Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 [2] 3 4 5 ... 7   Go Down

Author Topic: MissionPro and QMBPro Final - Updated and Debugged versions  (Read 27748 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AKD

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 64
Re: MissionPro and QMBPro Final - Updated and Debugged versions
« Reply #12 on: February 07, 2010, 03:18:03 PM »

These are both brilliant mods.  I have only one tiny issue, which is more of a preference than a problem.  Changing your own flight in a campaign or mission is no problem, but if you have other flights under your command, you might also wish to change these for consistency.  Unfortunaly, in doing so you will see all the enemy flights as well.  Now I know it is a feature to be able to change enemy aircraft as well, but would it be possible to have an option to hide them?

Also, what does the player/mission skin toggle do?
Logged

HeavyCrasher

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 47
Re: MissionPro and QMBPro Final - Updated and Debugged versions
« Reply #13 on: February 07, 2010, 03:56:29 PM »

Pablo, My Apologies

This is embarrassing to say the least: I missed completely the configurable Nr. of Lines in the readme.
I changed the player box as you suggested and it is working as it should

I will have to add "read completely and Throughfully the readme files" to my 2010
commitments.

Gracias mil y mis disculpas
Logged

rickster

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 180
Re: MissionPro and QMBPro Final - Updated and Debugged versions
« Reply #14 on: February 07, 2010, 04:57:55 PM »

I have a 20" screen.I put the values in,changed them,and I still get the screen going up instead of down.Would anyone have figures for a screen of this size?Thanks.
Logged

Slikk

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 265
Re: MissionPro and QMBPro Final - Updated and Debugged versions
« Reply #15 on: February 07, 2010, 06:24:37 PM »

@rickster

I have found that the combo boxes only go in the other direction if you have more lines than can fit on your screen. I have a 28" wide screen. Here are my config values.  I know that I will be able to hold more info on my screen than you will, but try using the config parameters below but subtract 10 from each line. That might work for you. If your pop ups still go in the wrong direction, just subtract a few more off until it fits. Hope this helps.

PALQMBLinesMap=33
PALQMBLinesPl0=39
PALQMBLinesPl1=32
PALQMBLinesPl2=30
PALQMBLinesPl3=28
PALQMBLinesPl4=26
PALQMBLinesPl5=28
PALQMBLinesPl6=30
PALQMBLinesPl7=32

Slikk
Logged

rickster

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 180
Re: MissionPro and QMBPro Final - Updated and Debugged versions
« Reply #16 on: February 08, 2010, 01:21:02 PM »

I tried all the different values,still nothing.In the PALQMBLines,is that an L or I or 1?Thanks.
Logged

Slikk

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 265
Re: MissionPro and QMBPro Final - Updated and Debugged versions
« Reply #17 on: February 08, 2010, 01:41:17 PM »

It's an L
Logged

rickster

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 180
Re: MissionPro and QMBPro Final - Updated and Debugged versions
« Reply #18 on: February 08, 2010, 03:38:37 PM »

Thanks for the advice.I tried what you suggested,and nothing worked.I even went as low as 5 and 1 on some things,still nothing.I only changed the player values as my map screen is fine,all or most of the maps show.Do I have to chnage that anyway?
Logged

Slikk

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 265
Re: MissionPro and QMBPro Final - Updated and Debugged versions
« Reply #19 on: February 08, 2010, 07:11:09 PM »

@rickster

That’s strange; I could see a difference right away when I changed any of the values. I sure hope you get it going cause this is a must have mod IMHO. Good luck!

Slikk
Logged

SAS~Malone

  • flying as #46 with the FAC
  • Editor
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 14427
  • proud member of that 'other' site
Re: MissionPro and QMBPro Final - Updated and Debugged versions
« Reply #20 on: February 08, 2010, 11:54:39 PM »

Benito/Pablo, a great improvement on an already classic mod!
Grazie, amigo! Nice job, and much appreciated!  ;D 8)
Logged
.....taking fun seriously since 1968.....  8)

Gaston

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 2579
Re: MissionPro and QMBPro Final - Updated and Debugged versions
« Reply #21 on: February 09, 2010, 01:36:29 AM »

Thanks guys, for these 2 mods !!!

QMB ProPal is excellent, and I enjoy it very much !!!

I installed it on 3 of my installs (HSFX, UP and my own modded game).

But I have a problem since on my modded game only (HSFX and UP are not concerned by this) : I have reinstalled IL-2 Mat Manager yesterday, which means I had to add ClearCache=0 in the game section of my conf.ini. And now, every time I try to go to the QMB, nothing happens. I just have my mission background on the monitor and must stop the game with Ctrl-Alt-Del. If I disable the QMB ProPal, it works again with the basic QMB of the 4.09 version.

Does anyone else have such thing happening ??? ?
Logged

rickster

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 180
Re: MissionPro and QMBPro Final - Updated and Debugged versions
« Reply #22 on: February 09, 2010, 07:01:52 PM »

Slikk,I finally got this going,I reinstalled the mod,and it fired right up with the dropping screens.Thanks again.
Logged

Slikk

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 265
Re: MissionPro and QMBPro Final - Updated and Debugged versions
« Reply #23 on: February 09, 2010, 09:46:50 PM »

Glad you finally got it going rickster.

Slikk
Logged
Pages: 1 [2] 3 4 5 ... 7   Go Up
 

Page created in 0.013 seconds with 25 queries.