Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 2 3 [4] 5 6   Go Down

Author Topic: TIGER33 Flyby MAP-FIX  (Read 19934 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Danyfly

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 105
Re: TIGER33 Flyby MAP-FIX
« Reply #36 on: July 20, 2012, 12:15:21 PM »

Hi VPmedia

I tried your patch with all Winter maps and it's working perfectly, sounds are now working with all planes!  :)
Many thanks for this fix !
Logged

too-cool

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 154
Re: TIGER33 Flyby MAP-FIX
« Reply #37 on: July 20, 2012, 07:57:06 PM »

Is this fix just for DBW or all installs ie. HSFX?  Thanks TC
Logged

SAS~Monty27

  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 3826
  • Focus on the solution, not the problem.
    • Broadarrow Artwork
Re: TIGER33 Flyby MAP-FIX
« Reply #38 on: July 20, 2012, 08:06:32 PM »

Is this fix just for DBW or all installs ie. HSFX?  Thanks TC
Its set up as a DBW JSGME pack,easy enough to take it apart and use another mod folder.  What mod folder do you use in HSFX and would you like an HSFX JSGME pack?
Logged

too-cool

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 154
Re: TIGER33 Flyby MAP-FIX
« Reply #39 on: July 21, 2012, 06:34:42 AM »

Is this fix just for DBW or all installs ie. HSFX?  Thanks TC
Its set up as a DBW JSGME pack,easy enough to take it apart and use another mod folder.  What mod folder do you use in HSFX and would you like an HSFX JSGME pack?
Yes, I would like a HSFX 6.01 JSGME pack and I only have a mods folder and jsgme folder in my game.  Thanks TC
Logged

SAS~Monty27

  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 3826
  • Focus on the solution, not the problem.
    • Broadarrow Artwork
Re: TIGER33 Flyby MAP-FIX
« Reply #40 on: July 22, 2012, 04:56:04 PM »

Is this fix just for DBW or all installs ie. HSFX?  Thanks TC
Its set up as a DBW JSGME pack,easy enough to take it apart and use another mod folder.  What mod folder do you use in HSFX and would you like an HSFX JSGME pack?
Yes, I would like a HSFX 6.01 JSGME pack and I only have a mods folder and jsgme folder in my game.  Thanks TC
OK mate - I'll get on it...
Logged

too-cool

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 154
Re: TIGER33 Flyby MAP-FIX
« Reply #41 on: July 22, 2012, 08:11:18 PM »

Is this fix just for DBW or all installs ie. HSFX?  Thanks TC
Its set up as a DBW JSGME pack,easy enough to take it apart and use another mod folder.  What mod folder do you use in HSFX and would you like an HSFX JSGME pack?
Yes, I would like a HSFX 6.01 JSGME pack and I only have a mods folder and jsgme folder in my game.  Thanks TC
OK mate - I'll get on it...
Thanks Monty27.  TC
Logged

el bradipo

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 57
Re: TIGER33 Flyby MAP-FIX
« Reply #42 on: July 24, 2012, 09:58:46 AM »

Works, works in my DBW-finnish campaign!!Thanks for fix, Tiger!
Logged

WindWpn

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 952
Re: TIGER33 Flyby MAP-FIX
« Reply #43 on: July 25, 2012, 08:42:22 AM »

Tried this update in HSFX 6 and unfortunately it appears that there is something which causes the updated wload.ini for various maps not to load. 

I receive an error in reading the file.  I tested on Ardennes map.  Perhaps if we had a compare of the stock HSFX 6 wload.ini vs. the one packed for DBW, we may see the culprit; however, I am not sure how to extract the wload.ini from within HSFX6/4.1.1.1.

Logged

SAS~Epervier

  • 4.09 Guardian Angel !
  • SAS Team
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 6715
  • I'm French and Rebel_409! Nobody is perfect!
    • Some tinkering here
Re: TIGER33 Flyby MAP-FIX
« Reply #44 on: July 25, 2012, 09:08:17 AM »

I tested on Ardennes map. 
The problem is that now with all the packages that exist there is nothing more to say such a thing because it does not mean anything anymore ... I hope to be clear!
- Ardennes "stock"?
- Ardennes by Peter, by Paul, by Jack, etc. ...... etc ...

In one of my posts I proposed a fix for the maps including the Ardennes "stock".
This modification works very well for me on my HSFX6!
But someone pointed out that I had not taken the correct file...

Now I have no problem with maps HSFX6!
To see!
Logged
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto.

WindWpn

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 952
Re: TIGER33 Flyby MAP-FIX
« Reply #45 on: July 25, 2012, 11:16:30 AM »

Ardennes stock is the one that will not load.  Upon further investigation, it appears the Ardennes stock winter has frozen rivers.  All other winter maps I have which come standard with HSFX (note, I do not have any map mods installed), show unfrozen rivers.  Perhaps its the ice of Ardennes, and maybe a texture call which is not found specific to frozen rivers/water?
Logged

too-cool

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 154
Re: TIGER33 Flyby MAP-FIX
« Reply #46 on: August 05, 2012, 12:11:26 PM »

Ardennes stock is the one that will not load.  Upon further investigation, it appears the Ardennes stock winter has frozen rivers.  All other winter maps I have which come standard with HSFX (note, I do not have any map mods installed), show unfrozen rivers.  Perhaps its the ice of Ardennes, and maybe a texture call which is not found specific to frozen rivers/water?
Same issue here, won't load.  TC
Logged

thefruitbat

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 334
  • http://dangerdogz.com
    • Dangerdogz
Re: TIGER33 Flyby MAP-FIX
« Reply #47 on: September 28, 2012, 08:49:06 AM »

Hi all,

is there any way of getting these maps to work with the flybys, without having to change the maps temp to +1, and not having a dark black void to the underworld, where rivers are?

unfortunately, flying online, i do not want to change the temps of these maps, as it will change the overheat parameters, and they will be different from client to host.....

cheers fb.
Logged
Pages: 1 2 3 [4] 5 6   Go Up
 

Page created in 0.039 seconds with 25 queries.