Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 2 [3] 4   Go Down

Author Topic: Additional MODS on the SAS Gameserver  (Read 8103 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SAS~Storebror

  • Editor
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 17549
  • Failure is not an option.
    • What goes around comes around, you'll see
Re: Additional MODS on the SAS Gameserver
« Reply #24 on: September 08, 2015, 11:37:13 AM »

Oh wow...
Thanks for the log Gerhard.
For some reason one of the files in the patch pack has 0 bytes.

Until a new patch pack gets released, you can fix this error you copying the file
"<your UP3 game folder>\#UP#\UP3 #PATCH PACK#\3do\plane\TyphoonMkIBLate_(GB)\AroneL_D0.msh"
to the folder
"<your UP3 game folder>\#UP#\UP3 #PATCH PACK#\3do\plane\TyphoonMkIBLate_(Multi1)"
and overwrite the existing 0-byte-file there.

Best regards - Mike
Logged
Learn. Challenge. Improve. In loving memory of the times when I cared...

bomberkiller

  • Treffen sich zwei Jäger...!
  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 3260
  • Bf-109G-6/R6 = Bomber Killer
Re: Additional MODS on the SAS Gameserver
« Reply #25 on: September 08, 2015, 01:12:55 PM »

Hello Mike,

Yes, I have it! WUNDERBAR!

Thank you very much!

@ Nicholaiovitch:

Do what Mike wrote but at 1st: Deactivate per "jsgme.exe" the "#UP#_Patch_Pack_106_v3" (or whatever Patch-Pack you have).

2nd: Do the changes in 3do\plane\TyphoonMkIBLate...  ...and reactivate the Patch-Pack again!

Best regards, Gerhard  :)
Logged
FAC N° 9 ...cheers mein Schatz

Nicholaiovitch

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 83
Re: Additional MODS on the SAS Gameserver
« Reply #26 on: September 08, 2015, 04:11:33 PM »

Thanks chaps......I managed to get the Typhoon to load in a Quick mission but it failed to load in a Net dogfight mission......I will apply the fix ......thank you Storebror.

Bounder :)

Edit.....just tried an online mission and all is working......great stuff!

Previously I was getting the following errors:-
Code: [Select]
INTERNAL ERROR: Can't open file 'PaintSchemes/Regiments/thumbs.db.bmp'
File PaintSchemes/Regiments/thumbs.db.bmp NOT loaded
INTERNAL ERROR: BmpLoad_Pal8() - Bitmap 'PaintSchemes/Pilots/New Picture.bmp'Bad BMP Format!
Valid BMP format is only  uncompressed 8bit (palette) image
With width and height equals power of 2
Pilot PaintSchemes/Pilots/New Picture.bmp NOT loaded
INTERNAL ERROR: SectFile '3DO/Plane/TyphoonMkIBLate_(Multi1)/AroneL_D0.msh' is empty
WARNING: object '3DO/Plane/TyphoonMkIBLate_(Multi1)/AroneL_D0.msh' of class 'SkinTL' not loaded
INTERNAL ERROR: MeshObj: Can't load mesh 3DO/Plane/TyphoonMkIBLate_(Multi1)/AroneL_D0.msh
WARNING: object '3DO/Plane/TyphoonMkIBLate_(Multi1)/hier.him' of class 'HIM' not loaded
INTERNAL ERROR: HierMeshObj: Can't load HIM 3DO/Plane/TyphoonMkIBLate_(Multi1)/hier.him
INTERNAL ERROR: HierMeshObj: Can't load HIM 3DO/Plane/TyphoonMkIBLate_(Multi1)/hier.him

java.lang.RuntimeException: INTERNAL ERROR: HierMeshObj: Can't load HIM 3DO/Plane/TyphoonMkIBLate_(Multi1)/hier.him

Strange that I was able to get the Typhoon (late) to load before applying the fix but only in QMB
Logged

SAS~Skylla

  • moderator
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1594
  • Flying Ass Clown N°24
Re: Additional MODS on the SAS Gameserver
« Reply #27 on: September 22, 2015, 11:59:09 AM »

The VAP-250 Rearm fix has been added to the Recommended-List

Best Regards,
skylla
Logged
When all else fails: read the instructions!

[FAC]Ghost129er

  • wut wuttt
  • Modder
  • member
  • Online Online
  • Posts: 1093
  • SAS Certified Nuisance
Re: Additional MODS on the SAS Gameserver
« Reply #28 on: September 23, 2015, 03:55:52 AM »

The VAP-250 Rearm fix has been added to the Recommended-List

It's there, but the hyperlink isn't working.. :-X
Logged
Clowns to the left of me, Jokers to the right, here I am, stuck in the middle with you.

SAS~Skylla

  • moderator
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1594
  • Flying Ass Clown N°24
Re: Additional MODS on the SAS Gameserver
« Reply #29 on: September 23, 2015, 04:55:06 AM »

whoops, my mistake..

now it should work

Best Regards,
skylla
Logged
When all else fails: read the instructions!

SAS~Skylla

  • moderator
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1594
  • Flying Ass Clown N°24
Re: Additional MODS on the SAS Gameserver
« Reply #30 on: March 05, 2016, 02:48:52 AM »

Important notice:

If you have any of the UP3 PA Jeronimo 3D Fixes activated which were previously listed here as "certified":
Please get rid of them asap as they have been proven to cause trouble online, e.g. you will not be able to select any a/c on a mission that runs fine for everyone else.

Best Regards,
skylla

Logged
When all else fails: read the instructions!

Sharkzz

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 391
Re: Additional MODS on the SAS Gameserver
« Reply #31 on: September 25, 2016, 09:16:59 PM »

Heya Skylla m8, excellent work on the server, it is a pity I can't access it due to Telstra or Jiri not allowing enough packets through. Cn'a get in when time outs. A silly question  -  patch 200  is active on the server ? I figured  naturally it is - but just want top be sure, sos I have the right stuff.
ta m8
running UP3 RC4 , etc etc.
Sharkzz
Logged
New Right Arm Amputee, One armed flyer and Longboard surfer, I now swim and paddle in circles .

SAS~Skylla

  • moderator
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1594
  • Flying Ass Clown N°24
Re: Additional MODS on the SAS Gameserver
« Reply #32 on: September 26, 2016, 01:32:06 AM »

Current Server setup is UP3 RC4 + Patch Pack 202.

You can however connect with every old Patch Pack Version as they are all backward compatible; the only difference for you will be a message in the Server chat line telling you that there's been an update ..

Best Regards,
skylla
Logged
When all else fails: read the instructions!

SAS~Storebror

  • Editor
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 17549
  • Failure is not an option.
    • What goes around comes around, you'll see
Re: Additional MODS on the SAS Gameserver
« Reply #33 on: September 26, 2016, 04:48:46 AM »

Just for the record, you can also connect without any Patch Pack at all, meaning that e.g. "vanilla" UP3 RC4 is fine as well.
It's simply up to you whether or not you upgrade your game.
We trust that you'll do it sooner or later anyway since otherwise you'll miss all the nice new features.

Best regards - Mike
Logged
Learn. Challenge. Improve. In loving memory of the times when I cared...

SAS~Skylla

  • moderator
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1594
  • Flying Ass Clown N°24
Re: Additional MODS on the SAS Gameserver
« Reply #34 on: January 06, 2017, 12:17:29 PM »

Important notice:

The FX Repack got removed from the certified list as it contains a lot of Java classes which were altered in the UP Patch Pack.
If enabled, this Mod will cause issues when playing, therefore please remove it from your modfolder.

Best Regards,
skylla
Logged
When all else fails: read the instructions!

Fostzys

  • Fostzys
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1
    • casino online
Re: Additional MODS on the SAS Gameserver
« Reply #35 on: July 31, 2017, 01:36:08 AM »

No matter where they come to read something good at this
Logged
Pages: 1 2 [3] 4   Go Up
 

Page created in 0.014 seconds with 26 queries.