Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Which Fw-190 pack does BAT use?  (Read 210 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Venator77

  • Missioneer
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 590
Which Fw-190 pack does BAT use?
« on: September 13, 2019, 05:39:51 PM »

Looking through the German singles mod section, I noticed two different Fw-190 packs, one by C6_Claymore and one by Stefan SG.

Which one of these packs is used in BAT?
Logged

SAS~vampire_pilot

  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 4276
  • The man of a million fixes
Re: Which Fw-190 pack does BAT use?
« Reply #1 on: September 14, 2019, 02:52:20 AM »

I literally have no idea as this most likely dates back to CUP and honestly I would not be surprised if CUP/BAT had a "special" setup behind the scenes....

I must also add that any mod that replaces any BAT air class will not be able get its java coded loadouts into play. the cod loadouts in BAT will always be on top and if the weapons hooks aren't the same in your mod, then the whole aircraft will not work at all.
Logged

Venator77

  • Missioneer
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 590
Re: Which Fw-190 pack does BAT use?
« Reply #2 on: September 14, 2019, 05:49:25 AM »

I'm just asking because if BAT is using Stefan's 190s, then why is the Fw-190 A-1 missing?
Logged

SAS~vampire_pilot

  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 4276
  • The man of a million fixes
Re: Which Fw-190 pack does BAT use?
« Reply #3 on: September 14, 2019, 06:42:11 AM »

Same answer as above. However, I think we went over a few compatibility problems in the cockpit area of the FW-190 pack and also the 109 pack quite some time ago. So all in all, only Monty would know and if there's an actual reason, an incompatibility somewhere is my guess because that version was in CUP already, iirc.
Logged

Venator77

  • Missioneer
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 590
Re: Which Fw-190 pack does BAT use?
« Reply #4 on: September 14, 2019, 09:36:30 AM »

Is Monty around nowadays? I do want to know what he says about this.
Logged

SAS~vampire_pilot

  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 4276
  • The man of a million fixes
Re: Which Fw-190 pack does BAT use?
« Reply #5 on: September 14, 2019, 09:49:28 AM »

No, he's not around anymore.
But you sure can try and add the stand alone A1 and see how that goes for you. Sounds easy enough.

Bottom line is: in terms of java classes, not one single aircraft in BAT is identical to its stand alone mod if it exists. Every single aircraft class has been modified more or less elaborately during the java cleanup. So anything you find in BAT may be derived from some pack but will have evolved inside BAT.
Logged

Gubi

  • Flying Ass Clown #34
  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 711
Re: Which Fw-190 pack does BAT use?
« Reply #6 on: September 14, 2019, 09:57:28 AM »

Well put VP.
Logged
I am a moron.

Venator77

  • Missioneer
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 590
Re: Which Fw-190 pack does BAT use?
« Reply #7 on: September 14, 2019, 12:01:10 PM »

Where can I find a standalone Fw-190 A-1 mod?
Logged

Flying H

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1112
  • "And you can fly, high as a kite if you want to..
Re: Which Fw-190 pack does BAT use?
« Reply #8 on: September 14, 2019, 01:20:43 PM »

@Venator77, ask google.
Logged
And you can fly, high as a kite, if you want to.........

SAS~vampire_pilot

  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 4276
  • The man of a million fixes
Re: Which Fw-190 pack does BAT use?
« Reply #9 on: September 14, 2019, 03:00:57 PM »

according to Mike you are a runner for an award with that question
https://www.sas1946.com/main/index.php/topic,20351.msg686234.html#msg686234
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.013 seconds with 26 queries.