Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 ... 6 7 8 [9] 10 11 12 ... 183   Go Down

Author Topic: VP Modpack  (Read 215755 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pilotpimpf

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 208
Re: VP Modpack
« Reply #96 on: April 10, 2016, 01:27:41 PM »

Absolutely wizard  :D
On my old steam driven PC Im getting much better frame rates and even its concentrated on WWII
Which is why I bought IL2 when it  first came out, thank you for all the work that went into this .
 
Logged

SkyHigh

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 300
Re: VP Modpack
« Reply #97 on: April 10, 2016, 02:02:16 PM »

Ah, now, Poltava's great, but VP definitely has the presidency!

+1  ;)

Poltava, you're the King of Kampaigns!
Logged

RealDarko

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 2039
Re: VP Modpack
« Reply #98 on: April 11, 2016, 01:12:28 PM »

Getting a load.ini error on Okinawa map.
Logged

SAS~Poltava

  • Avid FMB user
  • SAS Honourable Member
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 3166
  • Keep calm and carry on
    • Check out my modded campaigns
Re: VP Modpack
« Reply #99 on: April 11, 2016, 01:27:27 PM »

Here is my recent addition of airplanes to this package.
All aircraft flying perfect and no problems.

And what about the FPS?
Logged
My aim: to build campaigns for Mods! You can find them here: http://mission4today.com/index.php?name=Downloads3&file=search&sa=740

Cpl.LouisLeBeau

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: VP Modpack
« Reply #100 on: April 12, 2016, 03:03:54 AM »

Hi all!

First of all, I am pretty new to the game, had heard of it for ages but never came down to actually getting into it. I find it incredible to find a community still active for such an old game, and, how good do this still looks thanks to guys like VP and the C.U.P team. incredible!

I dont mean to be ungrateful to VP, but I was wondering if there was a way to use the CUP sounds (or any other pack) to run in place of the VP ones. I saw there was a sound mod in the #SAS folder but not sure if it is active as the sounds seem pretty stock standard, and can't see an option in jsgme.

Other question: when I installed VP, that made "disapear" my CUP/WAW option in il selector - is there a way to have both pack installed on one il2?

Hopfully i dont come across the wrong way, I keep finding myself impressed and really enjoying il2, much more in fact that clod or dare i say, war thunder sim mode - so thanks a million for making this happen!
Logged

Gatrasz

  • Supporter
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 795
  • Dead but dreaming...
Re: VP Modpack
« Reply #101 on: April 12, 2016, 05:20:07 AM »

Other question: when I installed VP, that made "disapear" my CUP/WAW option in il selector - is there a way to have both pack installed on one il2?

Hi ! As a matter of fact, it would be better to extract/install both modpacks (C.U.P. and VP's) on two different folders / directories, and then, reuniting them in one install to avoid the files to overwrite themselves. By the way, this thread could show a problem that looks like the same :

http://www.sas1946.com/main/index.php/topic,45814.msg511871.html#msg511871

But first of all, you'll find here how to use the last version of Il2 Selector :

http://www.sas1946.com/main/index.php/topic,35642.0.html
Logged

vpmedia

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 6228
  • www.vpmedia.hu/il2
    • VPMEDIA SKINS
Re: VP Modpack
« Reply #102 on: April 12, 2016, 06:28:13 AM »

I'm not familiar with CUP folder structure or its improvements on the sounds.
Imho every modpack needs its own install.
This pack uses Jivers soundmod.

vpmedia

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 6228
  • www.vpmedia.hu/il2
    • VPMEDIA SKINS
Re: VP Modpack
« Reply #103 on: April 12, 2016, 06:51:38 AM »

My splash screens are in the GUI folder, the rest is standard SAS Modact 5.3 files.

PO_MAK_249RIP

  • CMON U SPURS!
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1546
Re: VP Modpack
« Reply #104 on: April 13, 2016, 01:23:43 AM »

Hi VP can your new textures be extracted from this pack and used in CUP? Does this pack incluce the "Grain tower"?
I've been without my gaming PC for several months due to our container going to the wrong port after moving overseas so im a bit behind with everything!! So apologies if this is a stupid question!

Mick

Sent from my SM-T530 using Tapatalk

Logged
Corsair Carbide case, Intel core i5 4690 3.5ghz with Arctic Cooler, Asus Rock H97 performance, Gainward windforce OC GTX 960 2GB, 8GB Corsair Vengeance 1600mhz, 256GB Crucial SSD, 500GB Seagate HDD, LG M Disc DVD rewriter, Windows 10 64bit.

RealDarko

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 2039
Re: VP Modpack
« Reply #105 on: April 13, 2016, 02:26:25 AM »

Don't know If this is the proper place for bug reporting or If a PM would have been better, but I'm getting load.ini errors in several maps. At the moment Okinawa, New Guinea and Palau. I will keep testing.
Logged

vpmedia

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 6228
  • www.vpmedia.hu/il2
    • VPMEDIA SKINS
Re: VP Modpack
« Reply #106 on: April 13, 2016, 03:08:23 AM »

Don't know If this is the proper place for bug reporting or If a PM would have been better, but I'm getting load.ini errors in several maps. At the moment Okinawa, New Guinea and Palau. I will keep testing.

OpenGL or DirectX? What does the logfile say?

vpmedia

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 6228
  • www.vpmedia.hu/il2
    • VPMEDIA SKINS
Re: VP Modpack
« Reply #107 on: April 13, 2016, 03:18:18 AM »

Hi VP can your new textures be extracted from this pack and used in CUP?

You dont need to extract, everything is in the #SAS folder:
TEXTURES_Buildings, STATIC_BUILDINGS_Stgrad_grain_silo, etc.

The Static.ini is located in #SAS\STD\com\maddox\il2\objects\ as usual.
Pages: 1 ... 6 7 8 [9] 10 11 12 ... 183   Go Up
 

Page created in 0.014 seconds with 27 queries.