Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Campaigns Not Working  (Read 203 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

HentiSenpai

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Campaigns Not Working
« on: March 09, 2019, 04:41:17 AM »

For a while my Luftwaffe, Fighter (Centre) campaign wouldn't start and would continuously flicker and the only way to close IL-2 is by opening task manager. Then a few months following this happened to my USAAF Fighter campaign, and a few days after that all of my campaigns are broken. The video shown doesn't show how quickly the flickering is actually happening. Any help is appreciated, thanks.

Logged

vpmedia

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 6173
  • www.vpmedia.hu/il2
    • VPMEDIA SKINS
Re: Campaigns Not Working
« Reply #1 on: March 09, 2019, 08:17:37 AM »

That's a stock campaign, it should work with any modpack or game version.

Which modpack are you using?

Can you post your DgenERROR.log contents?

HentiSenpai

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Campaigns Not Working
« Reply #2 on: March 09, 2019, 04:04:30 PM »

I'm using the BAT modpack and game version 4.12.2. And I'm not sure where to find the DgenERROR.log, where would I find that? Also I'd thought I'd mention, now trying to use the Quick Mission Builder crashes my game.
Logged

HentiSenpai

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Campaigns Not Working
« Reply #3 on: March 23, 2019, 06:26:18 PM »

Anyone have a possible solution? I've tried a fresh reinstall and it didn't fix the issue.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.024 seconds with 25 queries.