Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 2 [3]   Go Down

Author Topic: Colored Smoke (v 1.1)  (Read 10694 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Verhängnis

  • Unofficial Heinkel Fan
  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1496
Re: Colored Smoke (v 1.1)
« Reply #24 on: December 08, 2010, 10:43:28 PM »

I cant seem to be able ti find the right Files folder to place these, can anyone help? :(

First of all what Mod pack are you using or Mod activator?
Logged

JG26 von Richten

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 155
  • Go dance with the Angels!
Re: Colored Smoke (v 1.1)
« Reply #25 on: December 11, 2010, 05:31:36 PM »

I cant seem to be able ti find the right Files folder to place these, can anyone help? :(

First of all what Mod pack are you using or Mod activator?

Im using mod activator 2.1
Logged

Verhängnis

  • Unofficial Heinkel Fan
  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1496
Re: Colored Smoke (v 1.1)
« Reply #26 on: December 11, 2010, 06:50:50 PM »

You need to place the mod itself in the "MODS" folder.

You then need to add the lines if any to the relevant files located here:

IL-2 Sturmovik 1946 SAS\MODS\STD\com\maddox\il2\objects
Logged

JG26 von Richten

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 155
  • Go dance with the Angels!
Re: Colored Smoke (v 1.1)
« Reply #27 on: December 13, 2010, 02:14:13 AM »

You need to place the mod itself in the "MODS" folder.

You then need to add the lines if any to the relevant files located here:

IL-2 Sturmovik 1946 SAS\MODS\STD\com\maddox\il2\objects

many thanks for your help friend :D
Logged

Cheyenne

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 50
    • Virtual 97th Bomb Group (H)
Re: Colored Smoke (v 1.1)
« Reply #28 on: April 16, 2011, 09:48:45 AM »

~S~
I put this smoke mod in the files as per say by the read me. However
when I check for them, they do not show up at all.
What can or shall I do?. I am using the SAS Modactartor 2.72 and
the SAS object files, also updated the buttoms to 8.2.
Thank You
Logged

Checkyersix

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1182
  • Dr. Frankenplane
Re: Colored Smoke (v 1.1)
« Reply #29 on: April 16, 2011, 10:54:30 AM »

Did you add the lines in the technics.ini?
Logged

Cheyenne

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 50
    • Virtual 97th Bomb Group (H)
Re: Colored Smoke (v 1.1)
« Reply #30 on: April 16, 2011, 11:10:25 AM »

~S~ Checkyersix
Yes I added it to the technics and stationary.ini and they do not appear
in the stationary objects at all.  I just have the smoke that was already
in the stationary objects.  Should I try and reinstall the smoke mod again?
Thank You
Logged

Checkyersix

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1182
  • Dr. Frankenplane
Re: Colored Smoke (v 1.1)
« Reply #31 on: April 16, 2011, 11:36:33 AM »

Yes try re-installing it...
Logged

Cheyenne

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 50
    • Virtual 97th Bomb Group (H)
Re: Colored Smoke (v 1.1)
« Reply #32 on: April 16, 2011, 12:16:14 PM »

~S~ Checkyersix
I tried and reinstalled the smoke mod, still no luck. I still get only smoke that
is already in the stationary objects. I put the lines in both and saved, still
no go. I am using the 4.10.1 with the SAS Modactator 2.72, with the SAS
Object Files and up-dated buttoms 8.5.
Any suggestion.
Logged

Cheyenne

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 50
    • Virtual 97th Bomb Group (H)
Re: Colored Smoke (v 1.1)
« Reply #33 on: April 17, 2011, 02:16:10 AM »

~S~ Checkyersix
I tried the smoke mod in HSFX 5.0.1 and it works. Now I like to know why
the smoke mod dose not work with the 4.10.1 with the SAS Modactator 2.72.
Like I said I have the SAS Object Files install and have the SAS Buttom ud dated
to the 8.5.
Logged

Whiskey_Sierra_972

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 5454
  • In memory of my beloved hero: Saburo SAKAI!
Re: Colored Smoke (v 1.1)
« Reply #34 on: April 17, 2011, 02:41:38 AM »

............I have the SAS Object Files..............

In that folder there are another static.ini files that is loaded before the one in the STD folder!

You should add the entry on the .ini files of the SAS Object folder!

If it work a better solution to avoid further trouble 'll be move them from such folder to STD folder (don't overwrite before the back up of the whole STD folder for insurance)
Logged
Pages: 1 2 [3]   Go Up
 

Page created in 0.012 seconds with 25 queries.