Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 2 [3] 4   Go Down

Author Topic: Griffon Spitfires Mk12 and Mk14s  (Read 32507 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zeton

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Re: Griffon Spitfires Mk12 and Mk14s
« Reply #24 on: December 07, 2011, 02:56:44 AM »

Hi,

Is possible to have Spitfire MK XIV E?
There is MK XIV C and LF XIV E.
I don't like to fly with shorter wings that's why i choose MK XIV but 2x20mm and 4x7,69 mm seems for me worst gun mix that 2x20mm and 2x0.5 inches.
Logged

steph12

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 213
  • Quid Si Coelum Ruat
Re: Griffon Spitfires Mk12 and Mk14s
« Reply #25 on: January 11, 2013, 08:18:25 AM »

Thanks a lot!!! We would have been missing something without these one!!!
Logged

cgagan

  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 4808
Re: Griffon Spitfires Mk12 and Mk14s
« Reply #26 on: July 25, 2013, 04:34:34 AM »

They work with SAS ModAct5.1 (412) 8)
Logged

Fresco23

  • Part-Time Skinner
  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 2184
  • F.A.C. #23
Re: Griffon Spitfires Mk12 and Mk14s
« Reply #27 on: October 29, 2013, 12:26:38 PM »

These are great! Is there a template for these?
Logged
cogito, ergo sum armatus

Spitwulf

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 288
  • NEC IN SOMNO QUIES
Logged

Fresco23

  • Part-Time Skinner
  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 2184
  • F.A.C. #23
Re: Griffon Spitfires Mk12 and Mk14s
« Reply #29 on: October 29, 2013, 01:02:50 PM »

I must have overlooked these! thanks a million!   :)
Logged
cogito, ergo sum armatus

Fresco23

  • Part-Time Skinner
  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 2184
  • F.A.C. #23
Re: Griffon Spitfires Mk12 and Mk14s
« Reply #30 on: October 29, 2013, 03:21:23 PM »

LOL....  :-\  ...working on a late/postwar baremetal mk-XIVc skin

two things...

first: those griffon engine bulges are tricky to paint! but I figured it out! awesome!  ;D

second: on the fifth test skin, I accidentally merged and saved the template as a .bmp without first saving the working .psd... SO... I get to start over now! .. not so awesome!  :)

Logged
cogito, ergo sum armatus

Stefan SG

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 434
  • Braver than you believe. Stronger than you seem.
Re: Griffon Spitfires Mk12 and Mk14s
« Reply #31 on: November 08, 2014, 01:52:20 PM »

Unfortunately retractable tail wheels of Spitfire Mk.XII/XIV don't work properly in 4.12.
Logged

Ass Eagle

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 939
Re: Griffon Spitfires Mk12 and Mk14s
« Reply #32 on: November 16, 2014, 09:31:13 AM »

Unfortunately retractable tail wheels of Spitfire Mk.XII/XIV don't work properly in 4.12.

Works perfectly in my SAS modact v5.3, 4.12.2 game.
Logged

Stefan SG

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 434
  • Braver than you believe. Stronger than you seem.
Re: Griffon Spitfires Mk12 and Mk14s
« Reply #33 on: November 16, 2014, 10:08:27 AM »

Finally I found that Spitfire Mk.XII/XIV work perfectly if the mod below is installed.

http://www.sas1946.com/main/index.php/topic,18838.msg202495.html#msg202495

Or simply extract classfile 00B509F2DD168B52 from the mod mentioned above and put in any folder You wish.

Unfortunately retractable tail wheels of Spitfire Mk.XII/XIV don't work properly in 4.12.

Works perfectly in my SAS modact v5.3, 4.12.2 game.
Logged

Darkwind

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 240
Re: Griffon Spitfires Mk12 and Mk14s
« Reply #34 on: August 11, 2015, 10:50:23 PM »

FYI: These birds are now kicking butt in the skies of 4.13!  8)
Logged

boogabooga

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 177
Re: Griffon Spitfires Mk12 and Mk14s
« Reply #35 on: August 19, 2016, 08:45:41 PM »

Do the Spitfire Mk XII Early and Late share he same 3D model?

I thought that at one time the "Early" was modelled with a fixed tailwheel and the "Late" with the retractable, but I could be confused.

It's perfectly fine if the 3D model is supposed to be the same, I just want to make sure that there is no conflict in my install.
Logged
Pages: 1 2 [3] 4   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 27 queries.