Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 ... 7 8 9 [10] 11 12 13 ... 31   Go Down

Author Topic: DBW Current Build All Bug Reports  (Read 100296 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dark Apostle

  • SAS Honourable Member
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1499
Re: DBW Current Build All Bug Reports
« Reply #108 on: August 26, 2011, 06:44:36 AM »

Got home from work and just tried the Focke Wulfs again....hasn't repeated itself so I'm leaning more towards my GPU being a dick for 5minutes.
Logged

Fly!

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 272
Re: DBW Current Build All Bug Reports
« Reply #109 on: August 26, 2011, 10:29:41 PM »

Fokker D VII has Brit markings?
Logged

SAS~Malone

  • flying as #46 with the FAC
  • Editor
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 14566
  • proud member of that 'other' site
Re: DBW Current Build All Bug Reports
« Reply #110 on: August 27, 2011, 06:19:05 AM »

my beloved Hurricanes in DBW 1.5 and 1.6 have cockpits opening only in cockpit view, not externals.......any chance of a fix for this? pleeeeze don't say it's just me....  ???
Logged
.....taking fun seriously since 1968.....  8)

MR_G

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 454
Re: DBW Current Build All Bug Reports
« Reply #111 on: August 27, 2011, 10:55:40 AM »

Malone, it's just you.

I have DBW 1.5 and every Hurricane conopy works in internal and external views.
The only problem that I have like this, is with the Hawk 75A-3 and Hawk 75A-4, but not the P-36 MohawkIII.
.
.
You must have some sort of conflict.
(AI Mod???)

I just have the 6DOF normal, FX_Small, Jivers 67, and Mission Pro, running in my JSGME
Logged

SAS~Malone

  • flying as #46 with the FAC
  • Editor
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 14566
  • proud member of that 'other' site
Re: DBW Current Build All Bug Reports
« Reply #112 on: August 27, 2011, 03:19:23 PM »

AI mod - possibly, i'll check. don't have anything else that might be causing it, far as i can see.
Logged
.....taking fun seriously since 1968.....  8)

SAS~Malone

  • flying as #46 with the FAC
  • Editor
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 14566
  • proud member of that 'other' site
Re: DBW Current Build All Bug Reports
« Reply #113 on: August 28, 2011, 03:29:10 AM »

ok -it's not the AI mod.
i've narrowed it down to Uwe's FX compilation mod, just need a bit more time to try and isolate exactly which classfiles are interfering...
Logged
.....taking fun seriously since 1968.....  8)

CWMV

  • Kalashnikov connoisseur
  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 2706
  • A free people ought to be armed and disciplined.
Re: DBW Current Build All Bug Reports
« Reply #114 on: August 28, 2011, 03:37:08 AM »

ok -it's not the AI mod.
i've narrowed it down to Uwe's FX compilation mod, just need a bit more time to try and isolate exactly which classfiles are interfering...
Hey if you find them before I do let me know and I can at least make note of it in the download.
Logged

SAS~Malone

  • flying as #46 with the FAC
  • Editor
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 14566
  • proud member of that 'other' site
Re: DBW Current Build All Bug Reports
« Reply #115 on: August 28, 2011, 03:49:49 AM »

yeah, got it eaasy enough, mate.
just remove/disable the following classfile: E59248A20A60686C
and all canopies working fine again. ;)
i have yet to figure out what the FX mod loses due to this, but i'm pretty sure it's minor.
 8)
Logged
.....taking fun seriously since 1968.....  8)

Papabull

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: DBW Current Build All Bug Reports
« Reply #116 on: August 28, 2011, 05:17:24 AM »

Santobr

How can I change maps in QuickQMBPro when I cannot get DBW to start with it enabled.... 60% crash event. I used MissionProPal in UP2.01 and liked it very much, but that install is now long gone. Is there a setting or file that can be edited to allow it to load in DBW?

Papabull
Logged

santobr

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1349
  • Senta a Pua!
    • F
Re: DBW Current Build All Bug Reports
« Reply #117 on: August 28, 2011, 11:53:49 AM »

It loads OK in DBW, it is not loading in 1916.
I don't know why, but, in the log file, it was trying to load a map that does not exist.
For some people it loads OK in 1916, so maybe the last time they flew in DBW QMB, they may have chosen a map that exists in 1916.
I don't know, maybe...



santobr.
Logged

Papabull

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: DBW Current Build All Bug Reports
« Reply #118 on: August 28, 2011, 12:43:11 PM »

No it does not load ok in DBW, crash at 60% every time. DBW loads fine with all other mods, but even with QMBPro as the only mod enabled it will always crash at 60% or so. Followed all the installation directions for 1.1 super on up thru 1.6, all seems well except for QMBPro not working in plain DBW. Any ideas?

Papabull
Logged

santobr

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1349
  • Senta a Pua!
    • F
Re: DBW Current Build All Bug Reports
« Reply #119 on: August 28, 2011, 08:33:47 PM »

Are you talking about Mission Pro Combo in JSGME? :)
If so, maybe your installation is corrupted.



santobr.
Logged
Pages: 1 ... 7 8 9 [10] 11 12 13 ... 31   Go Up
 

Page created in 0.045 seconds with 25 queries.