Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 10   Go Down

Author Topic: B.A.T. V3.1 OPERATION SEALION  (Read 43884 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Barkhorn1x

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 336
Re: B.A.T. V3.1 OPERATION SEALION
« Reply #36 on: August 11, 2017, 10:28:38 AM »

everything seems to default to the Piper Cub.
Sounds interesting and it's definitely not normal.
Besides the fact that quite likely you will have to reinstall BAT from scratch, I'd be keen to see a logfile of this incident.

BAT 13
What's that?

Best regards - Mike

Yes. There is no BAT 13.  It's BAT version 3.1 Sealion
Logged

Barkhorn1x

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 336
Re: B.A.T. V3.1 OPERATION SEALION
« Reply #37 on: August 11, 2017, 10:34:00 AM »

Mike - your "definitely not normal" seems to describe my efforts perfectly.  As I had told you, BAT was working just fine previously.  Had a number of campaigns going, with aircraft such as P-40E's, Corsair's, etc.  Same as single missions.  Now they are all gone.  Most telling to me is when I go into QMB and the little drop down thing from which you chose aircraft, most of mine are not there any longer.   A bunch of German ones are, no Russian, few U.S., no Japan, a few GB.  Those are the only nationalities I ever use in my play.  Air.ini doesn't show them either.  Oh well, such is life.  Thanks.  Oh, and I did Checkpoint Charlie before I did Sealion as suggested, with all JSGME mods disabled.  I followed directions.

OK, for everyone experiencing these issues; Do you have #WAW BOB Boost mod enabled via JSGME? I am guessing you do as what it does is limit the Air.INI file to 1940 era a/c ONLY.  With it enabled you will not be able to select/fly P-40Es, Corsairs, P-51s, etc. as they weren't in production in 1940.  Roll back that mod and all will be OK again.
Logged

duffys tavern

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1166
Re: B.A.T. V3.1 OPERATION SEALION
« Reply #38 on: August 11, 2017, 10:47:46 AM »

everything seems to default to the Piper Cub.
Sounds interesting and it's definitely not normal.
Besides the fact that quite likely you will have to reinstall BAT from scratch, I'd be keen to see a logfile of this incident.

BAT 13
What's that?

Best regards - Mike
Sorry Mike, got my numbers backward. That's 1.3. Thanx. Found & fixed.
Logged

Mission_bug

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 4423
Re: B.A.T. V3.1 OPERATION SEALION
« Reply #39 on: August 11, 2017, 12:53:05 PM »

Thank you very much to all involved in the latest updates, all good so far in my install, really appreciated. 8)


Wishing you all the very best, Pete. ;D
Logged

ashton1972

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 59
Re: B.A.T. V3.1 OPERATION SEALION
« Reply #40 on: August 11, 2017, 05:02:34 PM »

Dear Monty,

  Thank-you and anybody else who contributed! Outstanding! We in the USA have always appreciated our Aussie allies and friends!

                                   Your Mate,
                                              Ashton1972
Logged

Peachy9

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 139
Re: B.A.T. V3.1 OPERATION SEALION
« Reply #41 on: August 12, 2017, 06:02:48 AM »

All
Thanks for all the hard work - truly Excellent.
Logged

Peachy9

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 139
Re: B.A.T. V3.1 OPERATION SEALION
« Reply #42 on: August 12, 2017, 06:10:27 AM »


For reference - Using the installer - I get these two errors In extraction in Operation_Sealion_01

Extract : samples\Speech\CN\Actor6\damn1.wav
  Error: Permission denied
Extract : #JTW3\Classes-ObjectsAir\FCA4B7A023FB538E
  Error: Permission denied

I managed to extract the files fine using 7Z - these two files were marked as read only when I looked at their properties - all of the others weren't. So I used manual extraction and install and it worked fine

Logged

nyali

  • Supporter
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 499
Re: B.A.T. V3.1 OPERATION SEALION
« Reply #43 on: August 12, 2017, 06:17:57 AM »

Fantastic as always Monty  8)

As per my usual awkward behaviour, i performed both installer and manual versions for this and checkpoint charlie, both work flawlessly as expected...

Many thanks, now go drink a few well earned beers  ;)
Logged

Jochem Hraback

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 34
Re: B.A.T. V3.1 OPERATION SEALION
« Reply #44 on: August 12, 2017, 06:48:18 AM »

Clean install with 4.12.2m + Bat 01 to 29 + Checkpoint Charlie. All is working fine. But once Sea Lion installed, I can't use quick mission anymore or read replay; CTD. is it the same thing for you ?
Logged

ol' Navy

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 582
Re: B.A.T. V3.1 OPERATION SEALION
« Reply #45 on: August 12, 2017, 06:59:12 AM »

All working fine now, even for us pea brains.  "As advertised".  Thanks.
Logged

Barkhorn1x

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 336
Re: B.A.T. V3.1 OPERATION SEALION
« Reply #46 on: August 12, 2017, 07:12:52 AM »

Clean install with 4.12.2m + Bat 01 to 29 + Checkpoint Charlie. All is working fine. But once Sea Lion installed, I can't use quick mission anymore or read replay; CTD. is it the same thing for you ?

See my post above; Reply #37.
Logged

Jochem Hraback

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 34
Re: B.A.T. V3.1 OPERATION SEALION
« Reply #47 on: August 12, 2017, 07:23:03 AM »


See my post above; Reply #37.

I never used this mod but thx for the help...
Logged
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 10   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 26 queries.