Special Aircraft Service

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8   Go Down

Author Topic: Ecran-Wide 2 ~ WideScreen Support for Il2  (Read 64424 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mick

  • Modder
  • member
  • Online Online
  • Posts: 4003
Re: Ecran-Wide 2 ~ WideScreen Support for Il2
« Reply #48 on: February 13, 2011, 03:10:54 AM »

... well post your new GTX460 video settings then ...  ;)
Logged

Whiskey_Sierra_972

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 5454
  • In memory of my beloved hero: Saburo SAKAI!
Re: Ecran-Wide 2 ~ WideScreen Support for Il2
« Reply #49 on: February 13, 2011, 03:25:14 AM »

Not sure what your refering to so prpnably not

That's what I mean:

[window]
width=1600
height=900
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0 >>>> try to use 1 <<<<
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0
Logged

PAT_Noe

  • www.eagles.pl
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 25
Re: Ecran-Wide 2 ~ WideScreen Support for Il2
« Reply #50 on: February 13, 2011, 04:58:08 AM »

I do not know what's going on with me gentlemen, but it does not work with different combinations.

[window]
width=1680
height=1050
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0 >>>>>>>insert 0 and 1 without the effect of
EnableClose=0 >>>>>>>>insert 0 and 1 without the effect of
SaveAspect=0
Use3Renders=0


mod directory "2 ecran_Wide" pasted to the mods directory, jsgme, and copy the files inside the mod - nothing could.

Buttons have also depended 7.9 and it does not change anything

I do not know what's going on with this modem
Logged

Mick

  • Modder
  • member
  • Online Online
  • Posts: 4003
Re: Ecran-Wide 2 ~ WideScreen Support for Il2
« Reply #51 on: February 13, 2011, 05:48:59 AM »

Ok cleaned my posts up a little bit.
Heres what I have, courtesy of my samsung captivate.
In 1280x960
and then in 1600x900
Actually, I think the 1600x900 picture is more accurate! Ive just been playing with the other resolution I couldn't tell.
But still the image is 'flat' for lack of a better word, to the point that its nearly unplayable. Its like if you don't need glasses, but you put a pair on that have a heavy correction and wear them for a while, your always trying to focus and its never quite right.

Well the 1280x960 (4/3 format) streched view is quite normal if you use the Wide screen mod, and the 1600x900 (16/9) looks OK to me ...  ;)

Take a look at your gauges inside the cockpit, do they look like circles or not ??

If they are oval then you have a prob, otherwise everything's OK ...  :P
Logged

CWMV

  • Kalashnikov connoisseur
  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 2706
  • A free people ought to be armed and disciplined.
Re: Ecran-Wide 2 ~ WideScreen Support for Il2
« Reply #52 on: February 13, 2011, 05:53:55 AM »

Ok cleaned my posts up a little bit.
Heres what I have, courtesy of my samsung captivate.
In 1280x960
and then in 1600x900
Actually, I think the 1600x900 picture is more accurate! Ive just been playing with the other resolution I couldn't tell.
But still the image is 'flat' for lack of a better word, to the point that its nearly unplayable. Its like if you don't need glasses, but you put a pair on that have a heavy correction and wear them for a while, your always trying to focus and its never quite right.

Well the 1280x960 (4/3 format) streched view is quite normal if you use the Wide screen mod, and the 1600x900 (16/9) looks OK to me ...  ;)

Take a look at your gauges inside the cockpit, do they look like circles or not ??

If they are oval then you have a prob, otherwise everything's OK
...  :P

Damn why didnt I think of that! Cause its 0452 here and i havent slept.
I think my eyes are just going to have to get used to the right proportions. The increase in definition is worth it though.
Logged

Rjel

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 65
Re: Ecran-Wide 2 ~ WideScreen Support for Il2
« Reply #53 on: February 20, 2011, 12:59:06 PM »

I'm at a loss with this mod. I'm having the same problem in both of my UP 2.1 and HSFX installs, that being I get a flashing square box in the lower left hand corner of my screen followed by graphic glitches and stutters. When it first happened I thought I had issues with my new system but everything else runs very well. Out of curiosity, I disabled the Ecran mod and just set my config manually to 1920x1080. That is my monitors native res and it looks great as far as the screen proportions looking correct. All the cockpit dials look nice and round, so all I'm giving up is the new placement of the HUD readouts and for the on screen map. That and the new load screens, which I really liked. Short of going thru my mods one by one to find it, can anyone tell me if there is a known mod that conflicts with Ecran? Any help would be appreciated.
Logged

Fryslanboy

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 96
  • Royal Netherlands Navy Submarine Service
Re: Ecran-Wide 2 ~ WideScreen Support for Il2
« Reply #54 on: March 19, 2011, 01:07:29 PM »

Strangely enough, the mod ain't working here on 4.10 + SAS Modact;)

Anyone has a idea?
Logged

ChiefRedCloud

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 35
Re: Ecran-Wide 2 ~ WideScreen Support for Il2
« Reply #55 on: March 19, 2011, 01:46:37 PM »

Both the normal Ecran and the beta for 4.101 work great for me. Thanks!  ;D
Logged

Jonzynator

  • Modder
  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 350
  • Lurking around(2013)
Re: Ecran-Wide 2 ~ WideScreen Support for Il2
« Reply #56 on: March 19, 2011, 02:25:50 PM »

Love this, thanks
Logged

Fryslanboy

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 96
  • Royal Netherlands Navy Submarine Service
Re: Ecran-Wide 2 ~ WideScreen Support for Il2
« Reply #57 on: March 19, 2011, 09:14:25 PM »

Well, I've got a 1920x1080 screen, ASUS VG236H. I install the map into MODS, but I still see a black box on each side on the startup screen, and in the menu too;)

But inflight, it takes the whole screen, but the left under stats of speed, altitude etc.. are just like the start up screen, somewhere in the middle of the screen:S
Logged

Dinga

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 187
Re: Ecran-Wide 2 ~ WideScreen Support for Il2
« Reply #58 on: March 19, 2011, 09:58:24 PM »

Strangely enough, the mod ain't working here on 4.10 + SAS Modact;)

Anyone has a idea?

If you install the Ercan wide version for 4.10 into your jsgmemods folder it should work okay mate.
Logged

Dinga

  • member
  • Offline Offline
  • Posts: 187
Re: Ecran-Wide 2 ~ WideScreen Support for Il2
« Reply #59 on: March 19, 2011, 10:26:22 PM »

Now if that fails.Open the folder called ercan wide for 4.10, which should be located in the jsgmemods folder.Then open a folder called mods, inside you should see a folder called z ercan wide beta 4.10.Now copy this folder into your main MODS folder.You should now have it working if my first post didn't help. ??? ;D
Logged
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 25 queries.