 bude  brzy hotova  , a další letadla které to doplní

Jjuurraa

• member
« Reply #16 on: January 24, 2013, 02:51:07 PM »

Ten DBW 1916 jsem jeste nezkousel. Dle mne, je stale malo letadel... Chybi mi tam Pfalz, Phoenix, Aviatik, Fokkery, Siemens, DH, RAF... Caudrony, Morane Bullet, Ansalda, Hanrioty... pokud jsi milovnik ww1 tak vyzkousej Rise of Flight, ovsem je to placena vecicka  >:( a je dost masna.. Az bude vice letadel pro DBW, tak to jiste vyzkousim i ja  ;)

archie1971

• Modder
  • member
« Reply #17 on: January 24, 2013, 02:59:16 PM »

jo tu znám ,zkoušel jsem jí ale n?ják m? nezaujala,tady pokud vím bude dost letadel která nejsou Rise of Flight ,jako t?éba tady už máš dv? vzducholodi která v  Rise of Flight nejsou  ,já pokud vím tak by m?lo být asi 20 nových letadel o kterých vím

Jjuurraa

• member
« Reply #18 on: January 24, 2013, 03:04:03 PM »

Tak osobne by mne zajimala fronta Italie vs. R-U, prave bych ocenil boje nad Alpami, prohnat Albatrosa nebo Phoenixe s Aviatikem, bohuzel z ww1 se vzdy udela pouze zapadni fronta (a kdyz si nejake studio tu praci da, tak v hre neni nikdy dost letadel, proste se udela dreidecker, albatros, nejaky ten velbloud se spadem a tim to konci...) ostatne i vychodni fronta by nemusela byt spatna, stihat Muromce, Anatry a dalsi exportovane zapadni stroje... Jenomze takovy scenar je vzdy sci-fi, protoze se jedna o uzkoprofilove hrace a zaroven i boje... Jo no, jsme moc velci fajnsmekri  :(
Pages: 1 [2]   Go Up

Page created in 0.084 seconds with 26 queries.