Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 [2]   Go Down

Author Topic: "buildings.House$]SEchurch10 " problem in UP2.01 anywhere solved ?  (Read 2825 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SAS~Malone

  • flying as #46 with the FAC
  • Editor
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 14504
  • proud member of that 'other' site
Re: "buildings.House$]SEchurch10 " problem in UP2.01 anywhere solved ?
« Reply #12 on: December 23, 2015, 07:11:14 AM »

another old issue being dug up as i try to build a new modact game.
can't save missions on the ag_aragon map - which is second on my list of newly installed maps.
the first was 352nd Channel map, which also won't save, although the static checker shows nothing missing, so that's a separate issue.
this one tells me the problem object is House$]SEchurch10 again, but no matter  what i do, i can't get this to work.
i've made separate folders, one with the regular name, one with the typo, made entries for both in the static, yet the checker persists in telling me this object is missing.... and. of course, the map still won't save....
think i might leave sorting these maps for after new years, with a whole list of them still to be installed, and the first two tried so far won't work,  it's not making me jump up and down at the prospect of installing the rest. lol :D
Logged
.....taking fun seriously since 1968.....  8)

Whiskey_Sierra_972

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 5454
  • In memory of my beloved hero: Saburo SAKAI!
Re: "buildings.House$]SEchurch10 " problem in UP2.01 anywhere solved ?
« Reply #13 on: December 23, 2015, 07:17:46 AM »

Try add this entries:

[buildings.House$]SEchurch10]
Title           SEchurch10
MeshLive        3do/Buildings/SouthernEurope/SEchurch10/live.sim
MeshDead        3do/Buildings/SouthernEurope/SEchurch10/dead.sim
AlignToLand     0
Body            RockMiddle
Panzer          0.2
Logged

SAS~Malone

  • flying as #46 with the FAC
  • Editor
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 14504
  • proud member of that 'other' site
Re: "buildings.House$]SEchurch10 " problem in UP2.01 anywhere solved ?
« Reply #14 on: December 23, 2015, 07:50:18 AM »

already tried that, mate - makes no difference at all....
Logged
.....taking fun seriously since 1968.....  8)

SAS~Epervier

  • 4.09 Guardian Angel !
  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 7460
  • I'm French and Rebel_409! Nobody is perfect!
    • Some tinkering here
Re: "buildings.House$]SEchurch10 " problem in UP2.01 anywhere solved ?
« Reply #15 on: December 23, 2015, 08:35:31 AM »

@Eugene !
- see here new actor updated (with hexa editor) http://www.mediafire.com/?zcergcx5aunknn6
- add in your static.ini this entry
[buildings.House$SE_church10]
equals buildings.House$SEchurch10
MeshLive        3do/Buildings/SouthernEurope/SEchurch10/live.sim
MeshDead        3do/Buildings/SouthernEurope/SEchurch10/dead.sim

- Test and tell me if everything works (I not have/use this map)


Try add this entries:

[buildings.House$]SEchurch10]
Bad idea !  ;)
The game only reads the first part : [buildings.House$]
Logged
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto.

Uufflakke

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 2078
Re: "buildings.House$]SEchurch10 " problem in UP2.01 anywhere solved ?
« Reply #16 on: December 23, 2015, 09:39:58 AM »

@SAS~Malone,
The Southern European houses were my repaints from more than 5 years ago.
I overlooked that one ] bracket error in the static.ini. Despite check, double check and triple check.  :-X
Everytime it will pop up when applying the static ini checker. Confusing perhaps but harmless.
Never heard of a saving issue though. When installed in the appropiate place.  :D
Just to be sure I checked again and after dropping the SEchurch10 on the map the mission can be saved.

This is the "notorious" object:


Entry in my DBW1.71 install is:
[buildings.House$]SEchurch10]
Title           SEchurch10
MeshLive        3do/Buildings/SouthernEurope/SEchurch10/live.sim
MeshDead        3do/Buildings/SouthernEurope/SEchurch10/dead.sim
AlignToLand     0
Body            RockMiddle
Panzer          0.2


If needed here is the entire set of the Southern European houses I made + its static.ini entries.

http://www.mediafire.com/download/jyk42gvkywz/My+Repaints.rar
Logged
"The Best Things In Live Aren't Things"

SAS~Malone

  • flying as #46 with the FAC
  • Editor
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 14504
  • proud member of that 'other' site
Re: "buildings.House$]SEchurch10 " problem in UP2.01 anywhere solved ?
« Reply #17 on: December 23, 2015, 10:15:57 PM »

thanks for the assist, guys - much appreciated, as always! :D

before i carry on too much with this, i am busy building up a new modact game, started with all the harder stuff like ships and such, and had left the 'easier' maps for last - lol, and the maps are causing me more of a headache than anything else. :D
i have already found another map with the same problem, and another with some more missing objects, so i'm going to first compile a complete list of the problems, and start going through the list in the new year - too much work for the holidays, lol!
let's pick this up in two weeks again, or so....  ;D
Logged
.....taking fun seriously since 1968.....  8)
Pages: 1 [2]   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 30 queries.