Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Down

Author Topic: HSFX 5.0.1 Hotfix  (Read 31742 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Knochenlutscher

  • "Klaatu... verata... n... Necktie. Nectar. Nickel. Noodle."
  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1758
  • aka Segfej
Re: HSFX 5.0.1 Hotfix
« Reply #36 on: April 26, 2011, 07:30:38 AM »

I had some buggious experiences as well, in HSFX 5.0 & HSFX 5.0.1 Hotfix, using along with SAS Modact for HSFX.
6DOF, Catapoult & CTO MOD doesn't work in any setting as it should in MODS folder, JSGME or HSFX activated game.
Catapults reads to be already on by default, so I added lines to .mis files and conf.ini regarding the HSFX ReadMe.
With Carrrier T/O enabled all it does, it gives me new folded Wing at spawn and plane alignment. Catapult doesn't work by default, per added line or with CTO Mod "on". Tried using an older Mod for CTO, this gives me Malone's old Carrier/Catapult Freeze-CTD error, as far as planes begin unfolding wings, an explosion strikes, as the wings of all planes crash and with it my rig.
Works only when I'm spawning alone, can't push Autopilot, gets me same CTD, but Catapult worked.???
It wouldn't surprise me if I can't get to use these Mods in UP 3 too.

With HSFX I encountered Problems using the Recon Emils, I had no other Bf 109 Mod activated, so it changed somehow POV of my Stock E-7s, the whole cockpit mesh was moved and stretched. Deleting the Recon Emils solved the Prob.
Besides these old/new Probs it works flawlessly, really enjoying it despite some limitations.
Logged
Wiseman: Did you speak the exact words? Ash: Look, maybe I didn't say every single little tiny syllable, no. But basically I said them, yeah.

santobr

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 1350
  • Senta a Pua!
    • F
Re: HSFX 5.0.1 Hotfix
« Reply #37 on: April 26, 2011, 09:16:21 AM »

If you have MDS activated, you don't need Catapult and CTO.

santobr.
Logged

SAS~Tom2

  • SAS Honourable Member
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 7958
  • no sweat
Re: HSFX 5.0.1 Hotfix
« Reply #38 on: April 30, 2011, 02:53:10 PM »

Hi gents, usually 4.09m (HSFX and UP with Histo) or ModAct for me, but today I applied the patch to test a specific aircraft.
Could it be the latest buttons is not compatible? I crashed with it, as soon as I reapplied the HSFX5 buttons, all was good. Will try again, maybe I patched after inserting the new SAS buttons. ;)

I think I will start this install every day just to hear those kickarse flyby sounds! The Mustang! Wow!
Also liked its FM on a first test with the HSFX5 buttons.

Cheers
Logged

western0221

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 6258
  • Live in Japan
    • IL-2 itaki blog
Re: HSFX 5.0.1 Hotfix
« Reply #39 on: May 03, 2011, 05:33:27 AM »

I find a new bug at "Bomb Bay Door Open/Close" and Track recording/playing.

When I fly on B-25 and manually Open/Close Bomb Bay Door,
on real-time chase view Bomb Bay Door shows Open/Close as I manupelate.

But recording Track and after back to MainMenu and playing the Track, Bomb Bay Door doesn't Open/Close in B-25 3D graphic.
At inflight messege window, "Bomb Bay Door Open" message and "Bomb Bay Door Close" message are shown as I did.
At time of bombs away, Door automatically open and close in 3D graphic.

Other AI B-25 are seen as Bomb Bay Door manually Open/Close on Track playing.
This problem is only Player fly's and "Track".
Logged

Schwieger

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 322
Re: HSFX 5.0.1 Hotfix
« Reply #40 on: May 03, 2011, 08:37:22 AM »

Also, LaGG-3 engine noises quit in some external views; Ventral gunner on the later model SB2 is not working propely and Bf-109Z cockpit is still stock.
Logged

Filippo1995

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 92
Re: HSFX 5.0.1 Hotfix
« Reply #41 on: July 11, 2011, 02:18:00 PM »

I have i problem whit some planes, when i start a mission whit them (it does not matter if I use them or AI use them) the mission charge to 100% and then freezes but I still can push Esc and access to the main menu... i don't know why it do this the my version is 4.10.1 and I have the 8.9 SAS Online Buttons.  :(  Please if someone know why I should be very glad  :-\ 
Logged

<Gunny>

  • member
  • Online Online
  • Posts: 986
Re: HSFX 5.0.1 Hotfix
« Reply #42 on: July 11, 2011, 04:23:49 PM »

First off with HSFX 5.0.1 you do not need buttons.
It has every thing that is needed within  HSFX.
Logged

Filippo1995

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 92
Re: HSFX 5.0.1 Hotfix
« Reply #43 on: July 12, 2011, 02:47:01 AM »

First off with HSFX 5.0.1 you do not need buttons.
It has every thing that is needed within  HSFX.

So I have to remove the buttons that I've added in the mod folder?
Logged

Filippo1995

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 92
Re: HSFX 5.0.1 Hotfix
« Reply #44 on: July 12, 2011, 02:56:46 AM »

Gunny THANKS YOU A LOT !!!!!   :)
IT WORKS ALL FINE!!!! I'M EXTREMLY GLADE TO YOU!!!!!!!!!!!!!  :D
Logged

Filippo1995

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 92
Re: HSFX 5.0.1 Hotfix
« Reply #45 on: July 12, 2011, 03:20:25 AM »

a last question  ;D

Does exist a HSFX 5.0.1 buttons files compatible for add more planes?
Logged

Filippo1995

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 92
Re: HSFX 5.0.1 Hotfix
« Reply #46 on: July 12, 2011, 07:28:16 AM »

Thanks you ton!!! Now I must say a thing, I'm registred to this is the site from a year and i can say that this is the best site ever there are a lot of mods and if someone need something soon someone else help him! This is the best community in the world!!!   :D
Logged

MrOblongo

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 142
Re: HSFX 5.0.1 Hotfix
« Reply #47 on: October 27, 2011, 03:58:15 PM »

Can't find a non-torrent mirror for the 5.0.1 fix, anyone can provide?
Logged
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Up
 

Page created in 0.026 seconds with 25 queries.