Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Down

Author Topic: J Class Royal Navy Destroyer Pack v2  (Read 32996 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

western0221

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 6790
  • Live in Japan
    • IL-2 itaki blog
Re: J Class Royal Navy Destroyer Pack v2
« Reply #36 on: April 10, 2012, 02:58:20 AM »

I aplly v2 and v3 on DBW1.71.
Head1/2/3's turret mapping bug is fixed.
But Hull3's collision bug still occurs.

I test the same mission in HSFX5, Hull3's collision bug also occurs in HSFX5 version.
This is HSFX5 screenshot.


I upload HSFX5's test mission here.
http://www.mediafire.com/?xycrafh9mcoy2xg

Please check this mission when you have a time.
Logged

cgagan

  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 5377
Re: J Class Royal Navy Destroyer Pack v2
« Reply #37 on: June 28, 2013, 05:28:27 AM »

Works in 412
Logged

cgagan

  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 5377
Re: J Class Royal Navy Destroyer Pack v2
« Reply #38 on: June 29, 2013, 11:33:09 AM »

Ashes, if your're around the shipyard, I have a funny problem with the J Class destroyers. I can select and place them in map in FMB but they donnot show during game. The log says,
 BigShip: Not enough 'gun' data  in 'HMSJupiter:Part14'
Can't register BigShip object
This applies to every one of them...
EDIT: problem solved, solution was in page 2 (your post with the ships.ini lines to be added). Stupid me... :-[
Logged

sphantom

  • retired Fighter Pilot
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 766
  • If you wake up and see grass roots growing
Re: J Class Royal Navy Destroyer Pack v2
« Reply #39 on: June 30, 2013, 09:53:31 AM »

EDIT: problem solved, solution was in page 2 (your post with the ships.ini lines to be added). Stupid me... :-[
Just say old age/gray hair/doing without
Logged

cgagan

  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 5377
Re: J Class Royal Navy Destroyer Pack v2
« Reply #40 on: July 01, 2013, 01:17:29 PM »

How true... ;)
Logged

asheshouse

  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 3155
Re: J Class Royal Navy Destroyer Pack v2
« Reply #41 on: July 02, 2013, 04:33:53 AM »

Thanks for pointing this out.
I have added a note to the first post which should help any future users.
Logged

slejsa

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 171
Re: J Class Royal Navy Destroyer Pack v2
« Reply #42 on: February 26, 2015, 02:39:51 AM »

Works fine in 4.12. ;)
Logged

PO_MAK_249RIP

  • CMON U SPURS!
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1857
Re: J Class Royal Navy Destroyer Pack v2
« Reply #43 on: June 27, 2017, 07:23:54 AM »

Hi guys i installed this into CUP recently (the technics_ru entries are in CUP but nothing else?) but HMAS Napier and HMS Jupiter do not show in my FMB box? The entries are there but not the views? Any ideas?
Logged
Corsair Carbide case, Intel core i5 4690 3.5ghz with Arctic Cooler, Asus Rock H97 performance, Gainward windforce OC GTX 960 2GB, 8GB Corsair Vengeance 1600mhz, 256GB Crucial SSD, 500GB Seagate HDD, LG M Disc DVD rewriter, Windows 10 64bit.

Squashman

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 529
  • I am Spartacus
Re: J Class Royal Navy Destroyer Pack v2
« Reply #44 on: June 28, 2017, 12:12:56 PM »

Code: [Select]
Hi guys i installed this into CUP recently (the technics_ru entries are in CUP but nothing else?) but HMAS Napier and HMS Jupiter do not show in my FMB box? The entries are there but not the views? Any ideas?
Hi PO MAK
This problem plagued me for ages, both in CUP and SAS Mod 5.3
I fixed it by having a separate folder "ShipAshe" in WAW or SAS, and made sure the Tribal class destroyers were in this folder as well as the J Class. I also have a "000ShipAsheClasses" folder in WAW, but can't remember if I put it there or if it was already in the CUP install (I installed CUP up to part 22 by the way)

regards Squash

Logged

asheshouse

  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 3155
Re: J Class Royal Navy Destroyer Pack v2
« Reply #45 on: June 28, 2017, 01:05:01 PM »

Try overwriting the class files with the latest set from HMS Furious http://www.sas1946.com/main/index.php/topic,54568.0.html

You will also need Napier and Jupiter text entries in chief.ini and ships.ini --- as per the installation notes.

If it still does not work then post the output from the logfile.
Logged

PO_MAK_249RIP

  • CMON U SPURS!
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1857
Re: J Class Royal Navy Destroyer Pack v2
« Reply #46 on: June 29, 2017, 04:23:41 AM »

Cheers guys not been able to try these tips yet but just wondering how they would pan out with the classfiles in !classes_objectsShips?
Logged
Corsair Carbide case, Intel core i5 4690 3.5ghz with Arctic Cooler, Asus Rock H97 performance, Gainward windforce OC GTX 960 2GB, 8GB Corsair Vengeance 1600mhz, 256GB Crucial SSD, 500GB Seagate HDD, LG M Disc DVD rewriter, Windows 10 64bit.

asheshouse

  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 3155
Re: J Class Royal Navy Destroyer Pack v2
« Reply #47 on: June 29, 2017, 04:31:54 AM »

Latest ShipAshe classes are in the HMS Furious thread linked above and extract into folder 000ShipAsheClasses.
Any conflicting classes in "superior" folders will prevent these loading.
I don't have CUP installed so cant comment on the specifics of this case.
If problem persists then post the logfile.
Logged
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Up
 

Page created in 0.051 seconds with 24 queries.