Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 ... 31   Go Down

Author Topic: Ardennes map - heavy snow update  (Read 55186 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mick

  • Modder
  • member
  • Online Online
  • Posts: 3952
Re: Ardennes retextured, retowned, revillaged
« Reply #24 on: April 29, 2013, 01:58:09 AM »

Jeez !!

This is a hell of a map Cyberolas ...!!  :P

THX for sharing ...  ;)
Logged

Uzin

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 2391
  • On lifetime holidays
Re: Ardennes retextured, retowned, revillaged
« Reply #25 on: April 29, 2013, 02:17:27 AM »

Congrats to amazing piece of cake, director of the Earth !!!  :D
Logged

cyberolas

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 464
Re: Ardennes retextured, retowned, revillaged
« Reply #26 on: April 29, 2013, 03:00:25 AM »

Thanks for the map cyberolas.very good work as always from you!

Personally,I hate this map from the first day I´ve played IL-2.It´s very historical inaccurate from scale and you can see all 4 ends from 2000meters altitute.. :-\

Anyway,I like your work,so I will give it a try.

Cheers. :)

Yes, I absolute agree, I was very surprised, when I saw distances on really map...
Logged

markino

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 506
Re: Ardennes retextured, retowned, revillaged
« Reply #27 on: April 29, 2013, 04:04:25 AM »

Hello Cyberolas, my warmest congratulations for this new map!!!!

Now, I know if you are super as modder players but I am very dummy, unfortunately for you.... :-[ :-[

I wish to know if is it possible to fly on your maps by QMB and if is it possible to set these maps as default for the mission
generated by Dgen. Another question about Dgen: where the Dgen upload maps when generating campaigns?

Does exist a guide for dummies? If not there is someone with good heart to give my a correct step by step guide to
do as above?

Many thanks for your help and patience... :)

Ciao!

Marco
Logged

Boelcke

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1370
Re: Ardennes retextured, retowned, revillaged
« Reply #28 on: April 29, 2013, 04:11:42 AM »

... and if is it possible to set these maps as default for the mission
generated by Dgen. Another question about Dgen: where the Dgen upload maps when generating campaigns?

dgen uses the stock maps in it´s campaigns, if you have installed cyberolas textures as a stock replacement for the Ardennes map, you will see the textures in any campaign which is using the stock Ardennes map
Logged

SAS~Gerax

  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 4589
Re: Ardennes retextured, retowned, revillaged
« Reply #29 on: April 29, 2013, 04:30:53 AM »

but I am very dummy, unfortunately for you.... :-[ :-[
poor Cyberolas ... :D

Quote
Does exist a guide for dummies? If not there is someone with good heart to give my a correct step by step guide to do as above?

There is a special section for you, make your help questions
here in the "New Member Safety Area"  ;):
http://www.sas1946.com/main/index.php/board,204.0.html
Logged
i7-4790K 4.00GHz, Asus Z97 Extreme 6, 16GB DDR3; 750GB SSDs, 2TB SSHD, 8TB int.+ext.HDs; Sound Blaster ZxR; Nvidia GTX 980 4GB, Acer 3840x2160 GSync; Win7 64bit. Logitech Extreme 3D Pro, Saitex Throttle Quadrant. Beyerdynamic DT880 Headphones.

markino

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 506
Re: Ardennes retextured, retowned, revillaged
« Reply #30 on: April 29, 2013, 04:46:10 AM »


dgen uses the stock maps in it´s campaigns, if you have installed cyberolas textures as a stock replacement for the Ardennes map, you will see the textures in any campaign which is using the stock Ardennes map

Hi Boelcke, thanks for you reply! Where Dgen has it's stock maps? could you give me the correct path?
Ciao!

Hi Gerax, many thanks for your help. I'll try to figure this one out..... :-[

Ciao!!

Marco
Logged

Badmuthafunker

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 384
Re: Ardennes retextured, retowned, revillaged
« Reply #31 on: April 29, 2013, 06:10:47 AM »

Badmutha, Post your Error Log.

Sorry guys, I should've mentioned that my error log's totally blank! I can only assume that the CTD's occurring before it's written.
Logged

markino

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 506
Re: Ardennes retextured, retowned, revillaged
« Reply #32 on: April 29, 2013, 06:17:52 AM »


There is a special section for you, make your help questions
here in the "New Member Safety Area"  ;):
http://www.sas1946.com/main/index.php/board,204.0.html

Hello Gerax, great job for "How to install a New Aircraft" guide, but do you have similar "How to install a New Maps easily" guide...?  :)

Ciao!

Marco
Logged

Helen-of-Sparta

  • Guest
Re: Ardennes retextured, retowned, revillaged
« Reply #33 on: April 29, 2013, 06:23:16 AM »

Wow thank you Cyberolas for so beautiful map and all of you hard work you did apply at map for us.  ;)
Logged

PA_Willy

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 751
Re: Ardennes retextured, retowned, revillaged
« Reply #34 on: April 29, 2013, 07:00:20 AM »

Thank you Sir!!
Logged

SAS~Boomer

  • SAS Honourable Member
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 814
Re: Ardennes retextured, retowned, revillaged
« Reply #35 on: April 29, 2013, 07:11:30 AM »

but do you have similar "How to install a New Maps easily" guide...?  :)

Depends what Modded game you run,UP3 or DBW or HSFX
Everyone has there own folder structure

#UP#/MapMods/maps/(place map folder and files here)
#UP#/MapMods/maps/(place _Tex folder here allow to overwrite the _Tex folder)

textures should be>
#UP#/MapMods/maps/_Tex/East/

If DBW,subsitute #UP# for #DBW
#DBW/MapMods/maps

HSFX>
MODS/MapMods/maps

#UP# is the mods folder for UP3
#DBW is the mods folder for DBW
and just MODS for a mod folder for HSFX

No all.ini iinfo needed to be edited,
as this map repaints the default map and is already in our games

Hope that helps
Logged
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 ... 31   Go Up
 

Page created in 0.02 seconds with 25 queries.