Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 [2] 3   Go Down

Author Topic: Yak-3 with M-107  (Read 22451 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Gumpy

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1651
Re: Yak-3 with M-107
« Reply #12 on: November 15, 2010, 06:39:27 PM »

Click on my Aviaskins link and scroll down to Reply #97 and you will see a Zip archive d/l. Thats the one I use.
http://forum.aviaskins.com/showthread.php?t=100&page=5   
  I get the same corrupted or invalid file with that link to.
Logged

BravoFxTrt

  • "BIGFOOT"
  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 13443
  • Flying Ass Clown #13
Re: Yak-3 with M-107
« Reply #13 on: November 15, 2010, 07:17:38 PM »

Well shoot , it works perfectly on my end, dont know what it could be. How are you unpacking with 7Zip or WinRar? I use WinRar.
Logged
MSI R9 280X 6GB x2/Crossfire /ASUS M5A99FX PRO R2.0 Mobo/AMD FX 4170 Bulldozer 4core CPU/RAM Kingston HyperX FURY 16GB/ Corsair RM 1000WATT PSU/Windows 10 Enterprise 64bit

SAS~CirX

  • Editor
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 4915
  • No Zips, Only Buttons
Re: Yak-3 with M-107
« Reply #14 on: November 16, 2010, 03:47:12 AM »

could it be that you are viewing that page through a translator? Do DL from Avia you must view the original page in russian.
Logged

PO_MAK_249RIP

  • CMON U SPURS!
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1684
Re: Yak-3 with M-107
« Reply #15 on: November 16, 2010, 07:34:34 AM »

Thanks Bravo d/l ok here!

Anyone resolved the air.ini entry issue??
Logged
Corsair Carbide case, Intel core i5 4690 3.5ghz with Arctic Cooler, Asus Rock H97 performance, Gainward windforce OC GTX 960 2GB, 8GB Corsair Vengeance 1600mhz, 256GB Crucial SSD, 500GB Seagate HDD, LG M Disc DVD rewriter, Windows 10 64bit.

mojojojo

  • the only guy who uses the wildcat in multiplayer
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1367
Re: Yak-3 with M-107
« Reply #16 on: November 11, 2012, 06:14:56 AM »

just took this one for a spin
lots of fun!
Logged
i7 4790K quad core 4.4GHz/8GB DDR3-1600/ASUS Z87-A/ EVGA GTX 970 4GB/128GB A-Data SSD+1TB HDD/EVGA 650w 80+ gold PSU/ NZXT Source 530 gaming case

GUZKNIFE

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 326
Re: Yak-3 with M-107
« Reply #17 on: July 09, 2013, 02:13:03 PM »

This Pack works in 4.12 :)
Logged

BravoFxTrt

  • "BIGFOOT"
  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 13443
  • Flying Ass Clown #13
Re: Yak-3 with M-107
« Reply #18 on: July 12, 2013, 01:01:54 PM »

These Yaks work in 4.12, and work with PA_Jeronimo's Wheels and Spinner Fixes
Logged
MSI R9 280X 6GB x2/Crossfire /ASUS M5A99FX PRO R2.0 Mobo/AMD FX 4170 Bulldozer 4core CPU/RAM Kingston HyperX FURY 16GB/ Corsair RM 1000WATT PSU/Windows 10 Enterprise 64bit

poy

  • pic hunter !
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 420
  • support and reconaissance
Re: Yak-3 with M-107
« Reply #19 on: July 12, 2013, 04:22:30 PM »

oooooooooooh
m 107 engine
okaaaay

I went on this thread hoping to see some monstruosity with a Barret m 107 under each wing and some duct tape with all that

well I'm not gonna lie, I'm kind of disappointed ;D
Logged

mojojojo

  • the only guy who uses the wildcat in multiplayer
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1367
Re: Yak-3 with M-107
« Reply #20 on: September 03, 2013, 12:08:32 PM »

oooooooooooh
m 107 engine
okaaaay

I went on this thread hoping to see some monstruosity with a Barret m 107 under each wing and some duct tape with all that

well I'm not gonna lie, I'm kind of disappointed ;D
dont be. the M-107 hugely improves the Yak's already overpowered performance, and since you already have a 50 cal in the nose, plus a 20mm, why do you need your M107?
Logged
i7 4790K quad core 4.4GHz/8GB DDR3-1600/ASUS Z87-A/ EVGA GTX 970 4GB/128GB A-Data SSD+1TB HDD/EVGA 650w 80+ gold PSU/ NZXT Source 530 gaming case

poy

  • pic hunter !
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 420
  • support and reconaissance
Re: Yak-3 with M-107
« Reply #21 on: September 03, 2013, 12:16:21 PM »

yes but it's not as fun as having a pair of bare sniper rifles duct taped under the wings :p
Logged

mojojojo

  • the only guy who uses the wildcat in multiplayer
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1367
Re: Yak-3 with M-107
« Reply #22 on: September 03, 2013, 01:23:52 PM »

yes but it's not as fun as having a pair of bare sniper rifles duct taped under the wings :p
gunpods in a nutshell ;)
Logged
i7 4790K quad core 4.4GHz/8GB DDR3-1600/ASUS Z87-A/ EVGA GTX 970 4GB/128GB A-Data SSD+1TB HDD/EVGA 650w 80+ gold PSU/ NZXT Source 530 gaming case

BravoFxTrt

  • "BIGFOOT"
  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 13443
  • Flying Ass Clown #13
Re: Yak-3 with M-107
« Reply #23 on: November 22, 2013, 03:30:49 AM »

I have this Problem in SAS ModAct 5.3


Logged
MSI R9 280X 6GB x2/Crossfire /ASUS M5A99FX PRO R2.0 Mobo/AMD FX 4170 Bulldozer 4core CPU/RAM Kingston HyperX FURY 16GB/ Corsair RM 1000WATT PSU/Windows 10 Enterprise 64bit
Pages: 1 [2] 3   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 27 queries.