Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Rabaul map missions for QuickQMBPro  (Read 6061 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Gumpy

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1649
Rabaul map missions for QuickQMBPro
« on: August 21, 2011, 08:30:12 PM »

    http://www.mediafire.com/?g24ajzvy0qimj8o       Fly the skies of Rabaul INSTALL to IL-2 Sturmovik 1946/Missions/QuickQMBPro
Logged

Silverback

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 146
Re: Rabaul map missions for QuickQMBPro
« Reply #1 on: August 22, 2011, 02:30:08 AM »

Thanks man. Been looking forward to flying on this map.
Logged

Toasted_Toad

  • Crashaholic
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 174
  • I come from a land "Down Under".
Re: Rabaul map missions for QuickQMBPro
« Reply #2 on: August 22, 2011, 03:26:57 AM »

Thanks Sport

Cheers,

T_T.
Logged

cgagan

  • SAS Team
  • member
  • Online Online
  • Posts: 5154
Re: Rabaul map missions for QuickQMBPro
« Reply #3 on: August 22, 2011, 04:10:17 AM »

Many thanks, Gumpy, this is  a most welcome addition! 8)
Logged

LuseKofte

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 6825
Re: Rabaul map missions for QuickQMBPro
« Reply #4 on: September 05, 2011, 10:26:02 AM »

Hey  :) Thank you for this
Logged

Crasher

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 89
Re: Rabaul map missions for QuickQMBPro
« Reply #5 on: May 20, 2015, 09:14:59 AM »

How do I play these missions, I have C.U.P up and running OK, I put them in the folder Missions/QuickQMBPro I see the folder in the game but cannot play them.

I am running QMBPro V4.12.2m (BY PAL) Do I have the correct install to run these missions ?
Logged

seamount

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: Rabaul map missions for QuickQMBPro
« Reply #6 on: September 13, 2015, 01:09:21 AM »

may i run them in hsfx 7.0 - 4.12.2 ? or in CUP ?
Logged

Drewm3i

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 360
Re: Rabaul map missions for QuickQMBPro
« Reply #7 on: February 19, 2016, 01:21:54 AM »

How do I play these missions, I have C.U.P up and running OK, I put them in the folder Missions/QuickQMBPro I see the folder in the game but cannot play them.

I am running QMBPro V4.12.2m (BY PAL) Do I have the correct install to run these missions ?
I have this same issue. Put them in the folder and they do not show up in game. Any ideas anyone?
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.014 seconds with 26 queries.