Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 9   Go Down

Author Topic: Clouds big 2.1a  (Read 42639 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Knochenlutscher

  • "Klaatu... verata... n... Necktie. Nectar. Nickel. Noodle."
  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 2312
  • aka Segfej
Re: Clouds big ( work in progres )
« Reply #36 on: September 09, 2011, 06:19:55 PM »

Mmh, yes I do just install over? Not good?
How do I remove that stuff from the Registry, last time I did it made harm?
Logged
Wiseman: Did you speak the exact words? Ash: Look, maybe I didn't say every single little tiny syllable, no. But basically I said them, yeah.

PA_Willy

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 756
Re: Clouds big ( work in progres )
« Reply #37 on: September 10, 2011, 12:42:11 AM »

No, you wrong, game engine is old we all now that, but all mods cheats game engine, if your card can't handle 512 texture in right spot that mean something is wrong with your card,driver, or settings.  i am pretty sure if i will remove long distance clouds, you will have the same problem. I was using nhancer before and i know, if you play too much with this software,or any other stuff, you may get something what is call  artifacts, problem is when you want back to default settings........... I am confuse now,I can not fix your GPU settings, and no matter what i do, you will have triangles...
Btw

Nothing is bad with my card, settings or driver. Nothing. I know my work. Firstly, nHancer is not compatible with modern Nvidia drivers (250 and up). Second, I am not the only user who is experimenting this issue with your mod. Third, I don't see this bug with other cloud mods like Bee or Flushy. Fourth, if I go to 4:3 blocks don't appear. It's not a problem with texture size or my system don't handle 512Mb correctly.

I'm going to check with landgeom=2 to see.

Thank you.
Logged

Korrigan

  • SAS Honourable Member
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 713
Re: Clouds big ( work in progres )
« Reply #38 on: September 10, 2011, 04:29:48 AM »

Manysh, thanks for your help, the problem for me was the Landgeom setting indeed. Now I can enjoy your nice clouds  ;)
Logged

Knochenlutscher

  • "Klaatu... verata... n... Necktie. Nectar. Nickel. Noodle."
  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 2312
  • aka Segfej
Re: Clouds big ( work in progres )
« Reply #39 on: September 10, 2011, 05:18:29 AM »

Not that you asked, I deinstalled my Gainward Tool (useless Tool), Nvidia Tools and deleted all Nvidia Drivers, rebooted, then installed Driver Sweeper and run in safe Mode under admin to delete everything with Nvidia, rebooting etc. according NVidia Forum hint for re-installation.
For the Registry, maybe there's some deadfile left, I can live with it, last time I used TuneUpUtillities and screwed my Registry it made more harm than everything else. Since I don't touch this part of my rig, all is well, in my eyes. I can't afford the risk formatting my rig in favour of a game, I need my rig for the job. You won't hear me crying no more, will just try out things others post, maybe there's a solution. Thanks for your support anyway

NHancer is outdated, was a very usefull Tool, but it's time is over. Instead NVidia Users can get free NVIDIA INSPECTOR,
no hidden stuff to search your butt off in this Tool, everything minimal and compressed at hand.

LandGeom=3   ---->  triangels
LandGeom=2   ---->  no triangels

Holy sh ???, works, get freaky, Thanks a bunch, let's go for Clouds
Logged
Wiseman: Did you speak the exact words? Ash: Look, maybe I didn't say every single little tiny syllable, no. But basically I said them, yeah.

MANYSH

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 381
  • Shit happend !
Re: Clouds big ( work in progres )
« Reply #40 on: September 10, 2011, 08:02:03 AM »

Hi,

Thank you for your work, great clouds.

I also initially had problems with the triangles and have found that it with the setting of "LandGeom" in the conf.ini related.

LandGeom=3   ---->  triangels
LandGeom=2   ---->  no triangels

My configuration: DBW 1.6, resolution 1600x900, Ecran wide, NVIDIA GeForce GT555M, Driver 280.26

Sorry for my english.

Jan

Man Thank you !! Your English is better than mine, thanks !!  ;)

I made some improvements, so new version 2.1 in first post

Thank you
Logged

farang65

  • never two weeks, two months, two years, two decades
  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 2770
  • Terror Over The Top End
Re: Clouds big ( work in progres )
« Reply #41 on: September 10, 2011, 10:38:15 PM »

Hi There,

Here's a few screens from WIP Java map

It's around 3pm and poor weather conditions landgeometry 2 

I prefer the original size screen version as Win 7 hates full screen game





Thanks again   :D ;)

Looking forward to hurricane and cyclone storm fronts (Joke ha ha)  8)

Cheers Kirby
Logged

LuseKofte

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 6853
Re: Clouds big ( work in progres )
« Reply #42 on: September 11, 2011, 07:34:15 AM »

Narvik:

Logged

MANYSH

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 381
  • Shit happend !
Re: Clouds big ( work in progres )
« Reply #43 on: September 11, 2011, 10:51:41 AM »

It look like all happy now  ;D I hope no one have any problems with this clouds ....

Logged

OberstDanjeje

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1392
Re: Clouds big ( work in progres )
« Reply #44 on: September 12, 2011, 12:51:42 AM »

I have this note in my cong.ini:

LandGeom=3 * Added a new mode for increased visibility distance. Visibility increased from 36 km to 72km under "Clear" and "Good" weather conditions.
Logged

MANYSH

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 381
  • Shit happend !
Re: Clouds big ( work in progres )
« Reply #45 on: September 12, 2011, 02:18:09 AM »

yes,but some people have problem with clouds, when using this settings and Widescreen. you notice any problems ?
Logged

OberstDanjeje

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1392
Re: Clouds big ( work in progres )
« Reply #46 on: September 12, 2011, 03:23:21 AM »

I had those setting before, I think those setting come with 4.09 beta.
No problem at all
Logged

MANYSH

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 381
  • Shit happend !
Re: Clouds big ( work in progres )
« Reply #47 on: September 12, 2011, 05:43:56 AM »

I think you just confirm my theory, because i use LandGeom=3 and have no problem with this clouds now, but before, when i have single layer clouds I have this problem with triangles,etc.I am not 100% sure, but that may be Nvidia drivers issue. Nevermind is working :) Still trying to change a little color and light to those clouds, so work in progress :)
Logged
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 9   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 26 queries.