Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 ... 82   Go Down

Author Topic: Tiger 33's Ultimate Sound mod V3 (UV3)  (Read 272912 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SAS~Epervier

  • 4.09 Guardian Angel !
  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 7403
  • I'm French and Rebel_409! Nobody is perfect!
    • Some tinkering here
Re: Tiger 33's Ultimate Sound mod v3 (UV3)
« Reply #72 on: November 30, 2012, 09:12:31 AM »

Folder "3do" ?
All the evidence file is incomplete or unnecessary.
What does it contain?
Logged
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto.

Crazy G

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 148
Re: Tiger 33's Ultimate Sound mod v3 (UV3)
« Reply #73 on: November 30, 2012, 09:18:13 AM »

3do/Buildings/



Merci,

Logged

Mick

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 4025
Re: Tiger 33's Ultimate Sound mod v3 (UV3)
« Reply #74 on: November 30, 2012, 10:30:32 AM »

I can see nothing that could conflict with Tiger's UV3, but here is an extract from page 1 of this thread in case you missed it:

".rc fix for UP3.0 users (without or with DBW)

BEFORE installing this small fix that only modifies a small file in the relevant jsgme folder you MUST FIRST deactivate everything with jsgme

"#UP#_Tiger_33 Ultimate Sound Mod V3 for UP3" then unzip directly in your install the file given in the link, you will be asked if you want to replace what is already in your install, no prob, this is normal ...

Then re activate "#UP#_Tiger_33 Ultimate Sound Mod V3 for UP3" with JSGME

http://www.checksix-forums.com/attachment.php?attachmentid=28567&d=1341339453

Another link for those who might have probs with the first one :

http://www.mediafire.com/?f7knd9d7zcf3ao9
Logged

SAS~Epervier

  • 4.09 Guardian Angel !
  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 7403
  • I'm French and Rebel_409! Nobody is perfect!
    • Some tinkering here
Re: Tiger 33's Ultimate Sound mod v3 (UV3)
« Reply #75 on: November 30, 2012, 11:55:29 AM »

3do/Buildings/

Merci,
... It is not related to your problem... but I advise you:
- Create a folder: Mods_Objects
- Paste in this folder your 3do/Buildings/... (#UP#/Mods_Objects/3do/Buildings/...)

Logged
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto.

rhinofilms

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 143
Re: Tiger 33's Ultimate Sound mod v3 (UV3)
« Reply #76 on: December 04, 2012, 09:20:06 PM »

Crazy G did you figure this out? I have the same problem.  Everything is fine but I get a CTD at 100% load on some campaign missions (even though other missions using the same map loaded fine) and some maps in FMB.  All works find without the sound mods.

Does anyone have a solution?
Logged

Crazy G

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 148
Re: Tiger 33's Ultimate Sound mod v3 (UV3)
« Reply #77 on: December 05, 2012, 01:18:12 AM »

No, I didn´t and have the same that happens to you rhinofilms. I´ve installed and reinstalled UV3 several times following the installation procedures, but still have these conflicts and don´t know why. But I´m not feeling miserable  :'(  just puzzled  :o
Logged

rhinofilms

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 143
Re: Tiger 33's Ultimate Sound mod v3 (UV3)
« Reply #78 on: December 05, 2012, 07:01:06 PM »

Well it's not horrible. I jump around campaign missions using FMB until I find the next mission that actually loads without a crash.  The sound mod is so great I can't give it up.
Logged

Crazy G

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 148
Re: Tiger 33's Ultimate Sound mod v3 (UV3)
« Reply #79 on: December 06, 2012, 01:06:11 AM »

I pretty much do the same...
Logged

Mick

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 4025
Re: Tiger 33's Ultimate Sound mod v3 (UV3)
« Reply #80 on: December 06, 2012, 02:46:57 AM »


... well logically, unless the maps missions in question change from summer to winter (there IS a prob with certain winter maps and UV3) then something different that appears in a mission and that wasn't there in the previous OK mission, must explain those 100% CTDs ...  ;)

If you know how to modify a .mis file then you can try deleting things (squads, chiefs, stationary objects etc...) one by one in order to nail down the culprit(s) ...

If you don't know how to edit a .mis file, then send me 2 missions, on the same map, one that works and a buggy one, and I'll edit the buggy one into several modified ones so that you can try them at home ...  ;)
Logged

c_jephcott

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: Tiger 33's Ultimate Sound mod v3 (UV3)
« Reply #81 on: December 12, 2012, 06:52:43 AM »

Chaps

I'm making slow progress with this - I now have the cockpit sounds ready, but none of the flybys now. The flybe sound remains at the default aircraft sound - So...

I've looked, followed the instructions and there's one thing I'm struggling on and I was wondering if anyone could lend a friendly bit of advice?

It requires the Channels to be upped to 64, which is what I did in my conf.ini, turned it into a read only document, but yet, I'm still only getting 32 channels displayed in the audio menu and therefore can't select 64 channels?

What is that I have missed here? Any thoughts?

Many thanks
Chris

Logged

Mick

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 4025
Re: Tiger 33's Ultimate Sound mod v3 (UV3)
« Reply #82 on: December 12, 2012, 08:13:07 AM »

... well Chris you gave us too few details for us to be able to give a hand, but then, do you have a folder called "Audio device" that comes with Tiger's UV3 ?

Do you have an onboard sound chip or a separate sound card ...?

Are your sound drivers up to date ...??  ;)
Logged

c_jephcott

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: Tiger 33's Ultimate Sound mod v3 (UV3)
« Reply #83 on: December 12, 2012, 08:26:10 AM »

All good questions Mick, and I apologise about not getting these points in first of all - if the truth be told, I don't know what I'm doing! :)

Well, it's an onboard sound card with the drivers up to date.

I haven't been able to find the folder entitled "audio device" though - I'm using IL2 1946 through UP4RC4 - and as such I've only enabled the Tiger Sounds mod for UP3 - should I also enable Tigersounds V3?

Any help is greatly appreciated! I'm sorry for my lack of knowledge - once upon a time I knew what I was doing... now I don't!!!

Many many thanks
Chris
Logged
Pages: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 ... 82   Go Up
 

Page created in 0.014 seconds with 26 queries.