Special Aircraft Service

The SAS Factory - Tech Help, Ancient Mods etc. => Community Universal Patch (C.U.P.) => The Keepsake: Old Mod Packs, Game Versions and Guest Mods => C.U.P. Lounge => Topic started by: Typhoon Ib on March 16, 2015, 06:26:51 AM

Title: Game loads - content not there... lessons in diagnostics
Post by: Typhoon Ib on March 16, 2015, 06:26:51 AM
so my CUPpa tea (from the V2 torrent) is loading just fine and Dandy.

and i see effirzink in de menus.
however, when i wanna fly the Mustang Mk3(default fliable), The mörkö morane(modded fliable) i get no cockpit and the plane is not even under AI control... just flies... turns.... overheats... and crashes.
and the Big fat Yankee super battleship Family

 USSNewJerseyBB62_1942_45   ships.ShipJFC1$USSNewJerseyBB62_1942_45   1 icons/shipDestroyer.mat

 does not show up in the FMB (the entry is there, but the 3D isnt...) then i have what kind of problem...

--> corrupt SFS? maybe one of the object.sfs files?

That's the only thing i can think of, and am downloading the whole WAW modules again...
am i completely off track? am i spot on? would that not give me a 5% error...?

and if the answer must once again be  "gimme your LOG"
then ... well... here it is...
a logfile  sporting tons of FM loading,  car objects loading as well as sound related entries... which is occuring as the game loads initially i suspect.
http://www.mediafire.com/download/57k59fyeomrhf67/logfile+morko+morane.zip

Over to y'all...
Title: Re: Game loads - content not there... lessons in diagnostics
Post by: Moezilla on March 16, 2015, 09:42:22 AM
Morko cockpit is in sas_ai_3do01.sfs which should be in your SFS_AUTO folder. Yours ain't there. It was included in C.U.P.- Module 03 - World At War Pt04.rar from the original mediafire links.

A lot of the stuff in that mission is not in the CUP chief.ini and stationary.ini. Like the USA D column, German H column, the A20B, etc.

Couple of air.ini entries don't match the mission either ME_262A and JU_523mg6e.

The GAZ_AAA_W Live.him could be a mislabeled entry in technics.ini or the file was not included in CUP. I see Live.sim in the folder and Live.him in the technics.ini. I seem to recall when I installed WingFlyrs stock vehicle update I spent a bit of time in WinMerge sorting out a few references like this.

That's all I have time for right now.

Title: Re: Game loads - content not there... lessons in diagnostics
Post by: Typhoon Ib on March 16, 2015, 10:38:06 AM
Yea, that stuff confuses the crap out of me. i literally went  O.O when i took the time to read it... 

but...?
true... that sfs file ain' there.

... i shoulda' kept my first install  via the V1 torrent instead of starting over.

timeconsuming screwups...
Title: Re: Game loads - content not there... lessons in diagnostics
Post by: Typhoon Ib on March 16, 2015, 10:40:14 AM
ah!
"unexpected end of archive"...
that's why.
i guess.
[dont have a log...]

redownloading...