Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 ... 8 9 10 [11]   Go Down

Author Topic: Kuban map retextured, retowned, revillaged  (Read 28686 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Device6

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 54
Re: Kuban map retextured, retowned, revillaged
« Reply #120 on: August 18, 2014, 01:26:41 PM »

Hi folks,

I have new shots.  Video is in the making, need some time to sort out a couple of issues with the recording software.

BTW, the game is brilliant.  I can see magnificent scene along the shorelines: sea water washes the sand on the shore, animated vividly, impressive!!

Also the ground texture is rendered so well that they don't give you a feeling of a groups of flat surface put together to form a hill or mountain.  And you know what: when look at them from a distance, they are quite 3D stereo.  And the sea surface reflects the mountains, it does even better than FSX.

My installation is : 4.12.2m + SAS_JSGME_Options_for_Modact_5.3x + SAS_AI_Flyables_5.30_for_IL-2_4.12.2m + SAS_Modact_5.30_for_IL-2_4.12.2m. BUT I have enabled none of the mods in JSGME.  Even without them, the game looks so fabulous!
Also, nothing done on NVidia Control Panel, no AA, no AF...just the default and there are no jaggies observed.  Shimmering also less obvious now.



To view more screenshots in their original sizes, please visit my dropbox:
https://www.dropbox.com/sh/trk2dqz6lnuvm1w/AAD4_V4HLJRuB2XyrAkfbMgZa

Only a 15 minutes clip, and for some unknown reason, the recording only records up to 720 even though the video is made in 1080 MP4. Camtasia 8 is used.



Logged

cyberolas

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 464
Re: Kuban map retextured, retowned, revillaged
« Reply #121 on: August 18, 2014, 03:13:12 PM »

Welcome to our virtual pilots family Device! Watch this web with news for il-2. Now I´m working hard on winter Stalingrad.
Logged

Device6

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 54
Re: Kuban map retextured, retowned, revillaged
« Reply #122 on: August 18, 2014, 11:34:25 PM »

You're genius cyberolas. And just want to say,

your work is GREAT!!
Logged

SAS~Malone

  • flying as #46 with the FAC
  • Editor
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 14428
  • nukes are for sissies....
Re: Kuban map retextured, retowned, revillaged
« Reply #123 on: August 19, 2014, 05:02:49 AM »

cool video, Device6 - a handy tip, learn to lock your tailwheel so that you don't have the steering issues when taking off  ;)
Logged
.....taking fun seriously since 1968.....  8)

Device6

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 54
Re: Kuban map retextured, retowned, revillaged
« Reply #124 on: August 22, 2014, 04:34:30 AM »

cool video, Device6 - a handy tip, learn to lock your tailwheel so that you don't have the steering issues when taking off  ;)

I will do that, that's really great!

By the way, is it true that Spitfire don't have aileron Trim?

I dug up Cliff of Dover and installed it for the last couple of days and tried that also, the Spit in that game also doesn't seemn to have aileron trim, worst, it dives and always banks to the right. 

How do I maintain a level flight in a Spit?
Logged

Toobone

  • Mapper
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 301
Re: Kuban map retextured, retowned, revillaged
« Reply #125 on: April 02, 2018, 07:52:41 AM »

History names of towns for stock Kuban from Yt2 (Kuban_txt.zip):

http://forum.aviaskins.com/showpost.php?p=176066&postcount=388
Logged

burinis

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: Kuban map retextured, retowned, revillaged
« Reply #126 on: October 07, 2018, 09:44:55 AM »

How to fix the "square shores"?

I have Il 2 Sturmovik 4.12.2 (russian) + BAT (all addons to V3.4 Linebacker)
Sorry for my bad english.
Logged

CzechTexan

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1043
  • Moravia
Re: Kuban map retextured, retowned, revillaged
« Reply #127 on: October 07, 2018, 09:57:07 AM »

Burinis,
This is more of a "Technical Help" forum question.
You will need to have "Perfect" settings able to work in your graphics setup.  You may need to get a better graphics card to do so (or may not).
Logged

burinis

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: Kuban map retextured, retowned, revillaged
« Reply #128 on: October 07, 2018, 11:04:53 AM »

CzechTexan, thank you! The thing is, I play on a laptop. In the settings of the NVIDIA control panel there was a discrete graphics card (NVIDIA GeForce 625M). I turned on Intel integrated video card - the problem has miraculously disappeared. If I turn on the discrete from NVIDIA, there is no problem either.
Logged
Pages: 1 ... 8 9 10 [11]   Go Up
 

Page created in 0.027 seconds with 25 queries.