Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 ... 8 9 10 [11]   Go Down

Author Topic: South Vietnam colonial map final.  (Read 45123 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

<Gunny>

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1332
Re: South Vietnam colonial map final.
« Reply #120 on: March 17, 2019, 12:43:24 PM »

Ok I have used the checker and I have all objects needed..



I now have it working....Thank You nice map....
Logged

Benni

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: South Vietnam colonial map final.
« Reply #121 on: May 02, 2020, 03:09:43 AM »

This is a very fine map. I hope there is sombebody how can help me by a graphic problem in this map. When I close in to the ground the textures at the airfields change to bright light green. Is this known? Ideas?

Thx
Logged

Benni

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: South Vietnam colonial map final.
« Reply #122 on: May 02, 2020, 03:22:03 AM »

I think it has something to do with the textures which are flat and can be used to start an land
Logged

mandrill

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 780
Re: South Vietnam colonial map final.
« Reply #123 on: May 02, 2020, 08:28:03 AM »

This is a very fine map. I hope there is sombebody how can help me by a graphic problem in this map. When I close in to the ground the textures at the airfields change to bright light green. Is this known? Ideas?

Thx

I am guessing that you have loaded opaque bright green textures for LOD_0 and not the transparent ones that should be loaded.
Logged

Benni

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: South Vietnam colonial map final.
« Reply #124 on: May 02, 2020, 11:27:04 AM »

where i can change this?
Logged

stoney69

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 127
Re: South Vietnam colonial map final.
« Reply #125 on: May 23, 2021, 06:07:34 PM »

I keep getting the "Land scape error" when I try to use map" PS_South_VietNam/load.ini" in a mission. I did remove the (hi_)Clouds256 and CloudNoise as suggested elsewhere but to no avail. I'm using SAS, VP ModPack, v4.12.2m. with JetWar. Log:

Code: [Select]
INTERNAL ERROR: Can't open file 'MAPS/PS_South_VietNam/map_h.tga'
[11:29:42 PM] WARNING: TPixelMap::Load('MAPS/PS_South_VietNam/map_h.tga')-Error
[11:29:42 PM] INTERNAL ERROR: Height Map not loaded
[11:29:42 PM] WARNING: Error: 'WARNING: Error: 'WARNING: Error: 'WARN'
[11:29:42 PM] WARNING: TLandscape::LoadMap('PS_South_VietNam/load.ini') - errors in loading
[11:29:42 PM] Landscape 'PS_South_VietNam/load.ini' loading error
[11:29:42 PM] java.lang.RuntimeException: Landscape 'PS_South_VietNam/load.ini' loading error
[11:29:42 PM] at com.maddox.il2.engine.Landscape.LoadMap(Landscape.java:436)
[11:29:42 PM] at com.maddox.il2.engine.Landscape.LoadMap(Landscape.java:385)
[11:29:42 PM] at com.maddox.il2.game.Mission.loadMain(Mission.java:1063)
[11:29:42 PM] at com.maddox.il2.game.Mission._load(Mission.java:753)
[11:29:42 PM] at com.maddox.il2.game.Mission.access$6(Mission.java:732)
[11:29:42 PM] at com.maddox.il2.game.Mission$BackgroundLoader.run(Mission.java:462)
[11:29:42 PM] at com.maddox.rts.BackgroundTask.doRun(BackgroundTask.java:155)
[11:29:42 PM] at com.maddox.il2.game.MainWin3D.loopApp(MainWin3D.java:108)
[11:29:42 PM] at com.maddox.il2.game.Main.exec(Main.java:449)
[11:29:42 PM] at com.maddox.il2.game.GameWin3D.main(GameWin3D.java:235)
[11:29:43 PM] Landscape 'PS_South_VietNam/load.ini' loading error
[11:29:43 PM] java.lang.RuntimeException: Landscape 'PS_South_VietNam/load.ini' loading error
[11:29:43 PM] at com.maddox.il2.engine.Landscape.LoadMap(Landscape.java:436)
[11:29:43 PM] at com.maddox.il2.engine.Landscape.LoadMap(Landscape.java:385)
[11:29:43 PM] at com.maddox.il2.game.Mission.loadMain(Mission.java:1063)
[11:29:43 PM] at com.maddox.il2.game.Mission._load(Mission.java:753)
[11:29:43 PM] at com.maddox.il2.game.Mission.access$6(Mission.java:732)
[11:29:43 PM] at com.maddox.il2.game.Mission$BackgroundLoader.run(Mission.java:462)
[11:29:43 PM] at com.maddox.rts.BackgroundTask.doRun(BackgroundTask.java:155)
[11:29:43 PM] at com.maddox.il2.game.MainWin3D.loopApp(MainWin3D.java:108)
[11:29:43 PM] at com.maddox.il2.game.Main.exec(Main.java:449)
[11:29:43 PM] at com.maddox.il2.game.GameWin3D.main(GameWin3D.java:235)

Thank you.
Logged

Mission_bug

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 5407
Re: South Vietnam colonial map final.
« Reply #126 on: May 24, 2021, 04:07:49 AM »

Hello stoney69, unfortunately I do not have the VP ModPack anymore so you might be better placed putting this error to the thread from where the mod pack is available, Istvan did re-paint the map at one time and he might have altered the set up for the map in some way for his pack. ;)

You could download the map again from the link I originally provided (does it still work?) and add it into the VP Modpack as you would any other, from there I might be able to replicate the issue you have and help from there with a new install.


Not sure what you mean here: "Land scape error", sometimes folks get a 2D error, I forget exactly how it reads but if it is that look through the thread and see if it came up before for anyone else.

You mention "JetWar. Log", there are two versions of the map, any jet based pack will most likely have the 1967 version, not sure with VP ModPack if you would need to load that if using the jet add on.

https://www.sas1946.com/main/index.php/topic,18990.0.html

Take care and be safe.

Wishing you all the very best, Pete. ;D
Logged

stoney69

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 127
Re: South Vietnam colonial map final.
« Reply #127 on: May 24, 2021, 01:04:05 PM »

Thanks mission bug, Don't know what to do now. Screen said "Mission Loading failed: Landscape  PS_South_VietNam/load.ini" loading error" Same map works in my VP install.

I am Ultra Pack and not VP as I stated earlier.             
Logged

Mission_bug

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 5407
Re: South Vietnam colonial map final.
« Reply #128 on: May 25, 2021, 02:30:16 AM »

Hello again stoney69, sad to report I do not have Ultra Pack either so there is no chance for me to try and replicate the problem to at least try and understand the issue. :(

Again, the best way forward might be the Ultra Pack area here, I would think that like most mod packs the map would be installed already because it has been around for quite some time. 

Most of the time maps load up with no issues as long as the folder is in the right place and the correct entry added, usually the problem is missing objects stopping a save or if the aircraft used has a weapon issue you will get a error message when loading a particular mission.


Take care and be safe.

Wishing you all the very best, Pete. ;D
Logged
Pages: 1 ... 8 9 10 [11]   Go Up
 

Page created in 0.052 seconds with 24 queries.