Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 ... 155 156 157 [158] 159 160 161 ... 166   Go Down

Author Topic: VP Modpack  (Read 428946 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

blackshark

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 194
Re: VP Modpack
« Reply #1884 on: June 14, 2018, 02:36:10 AM »

I fixed most of the problems with dgen. Install the patch from the first post, it has the latest version of dgen files.

sorry to bother you again, but I have a last question: I already installed patches 3+4 months ago "over" the Dgen that you suggested to me here: (http://www.sas1946.com/main/index.php/topic,50919.msg597549.html#msg597549);

so is it already ok or I should install the patch from post 1 (PATCHES http://www.mediafire.com/file/y1mwh136mger4d8/vp_modpack_patch.7z (both patches in one 7z file, 1.63GB)) over my installation ?
Logged

Arthur-A

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: VP Modpack
« Reply #1885 on: June 20, 2018, 06:31:26 PM »

Is there a way to add engine WEP flames to all aircraft? I've noticed that YAKs for example don't have those effects.
Logged

Refraction

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 8
Re: VP Modpack
« Reply #1886 on: June 22, 2018, 11:25:50 AM »

Hey VP team,

I am having an issue with selecting certain Pilot Career missions. I Don't have any added Campaign missions, just the ones that come with VP Modpack. What is happening is that when I select a certain campaign I will either get a single Beep when I click to generate the career and for others when I click the button to generate it doesn't give me a beep, but it returns me to the main menu. I know it has something to do with the DGen, but I can't seem to find it. Should I go ahead and get something like EnjoyrPatch 5.2 or something of that nature. I am using the latest patch for VP Modpack. If anyone knows a solution to this it would be awesome.
Logged

vpmedia

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 5909
  • www.vpmedia.hu/il2
    • VPMEDIA SKINS
Re: VP Modpack
« Reply #1887 on: June 22, 2018, 11:39:37 AM »

There's no team, just me. :)

Which campaign are problematic? In theory every campaign should generate, it was tested a while ago.

Please also post you DgenError.log.

Refraction

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 8
Re: VP Modpack
« Reply #1888 on: June 22, 2018, 02:54:28 PM »

It is quite a few missions that are failing to generate Mostly the RAF/USAAF Channel Missions and subsequent GB/USAAF Missions Missions. There would be a lot of DGenError logs to post with how many there are. A couple of  examples are Burma43 (First) and the second is FB_channel41. I am also including a Pastebin of another DGenErrorLOG which is for Normandy_DDay since this seems to be a longer Error log. It appears that a lot of them are either with the squadron (Even though I choose a different squadron and it still doesn't work) or with the Mapname or Finding said town/map.

Pastebin (Normandy_DDay): https://pastebin.com/TeH6W9dR

Code: [Select]
= DGen 4.0.0.9 (01/05/05) =
seed: 66490796
DGen initialization. Side: gb, Rank: 2
MaxBomberSkill=3
Distance=Any
Length=Medium
AI=Normal
Missions=Normal
AirIntensity=Medium
GroundIntensity=Medium
SlowFire=5.0
PromotionRate=1.000000
Career ID: Gb3
Burma
Error - mapname was expected

Code: [Select]
= DGen 4.0.0.9 (01/05/05) =
seed: 79477656
DGen initialization. Side: gb, Rank: 0
MaxBomberSkill=3
Distance=Any
Length=Medium
AI=Normal
Missions=Normal
AirIntensity=Medium
GroundIntensity=Medium
SlowFire=5.0
PromotionRate=1.000000
Career ID: Gb5
Normandy:FB_channel41
Inherits FB_channel41
Cannot find town Atlantis
Logged

vpmedia

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 5909
  • www.vpmedia.hu/il2
    • VPMEDIA SKINS
Re: VP Modpack
« Reply #1889 on: June 23, 2018, 08:19:34 AM »

It's weird because you seem to have DGen 4.0.0.9 (01/05/05), this previous report I've found (https://www.sas1946.com/main/index.php/topic,50919.msg597392/topicseen.html#msg597392) seem to have DGen 4.0.8.6 (17/04/08). Dunno where this difference comes from, since only the base pack has a dgen.exe, the patch does not.

vpmedia

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 5909
  • www.vpmedia.hu/il2
    • VPMEDIA SKINS
Re: VP Modpack
« Reply #1890 on: June 23, 2018, 08:23:58 AM »

Is there a way to add engine WEP flames to all aircraft? I've noticed that YAKs for example don't have those effects.

iirc the WEP flames are added by the Fly By mod of DaveB.

Refraction

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 8
Re: VP Modpack
« Reply #1891 on: June 23, 2018, 11:31:21 AM »

It's weird because you seem to have DGen 4.0.0.9 (01/05/05), this previous report I've found (https://www.sas1946.com/main/index.php/topic,50919.msg597392/topicseen.html#msg597392) seem to have DGen 4.0.8.6 (17/04/08). Dunno where this difference comes from, since only the base pack has a dgen.exe, the patch does not.

The only other change I have made is removing #SAS\!!00_0_FXEvolution_v4.12 and !CTO_Modact5 so I can use my toe brakes since these two were causing me to crash when using Engine Mod 2.8.5w. I'll try to replace my DGen folder from the original pack and patch again and I'll let you know
Logged

western0221

  • Modder
  • member
  • Online Online
  • Posts: 6262
  • Live in Japan
    • IL-2 itaki blog
Re: VP Modpack
« Reply #1892 on: June 23, 2018, 11:41:41 AM »

Is there a way to add engine WEP flames to all aircraft? I've noticed that YAKs for example don't have those effects.

iirc the WEP flames are added by the Fly By mod of DaveB.

I've not looked into that effect mod contents and java classfiles,
but once I was asked from someone as VP modpack's WEP flames are buggy ..... not only Yak, some air-cooled radial engine aircrafts or liquid-cooled V12 engine aircrafts don't show full flames for each exhaust pipes ..... like only left side flames are drawn or no flames drawn about specific types.

Only about WEP flames , I'm sure Engine mod 2.8.5w's Full throttle flame variant is bug free.
Logged

blackshark

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 194
Re: VP Modpack
« Reply #1893 on: June 25, 2018, 07:51:48 AM »

Hi VPmedia, I am enjoying you modpack.

One question, if I can: I would like to use "bombsight assist mod" (Unofficial PAL HUD Config with BombSight Assist: https://www.sas1946.com/main/index.php/topic,58010.0.html) and I ask you if you already know if it works with your modpack or not (if yes, where in the #SAS should I place it in priority ?).

I ask you because in the first post of that thread it says "This mod may not work if you have other HUD mods installed. This is the case of VP Modpack... I do not say it won't work, but be warned that VP Modpack comes with its own Hud modifications...."

thank you very much for your time.
Logged

whistler

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 597
Re: VP Modpack
« Reply #1894 on: June 25, 2018, 08:36:07 AM »

I do not remember changing anything on the speedbar. If you saw a screen with different speedbar, it was the PAL Visual Mod v9 (not included).
thank you very much, I thought it was included in VP pack

I just noticed this post. I have Visual Mod 9 in my VP-Modpack and I thought it was included by default but I was wrong it seems.

@blackshark, install either PAL Visual Mod v9 OR the standalone PAL HUD Config. They both will work fine in VP-Modpack. Top priority is always wise but they can go anywhere.

DaveB

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 58
Re: VP Modpack
« Reply #1895 on: June 26, 2018, 02:23:39 PM »

Posted by: western0221:
I've not looked into that effect mod contents and java class files,
but once I was asked from someone as VP modpack's WEP flames are buggy

In the two years that this mod has been used no one has come forward with complaints that the WEP flames are buggy. I tested this in a clean vpmedia's modpack. They were already written in Tiger33's UV3soundmod classes.  The only change I have made is in my v2.0 where the percentage of throttle is,  before they appear,  transitioning from orange to blue.

If someone has buggy WEP effect then suffice to say it's their doing by adding or changing files/mods to their game or adding my mod to a different modpack.

Now I did find a bug in my startup flame effect in the v2.0 of my mod which I hope has been fixed. Now all engines both player and AI should show the effect.
V2.0 links have been updated to reflect this bugfix.

For your knowledge both WEP and start effects are reliant on hooks written in the planes model files, so if the hooks are not there or their position is not correct then it has nothing to do with my mod 



DaveB

PS: While I still have some interest in doing this it might be nice to be given a chance to fix so called bugs instead of suggesting another bug free mod
Logged
Pages: 1 ... 155 156 157 [158] 159 160 161 ... 166   Go Up
 

Page created in 0.032 seconds with 26 queries.