Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 ... 141 142 143 [144] 145 146 147 ... 182   Go Down

Author Topic: VP Modpack  (Read 213892 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

~Wolf~

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 113
  • Location: Germany
Re: VP Modpack
« Reply #1716 on: December 17, 2017, 10:57:54 AM »

can someone give me the links of all 4 Patches ?
Logged

Viron84

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Re: VP Modpack
« Reply #1717 on: December 21, 2017, 12:04:12 PM »

I wish you all a merry christmas and a happy new year

IL2 FOREVER  :P

Greez from Z├╝rich
Logged

bestekampfpilot58

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 110
Re: VP Modpack
« Reply #1718 on: December 22, 2017, 02:58:18 AM »

Greetz all!!

Hi vpmedia,
Just recently after about a year hiatus from your VP-modpack I returned to it, and fired it up, and bada bing!, it ran as smooth as silk!!
Then I downloaded 1-6 of your mod patches and installed them. I immediately noticed the damage layer modeling that you had added!
That damage layer adds a distinctive uniqueness to the damage modeling on the planes!! VERY NICE!! Good Job!!   8) 8) ;D ;D :o :o
By contrast the stock damage modeling is pretty poor, and really  kinda sad to look at. :-[  Thanks to modders like you, this game has been
immensely enhanced over the past 10 years or so. The last time I tried your VP mod pack I could not get Claymores Fw190 pack to run, I'm
gearing up to try it again...BTW, just how many mod patches did you make? If I d/l them all, is there any specific order to install these patches?
Once again, GOOD JOB on your mod pack and your mod pack patches! Please keep on producing such high quality AWESOME work!!!   8) 8)
I wish you and all here, a MERRY CHRISTMAS, and a HAPPY NEW YEAR!!!

Horrido!
Logged

wing431

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: VP Modpack
« Reply #1719 on: December 25, 2017, 08:46:03 AM »

I have the follow problem:

I have installed (the german) version with MegaUpdate to 4.12. Then i have installed the VP Modpack and the complete Patch. If i start the game i get the start screen with the picture, the load information remains 5 %, after some seconds close the picture and i am again on the desktop. RAM (512 k) is ok.
Logged

wing431

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: VP Modpack
« Reply #1720 on: December 25, 2017, 03:28:37 PM »

All problems solved
Logged

DHumphrey

  • Observer
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 454
Re: VP Modpack
« Reply #1721 on: January 03, 2018, 02:09:31 PM »

Hello All ...

Happy New Year to everyone.  :)  I have a question, it may have already been asked prior to this as there are currently 144 pages to this thread.  The question I have is there a way to add the atomic bomb to the B-29 load-out?  It's very possible that this has been already accomplished I just don't know where to locate the load-out on this website.

Thanks in advance !!!  :)
Logged

vpmedia

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 6222
  • www.vpmedia.hu/il2
    • VPMEDIA SKINS
Re: VP Modpack
« Reply #1722 on: January 04, 2018, 07:11:07 AM »

Happy new year to you too!

You need to add this mod, Boeing B-29 Silverplate Atomic Bomber (v1.2):
https://www.sas1946.com/main/index.php/topic,7894.0.html

SAS~Gerax

  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 4625
Re: VP Modpack
« Reply #1723 on: January 04, 2018, 11:45:45 AM »

when you have (successfully) installed the Silverplate you can also try to add
this great mod by PAL "Radar for B-29SP (AN/APQ-13)":
https://www.sas1946.com/main/index.php/topic,43538.0.html
Logged
i7-4790K 4.00GHz, Asus Z97 Extreme 6, 16GB DDR3; 750GB SSDs, 2TB SSHD, 8TB int.+ext.HDs; Sound Blaster ZxR; Nvidia GTX 980 4GB, Acer 3840x2160 GSync; Win7 64bit. Logitech Extreme 3D Pro, Saitex Throttle Quadrant. Beyerdynamic DT880 Headphones.

DHumphrey

  • Observer
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 454
Re: VP Modpack
« Reply #1724 on: January 05, 2018, 02:37:06 PM »

Hello All,

I'm using the following version: 4.12.2m / with VPMod/SAS Modact v5.30

I've installed the latest version of the B-29 Silverplate mod.

I get this error "ONLY" after loading one or the other atomic bombs, Fatman or Little Boy:

"IL-2 6Dof/TlR enabled executable for modded IL-2 Sturmovik stopped working"

This error occurs at 30%, "aircraft loading"

The simulator runs as advertised when the following load-out is selected: default or empty

I've read this entire thread, all 9 pages, and this error has been hit on before, however there has been no reply as to how to actually correct the problem.

I have seen this post:

Hello hertzoflar,

start the Windows Task Manager/ Process... and stop/ end the "IL-2 6Dof/TlR enabled executable..."!

Start your game again.

If you get the same error massage again:

Start the...: IL-2 Selector.exe!

Make sure your "RAM usage" is not more than 512 MB.

Regards, Gerhard

However I'm running Windows 10 as my operating system (new Dell computer) and the Task Manager does not have IL-2 6Dof/TlR as an option to end in the list of processes.

I know that the B-29 mod is working for some of you ... so any help on how to correct this issue would be much appreciated.  Thanks.
Logged

Cloyd

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 399
Re: VP Modpack
« Reply #1725 on: January 05, 2018, 02:47:09 PM »

As the risk of sounding like a complete jerk...

You had a working version of the VPModpack, you decided to add a nuclear weapon to it, and now it does not work. The solution is simple - GET RID OF THE NUCLEAR WEAPON MOD! Yes, it will make a big BOOM, but what is the point?

Cloyd
Logged

DHumphrey

  • Observer
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 454
Re: VP Modpack
« Reply #1726 on: January 05, 2018, 03:00:00 PM »

Needed for the last mission of a campaign that I've built - 22 missions  :)
Logged

Justy

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: VP Modpack
« Reply #1727 on: January 06, 2018, 01:34:51 AM »

Hello, after installing the two patches for VP Modpack, I'm having trouble with the (Generic ETO) RAF 1939-1945 campaign.
I followed all the instructions for the patches, but now the campaign won't start. Clicking "start" just takes me back to the main menu.
Other campaigns appear to work fine. It's kind of annoying, as BoB is what I'm mostly playing.
Logged
Pages: 1 ... 141 142 143 [144] 145 146 147 ... 182   Go Up
 

Page created in 0.014 seconds with 25 queries.