Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 2 3 4 [5]   Go Down

Author Topic: Had a working 3.3, but no joy with new 3.4  (Read 888 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

KingTiger503

  • Legendary History Luftwaffe Elite Ace
  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 748
  • KT503 Elite
Re: Had a working 3.3, but no joy with new 3.4
« Reply #48 on: October 12, 2018, 05:27:44 AM »

Hey Dietz, We are All to Hear it, But your Art is Very Extremely Beautiful. I am Proud of you man.


Best Regards KT503
Logged
My Greatest and Best Regards KT503

whistler

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 643
Re: Had a working 3.3, but no joy with new 3.4
« Reply #49 on: October 12, 2018, 06:07:34 AM »

Gentlemen....we have lift-off,,,with everything at "Line Backer"!

Well done dietz! Your last step is to make sure you have the right dlls.

From this post:
Quote
Launch The Jet Age and go look at the Hind helicopter in the QMB Preview Window.  If it looks normal you are good to go.  If its a hideous naked mole rat pink you need the other DLLs

Check your Hind helicopter in the QMB Preview Window and share a screenshot. We will advise afterwards.
Logged

dietz

  • Supporter
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 743
  • " Keep watching the skies...."
    • Art of James Dietz
Re: Had a working 3.3, but no joy with new 3.4
« Reply #50 on: October 12, 2018, 08:04:45 AM »

Glad to see that we have you aboard again dietz, my regards ;)
Your artwork looks really nice. Would you mind to offer a couple of these to our BAT devs for integration into the BAT splashscreens?

]cheers[
Mike
U-bet-Its the least I can do for this sim that has brought me hours of pleasure & some moments of frustration ( just joking...) What would you like to see?I could even provide one or two for DoF as well...









Logged

SAS~vampire_pilot

  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 2578
  • The man of a million fixes
Re: Had a working 3.3, but no joy with new 3.4
« Reply #51 on: October 12, 2018, 09:15:15 AM »

Awesome work, Dietz!
Logged

sturmbock

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 44
Re: Had a working 3.3, but no joy with new 3.4
« Reply #52 on: October 13, 2018, 03:46:36 PM »

It's amazing!!!
Logged
Pages: 1 2 3 4 [5]   Go Up
 

Page created in 0.021 seconds with 26 queries.