Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Old BANZAI Campgn  (Read 650 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

darky1958

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 329
  • Ne discere cessa.....
Old BANZAI Campgn
« on: July 06, 2019, 03:06:28 PM »

Hallo Everyone !
I have a problem with old campagn ( banzai) again.
After the final mission of the campagn the game does not show the end of a campagn.
The game try to load the next mission the no exist and freeze.
Enybody knows something about this problem ?
Regards
Darky
Logged

greybeard

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1676
  • diligo veritatem
    • Old stuff about RB3D and a tiny "IL2 corner"
Re: Old BANZAI Campgn
« Reply #1 on: July 07, 2019, 03:14:32 AM »

You should give precise references for this campaign (exact name, author, version, static / DGen / DCG ...). Better still if you post the link from where you downloaded it, so one can go and see directly what you're talking about.
Logged
CPU: AMD Athlon 64 - RAM: 2GB DDR @ 201 MHz - MoBo: ASUSTeK Computer INC. A8N-SLI (Socket 939) - Vidcard: 1024MB NVIDIA GeForce 9400 GT (Club3D) - Screen: L1750SQ (1280x1024@75Hz) - Audio: Realtek AC'97 Audio.

SAS~vampire_pilot

  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 4276
  • The man of a million fixes
Re: Old BANZAI Campgn
« Reply #2 on: July 07, 2019, 03:49:51 AM »

It's an old payware campaign.

All the files look correct to me. List and .mis files are matching.

as always, a log would help.
Logged

darky1958

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 329
  • Ne discere cessa.....
Re: Old BANZAI Campaign
« Reply #3 on: July 07, 2019, 04:51:04 AM »

Hallo
Thanks guys for your reply.
Yes , Vampit is right.
It is the old payware . I bought the original of this campaign as adds on CD. ( No copy)
I can play all mission normal , but the game does not see , that the last mission is at the same time the end of the campaign.
But the game is looking for the next mission that does not exist and can not be positively loaded with it
I really don´t know why ?!
Regards
Darky
Logged

SAS~vampire_pilot

  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 4276
  • The man of a million fixes
Re: Old BANZAI Campgn
« Reply #4 on: July 07, 2019, 06:57:16 AM »

which campaign is it exactly? there are several.

and a log would still help
Logged

greybeard

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1676
  • diligo veritatem
    • Old stuff about RB3D and a tiny "IL2 corner"
Re: Old BANZAI Campgn
« Reply #5 on: July 08, 2019, 12:33:33 AM »

There are not enough info to detect possible glitch. You continue to refuse saying exact name of campaign and its type (static, DGen, DCG). As said by Vampire, a log would be much helpful too.

Yesterday I spent half a day to detect that a DGen campaign of mine was crashing when a certain squadron was picked by mission generator, because, from a game version to next, its name was changed adding... an underscore!

Details are important!
Logged
CPU: AMD Athlon 64 - RAM: 2GB DDR @ 201 MHz - MoBo: ASUSTeK Computer INC. A8N-SLI (Socket 939) - Vidcard: 1024MB NVIDIA GeForce 9400 GT (Club3D) - Screen: L1750SQ (1280x1024@75Hz) - Audio: Realtek AC'97 Audio.

darky1958

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 329
  • Ne discere cessa.....
Re: Old BANZAI Campgn
« Reply #6 on: July 08, 2019, 01:34:06 PM »

Thank again for your reply !
This is the static campaign : BANZAI ! USN Bomber , Copyright   2005 X1 Software
The game is in German : Banzai ! Luftkrieg über dem Pazifik , eine Erweiterung zur Flugsimulation Pcific Fighters
In Log nothing special , only one error
Code: [Select]
INTERNAL ERROR: HierMesh: Wrong chunk idx (-1, N:108)
[18:56:51]
[18:56:51] at com.maddox.il2.engine.HierMesh.Material(Native Method)
[18:56:51]
All log is too big to send .

Thanks for your help readiness

Regards

Darky
Logged

greybeard

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1676
  • diligo veritatem
    • Old stuff about RB3D and a tiny "IL2 corner"
Re: Old BANZAI Campgn
« Reply #7 on: July 09, 2019, 02:03:39 AM »

I read on the internet that campaign is for Pacific Fighters: where you are playing it now? Maybe the current environment (BAT, for instance) is not compatible.

Sorry, but I don't know that kind of error, apparently not related, though, to missions sequence.

Could you simply check that last item in file campaign.ini has its relevant files, say, last.mis and last.properties? They could have been erased erroneously...

Static missions aren't my forte: you could PM Poltava, which is a master in this matter.
Logged
CPU: AMD Athlon 64 - RAM: 2GB DDR @ 201 MHz - MoBo: ASUSTeK Computer INC. A8N-SLI (Socket 939) - Vidcard: 1024MB NVIDIA GeForce 9400 GT (Club3D) - Screen: L1750SQ (1280x1024@75Hz) - Audio: Realtek AC'97 Audio.

vpmedia

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 6227
  • www.vpmedia.hu/il2
    • VPMEDIA SKINS
Re: Old BANZAI Campgn
« Reply #8 on: July 09, 2019, 04:13:54 AM »

It probably freezes while trying to play a track, if that's the case then you can edit it out of your campaign.ini.

darky1958

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 329
  • Ne discere cessa.....
Re: Old BANZAI Campgn
« Reply #9 on: July 09, 2019, 02:59:49 PM »

I solved the problem !
I have to admit that Istvan has led me to the idea, thank you.
There is a video connected with the campaign, which does not exist in the current state of the game.
For the campaign to work, you must delete the campaign termination files in the campaign.ini and .mis
Thank you for your interest
greetings
Darek
Logged

greybeard

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1676
  • diligo veritatem
    • Old stuff about RB3D and a tiny "IL2 corner"
Re: Old BANZAI Campgn
« Reply #10 on: July 10, 2019, 01:45:54 AM »

Glad you solved the problem! Ad majora!
Logged
CPU: AMD Athlon 64 - RAM: 2GB DDR @ 201 MHz - MoBo: ASUSTeK Computer INC. A8N-SLI (Socket 939) - Vidcard: 1024MB NVIDIA GeForce 9400 GT (Club3D) - Screen: L1750SQ (1280x1024@75Hz) - Audio: Realtek AC'97 Audio.
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.013 seconds with 25 queries.