Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 2 [3] 4   Go Down

Author Topic: Landing Ship, Tank  (Read 17497 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

crazydog

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 82
Re: Landing Ship, Tank
« Reply #24 on: July 24, 2010, 09:31:27 PM »

hello, is there a filefront link?
I can't download from megaupload
thank you
Logged

lese-junkie

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 21
Re: Landing Ship, Tank
« Reply #25 on: July 24, 2010, 10:53:01 PM »


Sorry, i have to apologize, I make a mistake, the name of modder is Iacota not Lacota, original post corrected.
The mod is here on AAS (ex AAA) 5 ships takes shippack2's free slots and the other replace some original ships.

Thank you.

I thought, there would be even more freighter.
Such river boats are not so interesting.

Are there even more ships except the ShipPack and Iacota's Mod?
Logged

woofiedog

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 364
Re: Landing Ship, Tank
« Reply #26 on: July 24, 2010, 11:18:30 PM »

Thank's for a much needed ship... excellent work!  :)
Logged

Solo

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 22
Re: Landing Ship, Tank
« Reply #27 on: July 25, 2010, 02:23:17 AM »

Thank you.
I thought, there would be even more freighter.
Such river boats are not so interesting.
Are there even more ships except the ShipPack and Iacota's Mod?

For missions création on certain maps it's nice to have those ships. And i like the Tramp repaint. i've replaced the original one by the Iacota's version.
Second interest, while building a modded dedicated server, no more error messages due to empty folders used by shippack2 free slots.
Logged

PO_MAK_249RIP

  • CMON U SPURS!
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1524
Re: Landing Ship, Tank
« Reply #28 on: July 26, 2010, 07:20:14 AM »

Keep getting a message from Megaupload stating 'the server shows you dont have permission to download this file' ?? HTTP 403 error?

Can anyone post a d/l somewhere else ??
Logged
Corsair Carbide case, Intel core i5 4690 3.5ghz with Arctic Cooler, Asus Rock H97 performance, Gainward windforce OC GTX 960 2GB, 8GB Corsair Vengeance 1600mhz, 256GB Crucial SSD, 500GB Seagate HDD, LG M Disc DVD rewriter, Windows 10 64bit.

SAS~Malone

  • flying as #46 with the FAC
  • Editor
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 14423
  • proud member of that 'other' site
Re: Landing Ship, Tank
« Reply #29 on: July 26, 2010, 10:20:16 AM »

Malone your PM inbox is full. The answer for your question is yes.

S!

thanks man, let me go clear out that darn inbox...appreciated.  ;) :)
Logged
.....taking fun seriously since 1968.....  8)

Flakiten

  • SAS Honourable Member
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 108
    • Grupo Aeronaval Embarcado Virtual
Re: Landing Ship, Tank
« Reply #30 on: July 26, 2010, 11:24:09 AM »

New download links added.

S!
Logged

Plowshare

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 588
Re: Landing Ship, Tank
« Reply #31 on: July 30, 2010, 07:54:10 PM »

This ship was made for been used with FS´s ShipPack2. It occupies ship4 slot of the pack.

I dl'd from the link for using this without ShipPack2 and installed it just fine. I DO have ShipPack2 but decided to see if I could add this using the information supplied and it works great.

A question I have is: how many ships can I put into this game. I dl'd and installed the 3 AmericanHeavyCruisers and now this one. I'd like to clone a couple of the cargo ships with different skins and, if that works, do the same to add more CVLs and CVEs. I understand completely the amount of text that needs to be added to the ships.ini, chiefs.ini, technics_ru.ini, and stationary.ini and of course the related changes to said text. I just don't want to go to a ton of work and find out afterward it was all in vain.

Any answer?
Logged

Whiskey_Sierra_972

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 5454
  • In memory of my beloved hero: Saburo SAKAI!
Re: Landing Ship, Tank
« Reply #32 on: August 01, 2010, 01:55:30 AM »

@ Plowshare

Cloning ships don't involve only text in the _ini sections....you must have a new slot for every ship cloned/realized to make it work alone!

So your work can't be useful if you don't make or find someone that 'll do a new slot for every ship you like to realize!

I hope that you 'll find someone and that even the Lacota ship can be added as new slot so we can have all available ships!

cheers

walter
Logged

Plowshare

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 588
Re: Landing Ship, Tank
« Reply #33 on: August 01, 2010, 07:54:07 AM »

Walter Solito:

Thanks for the answer; it's saved me time wasted trying something that won't work. I've found references to using free slots in ShipPack. How do I use these? I've got four folders that are empty in the ShipPack folder in Mods.

On a somewhat related note I've gone through the various .ini and .properties files related to the ShipPack and moved the text around so the menu is a little more logical in regards to Allied and Axis ships being together and more descriptive names for the ships like 'IJN Partial Sunk Destroyer' rather than 'SmallWreck'.

Thanks again

Bob
Logged

SAS~Csocso

  • Aviator Mod Team
  • SAS Honourable Member
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 361
Re: Landing Ship, Tank
« Reply #34 on: August 01, 2010, 11:03:39 AM »

Thank you Flak and Sani, very cool ship. 8)
Logged

Plowshare

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 588
Re: Landing Ship, Tank
« Reply #35 on: August 02, 2010, 07:21:09 AM »

SAS~Gerax:

Share what? The .ini and .properties files or the paint jobs? I haven't started the paint jobs yet and may not since they need new slots but if you mean the files, sure I can do that. Let me know which you mean.

Bob

Logged
Pages: 1 2 [3] 4   Go Up
 

Page created in 0.047 seconds with 25 queries.