Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 ... 8   Go Down

Author Topic: MissionProCombo Final Release (QMBPro, MissionPro and FMBPlus+)  (Read 31997 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SAS~Malone

  • flying as #46 with the FAC
  • Editor
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 14564
  • proud member of that 'other' site
Re: MissionProCombo Final Release (QMBPro, MissionPro and FMBPlus+)
« Reply #24 on: November 12, 2010, 09:15:18 AM »

lol, yes, a bit like 'subliminal encoding'..... :D ;D
Logged
.....taking fun seriously since 1968.....  8)

shardana

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 544
Re: MissionProCombo Final Release (QMBPro, MissionPro and FMBPlus+)
« Reply #25 on: November 12, 2010, 09:48:40 AM »

Yes I'm sure that must be the reason!!!!!! haha cheers mates!
Logged

Riptide_One

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 543
Re: MissionProCombo Final Release (QMBPro, MissionPro and FMBPlus+)
« Reply #26 on: November 13, 2010, 09:22:30 AM »

benitomuso,

Thanks for another improvement to the game.

Regarding FMB, how do you use "Select All" and "Rotate Objects"?

Cheers,

Riptide
Logged

hguderian

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1127
Re: MissionProCombo Final Release (QMBPro, MissionPro and FMBPlus+)
« Reply #27 on: November 20, 2010, 07:37:50 AM »

A great improvement, really...Thank You!!
Is there a way to REPLACE INTO QMB an option to select from there the Viewdistance?
Regards
Logged

benitomuso

  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 2575
  • P.A.L.
Re: MissionProCombo Final Release (QMBPro, MissionPro and FMBPlus+)
« Reply #28 on: November 20, 2010, 08:14:38 AM »

benitomuso,

Thanks for another improvement to the game.

Regarding FMB, how do you use "Select All" and "Rotate Objects"?

Cheers,

Riptide

Riptide,
              it should use the settings you already had for FMBPlus. Please check the documentation of that MOD.

  Regards,
                   Pablo
Logged

parashoot

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: MissionProCombo Final Release (QMBPro, MissionPro and FMBPlus+)
« Reply #29 on: November 21, 2010, 12:05:27 AM »

Hallo,

may I have previous QMB A FMB translated into Czech. Could would write out schedule new airbrush (for example Country) hereof Mod, how are defineds on files gui_ru.properties, etc . ? I'd like yourself them translated.

                                 Thanks.
Logged

SAS~Malone

  • flying as #46 with the FAC
  • Editor
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 14564
  • proud member of that 'other' site
Re: MissionProCombo Final Release (QMBPro, MissionPro and FMBPlus+)
« Reply #30 on: November 21, 2010, 12:18:10 AM »

parashoot, i think personally it is unfair to ask a modder such a thing on an english site...maybe he can do it, and then? then everybody from every other country will want it translated to their own...
also remember that it will be just as difficult, if not more so, for him to translate it as it will be for you to do so...
i just feel it is unfair, but i won't speak on his behalf, and will let him answer you... :)
Logged
.....taking fun seriously since 1968.....  8)

parashoot

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: MissionProCombo Final Release (QMBPro, MissionPro and FMBPlus+)
« Reply #31 on: November 21, 2010, 05:55:10 AM »

I'm sorry for my English but I communicate for the first time English. Only would like knew name new airbrush in .propreties files. I translated text myself.   
Logged

SAS~Malone

  • flying as #46 with the FAC
  • Editor
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 14564
  • proud member of that 'other' site
Re: MissionProCombo Final Release (QMBPro, MissionPro and FMBPlus+)
« Reply #32 on: November 21, 2010, 06:24:16 AM »

okay, that's great. oh, by airbrush, i think you mean aircraft.. ;)
Logged
.....taking fun seriously since 1968.....  8)

parashoot

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: MissionProCombo Final Release (QMBPro, MissionPro and FMBPlus+)
« Reply #33 on: November 21, 2010, 07:05:45 AM »

In new QMB was added item COUNTRY. How can I write it into the qui_ru.properties ?
In mission briefing are new items WEATHER, CLOUDS, TIME, PARACHUTES ON, ARMS, FLIGHT, PLANE, NUM, PLAYER / MISSION SKIN. How can I write it into the qui_ru.properties ?

                    Thanks.
Logged

SAS~Malone

  • flying as #46 with the FAC
  • Editor
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 14564
  • proud member of that 'other' site
Re: MissionProCombo Final Release (QMBPro, MissionPro and FMBPlus+)
« Reply #34 on: November 21, 2010, 07:52:22 AM »

i don't think it can be changed in the gui.properties, but best wait for benito to give you a correct answer... ;)
Logged
.....taking fun seriously since 1968.....  8)

benitomuso

  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 2575
  • P.A.L.
Re: MissionProCombo Final Release (QMBPro, MissionPro and FMBPlus+)
« Reply #35 on: November 21, 2010, 09:12:24 AM »

In new QMB was added item COUNTRY. How can I write it into the qui_ru.properties ?
In mission briefing are new items WEATHER, CLOUDS, TIME, PARACHUTES ON, ARMS, FLIGHT, PLANE, NUM, PLAYER / MISSION SKIN. How can I write it into the qui_ru.properties ?

                    Thanks.

Yes parashoot, as Malone said, it's not possible to write those texts. They are hardcoded in the MOD itself. The problem is that having to put all the labels in the gui files lead to problems with other things that users could have configured there. The idea of my MODs are just drag and drop in the MODS fodler, but I agree with you that they are only english oriented.

  Regards,
                   Pablo
Logged
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 ... 8   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 27 queries.